czarnulka, żel czy akryl? jeżeli akryl to jakiej firmy cover?
Printable View
czarnulka, żel czy akryl? jeżeli akryl to jakiej firmy cover?
Iwona ... kapitalnie po prostu świetne
Agnieszka .... bardzo ładne i pomysłowe wzorki ... :D
Laseczki ekstra pazuraski i bardzo fajne pomysły ;]
takie dzis robilam rusce
te zdobienie chcialam inaczej zrobic ale ona nie
takze misie niepodoba
znaczy ogolnie jestem zadowolona ale te motylki w takim polozeniu szpeca
no no!! dziewczyny!! cudnie... mała.. rewelacja te płytki... nawet maam taką samą;P
tylko szkoda, że mi sie podziękowania skończyły :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly:
motylki wprost niesamowicie piekne,brawo:D:D
Mala piekny frenczyk :) a motyki sa nadzwyczaj eleganckie w tym czerwonym kolorze :D
Mała bardzo fajnie wyglądaja te motylki więc nie wiem co od nich chcesz ha ha ;]
Przeróbka poprzednich, były za długie i bidulka nie mogła soczewek wyjąć...
(Szczególnie na serdecznym widać jak słabokryjący mam cover)
mala niestety klient nasz pan, znam takie co by chciały na paznokciu dosłownie wszystko mieć, każdą ozdobę jaką posiadam... Ale i tak wyszły bardzo ładnie, tak stylowo i elegancko.
A to moje... :P Szersze niż w rzeczywistości... na drugim i trzecim zdjeciu poprawiłam kropeczki i dodałam parę złotych "linii" złotym linerkiem, którego nie widaaaać... ;(
W rzeczywstości są o wiele ładniejsze... :(
Widać, widać, bardzo fajnie wyglądają. :)
a tu moje ... w sumie nie wiem gdzie mam je dać czy tu ... czy bo brokacików :)
Sliczny wzor Szpileczko
wydaje mi się, że bardziej do brokacików, bo to chyba nie są ślubne? czy się mylę ?:)
a i jeszcze moje ćwiczenia frenchy :)
w sumie to french tylko ze z niebieskiego brokatu :) ale jak komuś tu przeszkadza to proszę przenieść bo ja się na tym nie znam :)
Etna i minimouse, super Wam wyszło dziewczyny
Etna piekne
slubne
Wreszcie wstawiasz fotki pazurków :skacze:
of course ze śliczne :)
---------- Dodano o godzinie 21:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:51 ----------
zakochalam sie w tych pierwszych...:love:
PS ślicznie dziewczyny !!
---------- Dodano o godzinie 21:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:51 ----------
:wow: pieknie... co tam jest prócz konada,bo przypatrzyć się nie mogę a ciekawa jestem ? ;P french to brokat? pieguski czy muszla? czy jeszcze cos innego ? :skacze:
Mala to prawdziwe dzielo sztuki
e tam dzielo sztuki
mała naprawdę są cudne! Właśnie zbieram się na kupno konada :) :love:
Mała zaszalałaś :P urocze:)
wszystkie superasne, ale nie obraźcie się- mala wymiotła... a ta stylizacja z obrączkami, no miodzio!! chyba tez musze taki myk zastosować, ale na razie u mnie zastój w ineresie:D
mała przepiękne nie obraziłabym się jakby mi ktos takie ślubne zrobił...^_^
Ja tez oglądając prace Małej i Ivonny, nie mogę się doczekać , kiedy uzbieram sobie kasiurkę na te stempelki...
dziewczyny dziekuje
dziewczyna wogole chciala frencha i jakis srebryn dodatek ale wcisnelam jej ten odcien brokatu czy co to tam sobie jest istempelek hiih
to się nazywa siła persfazji!! mała chyba czytała Psychologia Perswazji oraz Sztuka porozumienia - książki Kevina Hogana - Psychologia Perswazji
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Mała bajeczne te pazurki
dziewuszki pomozcie..wam tak ładnie wychodzi ten french ww sensie ten bialy pasek tak ladnie zaokraglony takie ladne usmiechy wychodza a mi jakos nie chca;((
plosie:
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...ny-french.html
a pomaga tylko ćwiczenie ;]
dziękować..;)) zobaczymy jutro co mi wyjdzie:P
musisz duzo cwiczyc i sie nie poddawac
ja duzo cwicze i do tej pory koslawce mi wychodza czasem
ale smieszne,ty i koslawe,wszystkie sa piekne i perfekcyjne
takakurat
ja niestety jestem co do siebie bardzo krytyczna i zanim powiem ze jest perfekt to 100 lat minie hih
ale ciesze sie ze wam sie pdoba