-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
elax prześliczne są te Twoje kwiatuszki ;)
-
Bardzo ładne, szczególnie te czerwone :D
-
Cytat:
Napisał
zyza
tempery kochana to sa jak zwykle farbki plakatowe takze na nich ladnych kiwatkow nie zrobisz :D ja zaczynalam od temper malowac na plotnie... wole akrylki :D
nie wiem czemu wolisz pracowac na temperach przeciez akryle podobnie sie stosuje mozesz je rozrabiac z woda i na sucho malować a za tempere to tylko za plakatowke przeplacasz :D co innego jakbys wolała odolejnych bo rozumiem ze ci sie z rozpuszczalnikiem (terpentyna - ona dla mnie cuchnie) bawic nie chce...
chodzi o to że wolę ćwiczyć bo babka w skleopie sie pomyliła i sprzedała mi tempery a ja nie zobaczyłam bo roobiłam duże zakupy. Kupiłam też akrylowe , ale myślałam ,że póki się nie nauczę lepiej ćwiczyć na tym co nie potrzebne
-
cukierkowa- jest dobrze, ale akryloweymi byloby Ci po prostu latwiej, w rozyczkach łącz płatki, nie zostawiaja przerw jak malujesz zewnetrzna korone rozyczki
no pluszak-klasa.. normalnie-klejajcie i wychwalajcie!:D
czarnulka, nooo, noo, nooo, super
elax-super, bardzo dokladnie!
-
pluszak i elaxx sliczne te wasze malowanki. Ja tez tak chce.;(
-
Cytat:
Napisał
jolanta
pluszak i elaxx sliczne te wasze malowanki. Ja tez tak chce.;(
dzięki dziewczyny za miłe słowa ;)Jolu ja sama jestem w szoku że coś tam namazałam co przypomina kwiatki na pewno ci się uda:) jednak nie tylko w malowaniu talent jest ważny ,ale i dobre farby też :D
-
Cytat:
Napisał
CukierkowaKsiezniczka
chodzi o to że wolę ćwiczyć bo babka w skleopie sie pomyliła i sprzedała mi tempery a ja nie zobaczyłam bo roobiłam duże zakupy. Kupiłam też akrylowe , ale myślałam ,że póki się nie nauczę lepiej ćwiczyć na tym co nie potrzebne
mysle ze sie slabo nauczysz bo jak mi cos slabo idzie to sie wsciekam :D trenuj na akrylkach tylko :D zaskoczy cie to jak bardzo sa zywe kolorki
elaxx cudne pierwsze onestroki :D
-
to widzę ze masz to samo co ja :) ja już ze 100 razy podchodziłam do nich i pokaże wam coś co zrobiłam na zaliczenie do szkoły farbami akrylowymi ale one stronke nie przypomina więc nie wiem czy lepiej farbami :( albo widocznie ja się nigdy tego nie naucze;(;(;(
wrzeczywstości pomarańczowy jest jaskrawy a obraz ma wymiary 70x90
-
-
elax ten brązowy jest prześliczny .... :)
-
Czarnulka śliczne te kwiatuszki, które wkleiłaś :)
-
Cytat:
Napisał
CukierkowaKsiezniczka
to widzę ze masz to samo co ja :) ja już ze 100 razy podchodziłam do nich i pokaże wam coś co zrobiłam na zaliczenie do szkoły farbami akrylowymi ale one stronke nie przypomina więc nie wiem czy lepiej farbami :( albo widocznie ja się nigdy tego nie naucze;(;(;(
wrzeczywstości pomarańczowy jest jaskrawy a obraz ma wymiary 70x90
cukierkowaksięzniczka powiem tak są farbki akrylowe i są farbki akrylowe bożesz już nie wiem jak tłomaczyć ja wczesniej miałam farby akrylowe którymi też było mi ciężko co kolwiek namalować teraz kupiłam polycolor ja sama widzę różnice ze tymi mi idzie o wiele lepiej malowanie ,a talentu żadnego nie mam :D duze znaczenie mają dobre farby i dziewczyno nie rób doświadczeń tymi farbami ,bo to nie ma sensu kup porządne i zabiesz się do malowania jak masz checi ,a na pewno z dobrymi farbami dasz sobie radę to by było na tyle ode mnie ;)
-
Dziękuję i postaram się poprawić:):kwiatek:
-
dziś zaczełam proby malowania farbkami na pazurku jak dla mnie o wiele trudniej niż na kartce :D no cóż nie od razu Rzym zbudowali :P
:wstydek:
-
bardzo ładny ten kwiatuszek :)
-
elax slicznie Ci wyszlo :D
-
elaxx super!! :) Zazdroszczę heh dziewczyny narobiłyscie mi ochoty na te farbki... Już szukam na necie i będę chciała zamówić :) Będę szukać polecanej przez Ciebie elaxx firmie bo widzę że ładne intensywne kolorki :P
-
nooo Elaxx ekstra kwiatek!! :D
-
nie no dziewczyny wymiatacie.....
naprawde widac postepy i roznice w farbach tez:P....
-
Kolejne malowanki z netu :D
Szukam tej stronki ale nie mogę znalesc bo wiem ze babeczka miała jeszcze więcej takich cudeniek :wstydek:
-
Ela idziesz jak burza :D
Fajne, jak tak dalej pojdzie to moze doczekamy sie kpk twoich one storkow :P
-
Ela śliczne te Twoje kwiatuszki :)
czarnulka wkleiłaś nam normalnie cuda :)
-
boskie ! na głównej myslałam ze to tak po prostu jakis obrazek a nie Twoje malunki :good: :] !!
-
elax aj się rozszalałaś :D Normalnie malowanki jak talala :D Chyba ćwiczysz przed zdobieniem pisanek :D
-
Piękne te wasze prace, a mi jakaś dupa wychodzi, nawet nie przypomina to kwiatków :( Chyba mam zły pędzelek i dlatego tak kiepsko :(
-
-
-
Elaxx no nie mogę się nadzwć, jakie postępy! :skacze:
-
Elaxx mnie też się bardzo podobają :) :D
a to moje kwiatuchy
-
Mini świetne, szczególnie pączuszki :D
-
Cytat:
Napisał
minimouse
a to moje kwiatuchy
piekne:) ,a jakie masz farbki??
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
piekne:) ,a jakie masz farbki??
Mini też ma polycolor :D
-
Cytat:
Napisał
minimouse
Elaxx mnie też się bardzo podobają :) :D
a to moje kwiatuchy
minimouse piękne kwiatuchy:master::D
-
dziękuje za miłe komentarze .... farbki to polycolor .... sorki ale pędzelki za długo stały w słoiku z wodą i mi lakier z nich poschodził :P :: ... he he he i wyglądają okropnie
-
minimouse, bardzo fajne:D:D
-
dzięki nam polycolor schodzą jak ciepłe bułeczki :lol::lol::lol:ruch mają w sklepach plastycznych jak przed świętami :hahaha::hahaha::hahaha:
-
widze,ze polycolor szaleje :P to ja też zamawiam :P
-
minimouse swietne malowanki :D ja tez ten polycolor musze zakupic :P
-
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yclJhe1n-Ig&feature=related]YouTube - Rosemaling Freehand Flowers[/ame]
-
też bym je najchętniej zamówiła. :P muszę być naprawdę super. :P a Wasze kwiatki są cudne.