ja nie wiem jaki masz cennik, ale to może najnormalniej o kase chodzi??
z resztą kij w ucho.
Printable View
to chyba rzecz gustu,niektore laski maja takie wymagania ze az sie robic nie chce, takie paszczury wychodza.a im sie podobaja:(
no tak a o gustach się nie dyskutuje. Ja mam taką jedną której wystarczy mleczny tips zalany mlecznym żelem i nic poza tym nawet sunblockera nie chce...
to jeszcze nie jest tak zle,bo dalej mozesz robic po swojemu,ale jak ci powie ze ona nie chce krzywizn chce zeby byl palski to jest dopiero
a no takie to też sa ale co zrobic klient nasz pan, ja mam taka jedna która chce wrencha rowniutkiego od linijki, nie cierpi uśmiechów...
jak mi sie trafia taka to mowie ze nie wykonam uslugi,niech idzie gdzie indziej
no tak bo jak potem sie zapytaja gdzie zrobila to opinia juz sie sama wyrabia:) mi jedna powiedzial ze mam zalac jej skorki, bo skorki sie jej nie podobaja:)
hahaha dobre :D
To ja przedstawię moją dzisiejsza metamorfozę :)
pazurki problematyczne -bardzo krótka płytka i obgryzione aż do bólu, poszarpane skórki. Kciuki miały długość jak połowa wskazującego. Bardzo bolące i delikatne. Ale nie ma tego czego nie dałoby się naprawić :)
pazurki bardzo delikatne ale wykonane doskonale :)
bardzo ładna metamorfoza Emilia :)
Emilko, bardzo pieknie. Klientka musiala byc bardzo zadowolona.
super Emilka :)
emilia śliczne:)gratuluję
Bardzo dziękuje dziewczyny :) aż chce się pracować po takich pochwałach-jeszcze wpadnę w skrajny narcyzm hi hi :D
A pazurki robiłam siostrze ciotecznej-była zachwycona i powiedziała,że nigdy już nie będzie obgryzać pazurów :) ciekawa jestem.... ;)
ja tam nie wierze w wielkie przemiany, na pewno kiedyś obgryzie :D
też tak myślę :P
Rudi, ta gościata, to jakieś kompletne bezguście! Zamiast kolejnej wizyty u chinoli, niech zafunduje sobie wizytę u okulisty, bo metamorfoza jest cudowna.
Woszczur, super. :D
coś ode mnie ;)
genosha bardzo ładna metamorfoza:yess:
oOo kurcze :) zupełnie inna stopa :) super
całkiem inne pazurki :) ładnie :)
o kurcze te stopy to przeszły metamorfoze :D
super ta metamorfozastop, ja nie robie stop , brzydze sie ,nie wiem dlaczego, prawdopodobnie bym siee zrzygala na stope klietki , takze wole nie ryzykowac:]
coś z dzisiaj
ładne :)
Genosha stópki ładne, łapki też ;) aczkolwiek zwęziłabym je troszkę :)
Genosha fajne pazuraski ale tez bym jeszcze ciutek przypilowala boczki:P
tak,pilniczek potzrzebny,stopki tez ladne,ale ja robie bardziej na prosto pazurka,
Dziewczyny jeśli chodzi o pilniczek to zdaję sobie z tego sprawę, że mam z nim problem ;) szczerze mówiąc paznokcie robię od niedawna dlatego tak to wygląda, ale myślę o kursie, więc może za jakiś czas będę mogła pochwalić się czymś o wiele lepszym ;)
enosha nie jest zle naprawde , :)ja na poczatku robila bardzo lopatowate pazury , ale pozniej pilniczek ci wejdzie w krew:)tylko duzo cwicz i wszystko bedzie ok , jest tutaj na forum duzo dziewczyn tez bez kursu wlacznie ze mna i z tego forum praktycznie wszystkiego mozna sie nauczyc do czasu jak sobie pojdziesz na kursik :D
nie pzrejmuj sie i nie zalamuj,bo fajnie jak ktos powie co zle robimy,szybko sie nauczysz,tutaj dziewczyny we wszystkim pomagaja,takze czytaj i cwicz a bedzie super
genosha no metamorfoza jest :) Ale nad budową paznokcia to jeszcze musisz pocwiczyc :)
nio też mi sie wydaje że troche pracy nad budową Cie czeka ;)
WSZYTSKIE MOJEJ PRODUKNCJI
super :)