no dobrze, zwłaszcza że sama lepiej się czujesz :) mi się podobasz i w blondzie i w brązie- ładnemu we wszystkim ładnie :P
Printable View
no dobrze, zwłaszcza że sama lepiej się czujesz :) mi się podobasz i w blondzie i w brązie- ładnemu we wszystkim ładnie :P
dziekuje ;) ale juz nie przesadzaj z ta ladnoscia chyba ze zgodzisz sie IZ TY TEZ JESTES LADNA BARDZO :* :):)
hehe :P zgodzę się :P :kwiatek: jak to mówie trzeba kochać kogoś z kim się jest 24h/dobę przez całe życie :D
Asiu brazik tez fajny doroslej wygladalas:P....ale w blondzie tez Ci fajniutko...:D mnie pokusilo o rudy (wredny haha) i jak narazie przy nim zostane az mi sie znowu za blondem zateskni:P
Dziewczyny jak sie tak patrzy na wasze zmiany to nieraz nie widac ze to jedna i ta sama osoba tak kolor wlosow potrafio zmienic twarz czlowieka:)
Emilia no tak trzeba :)
Monika no ja w brazie wlasnie czulam sie staro a niechcialam heheh :P ale to tak zawsze jest jak ktos zmieni drastycznie kolor to masakra zeby poznac a pozniej sie przyzwyczaic :D:skacze:
AAAAAAAsia;] piekna kobita;] tak Ci lepiej;] suuper wygladasz:o
Asia pięknie wyglądasz!!:)
dużo lepiej niż w tym smutnym brązie...
:wstydek:dziekuje Wam bardzo :wstydek: wystarczy ze zima jest ponura :P
Asia-zgodze sie z dziewczynami... bardzo ladnie ci w tym bladzie-super
uuuu jaka blondi :) bardzo ładnie.
świetnie wyglądasz w blond kolorku :D też cie nie poznałam ;D
No a ja jak wyżej pisałam, że już zostaje w naturanych to jednak przedwczoraj się farbnęłam;p mam taki kolor... nie wiem jaki;p taki ciemny ale nie brąz tylko jakby szatyn? zrobie foto to wgram;p
a to czekamy ;** :)
a do mojej rudosci corac blizej... nie moge sie doczekac, z natury niecierpliwa jestem:D:D
katherinne faktycznie w ciemnych wyglądasz świetnie!! :ok:
joystynka rude najlepiej :)
rudzielec... no, właśnie! Patrząc na Twój nick i zdjęcie, to coś tu kręcisz... ;) kiedy staniesz się rudzielcem jak w nicku?! czekam niecierpliwie na zdj. :)
no to rudzielcu czekamy :) jak coraz blizej to moze juz za kilka dni wrzucisz fotki co? :*
a teraz widac moj ekstra kolor zoltawo-rudo-popielate ;D hahaha
Asik_sk4 Ty tu coś żółtego widzisz? He he ja sobie kiedyś podkuszona przez chłopa walnęłam piaskowy blond z paleta... Chyba nie muszę komentować co wyszło? :skacze: Na szczęście z wykształcenia jestem fryzjerką, to sobie poradziłam. I teraz mam już ładny blond. :ok: Pierwsza fotka to moje aktualne, dodam, że drugi bok mam wygolony na 3 mm :skacze: Dwa kolejne to moje metamorfozy, a ostatnie to zdjęcie z sesji ślubnej, w tamtym roku w listopadzie, sama czesałam te loczki ehh , szkoda, że jestem prawie łysa, naturalne włosy mam strasznie cienkie i musiałabym robić trwałą, żeby jakoś wyglądać :placz:
sztynka.. dawaj ta wygolona strone :D jeszu jak mi sie te fryzurki podobaja ,alem za stara na takie cus ;(
a ogolnie to we wszystkich fajnie wygladasz
asiekfr myślimy podobnie: "za stara na takie cuś". Matko gdybym to zrobiła mój chłop chyba, by wyłysiał z nadmiaru wrażeń:leze:. sztynka śliczna fryzurka:).
sztynka wersja nr 2 dla dla mnie najfajniejsza :) ale ładnie ci we wszystkich ;)
szatynka pokaz wygolona strone ;) kusi mnie zeby tez sobie tak z boku wygolic ale boje sie tego jak to bedzie na mnie wygladac ;P hahah
ja od wieli lat farbowalam włosy na czerń granatową ,a wczoraj mnie podkusiło i przefarbowałam na ciemny bordo :blink:
ASIK I ASKAR moje drogie umowiona jestem na 16go:D wiec juz pewnie tego samego dnia wstawie fotki;)
No dobra to daje :skacze: Tak bardzo nie widać, ale jak się pomaluję to wrzucę lepsze, bo dziś wyglądam fatalnie he he
teeeee szatynka! WYGLADA TO SUPER !! ;** :szczena: ale ogolnie masz na krotko sciete no nie? ;)
rudzielcuuu to czekam na zdjecia :cwaniak2: :buja: juz sie nie moge doczekac ;D heheh:kwiatek:
sztynka... bomba... :ok:
odwazna fryzura.ja ze scięciem grzywki przeżywałam trzy dni :) ładnie.
Noo teraz to mam w tym wygolonym miejscu 3 milimetry :skacze: a reszta to takie średnie, strzygę je nożem chińskim sama ofc, ale jest zaleta tej fryzurki, że jak trzeba to zakrywam ten boczek , tapiruję i mam ładnego "grzecznego" boba, a jak chcę poszaleć to łepek w dół, guma do stylizacji i jazdaaaa hihihihi :leze::cwaniak2:
no wlasnie slyszalam ze to tak sobie mozna zakrywac ;) ale supppper naprawde ;* :kwiatek:
wy wiecie co ja narobiłam dzisiaj....
mialam naturalny ciemny blond i obiecalam sobie, że więcej nie farbuję... Ale, że byłam w rossmanie dzisiaj.. to;p kupiłam farbę. kolor? ciemnoczerwony.
chyba zwariowałam. Właśnie spłukałam farbę... Jak na razie wyglądam jak wariat <lol> :D
zobaczymy co będzie jak wyschnie. Chcę jeszcze czarne pasma na tym zrobić. Najlepsze jest to, że jutro idę na rano do sądu, bo mam sprawę z mojego powództwa. Jak mnie sędzina zobaczy to pomyśli, że stuknięta jestem. Jeszcze dzisiaj dam tu fotki, za ok pół godziny jak wyschną. Ocenicie czy mogę wyjść z domu.
Nie wspomnę już o tym, że mój facet jak się zaraz obudzi (śpi po nocce) to mnie zabije. heh. A mama jutro się przekona jak bardzo nienormalne dziecko jej się trafiło;p
Szatynka świetnie to wygląda :) Ale na prawdę trzeba być bardzo odważnym, aby coś takiego zrobić, ale efekt powalający :)
Mam już fotke, oczywiscie wyglądam jak wiocha po całym dniu hehe.
Pierwsze zdjęcie jest po farbowaniu (sprzed 5 minut) a drugie przed. Mówcie czy mogę wyjść z domu... źle się czuje w tym kolorze;/
http://images47.fotosik.pl/463/deb8f770805884c6.jpg
http://images40.fotosik.pl/446/5bb0f017b5fcacba.jpg
Kolorek wyszedł ładny ale jakoś jak dla mnie bardziej pasowały ci te jasne... choć wiem że po całym dniu i bez wyprostowanych i ułożonych włosków to wszystko inaczej wygląda:)
masakra... wyglądam po prostu źle. zaraz robie czarne pasemka;/
Katherinne, ładniej było w tych jasnych ;)
ale ułóż włoski i wklej fotkę jutro :)
kolorek ladny, ale wczesniejszy byl jakis no...hmm... bardziej sexy w nim ci bylo;d
zdecydowanie wole zdiecie z przed farbowania.dla mnie ten nowy kolor cie postarza.
na tym starszym wygladasz tak mlodziutko i jak pisze rudzielec -sexi :D
nie rób czarnych pasemek!! ptem ciężko z czarnego przejść na inny kolor. Kup sobie np brąz - pokryje a zawsze łatwiej ci będzie zmienić kolor :)
A ja dzisiaj sciełam włosy !!! Mam wrazenie ze wygladam jak chłopa w tych włosach. Jak wroce wieczorem do domu to Wam moze pokaze :P
szatynka-czadzior:skacze:
agaciorka-czekamy na fote do oceny:ok:
Katherinne-szczerze to mi tez sie pardziej te jasne podobały,a co do tej farby to sama miałam ja sobie strzelic ale myslałam ze wyjdzie ciemniejsza dobrze ze nie kupiłam bo efektu na moich by nie było:]