germana ale sliczne ;) czcionka tez super . kurcze az mnie nachodzi na dziarke drugą:D
Printable View
germana ale sliczne ;) czcionka tez super . kurcze az mnie nachodzi na dziarke drugą:D
bardzo fajnie wyszło i zgadzam się że super pomysł z tym żeby była po polsku :)
Znów ta sama czcionka na dzisiejszej stópce ;)
Załącznik 49743
podobają mi się takie napisy na stopie :)
blizna ma dokładnie 2,5 cm i chce tu cos fajnego i nie dużego myslalem wlasnie o oku opacznosci :) moze cos germana wymyslisz ^_^^_^ zdiecie troszke nie wyrazne ale lepsze takie niz zadne
Germana zdolna dziewczyna z Ciebie! Chyba się wybiorę na tatoo do Ciebie po Nowym Roku:)
to fakt:kwiatek:
fajny napis na stopie:) widac czcionka sie cieszy duzym powodzeniem:)
marshall a w tle chyba widac nasze forum:) hiih
też chce taki tatooŚ ! buuu ;(
Kasia889 - to trzeb zrobić
Ja zrobiłam tatu na "czarnej " skórze. Jestem z siebie dumna bo mimo że tusz wchodził ciężko jak cholera to wygląda całkiem spoko.:P
a naczytałam się że gówno wyjdzie bla bla a tu całkiem przyjemny tatuażyk.
Słabe światło... :( jak zwykle
Załącznik 49981
marshall nad Twoim postaram się pomyśleć w przerwie świątecznej. ^_^
a jutro kolorowy skorpion ;)
Super wyszło, ładnie się odbija ten kolor na ciemnej skórze. Cudo!
germana zaczpisa ta kokardunia:love::love::love:a skóra to taka mulata chyba bardziej niz czarna^_^
no właśnie niby jest raczej czarna tylko akurat ta okolice miała jaśniejszą xD
chociaż czarna czarna nie jest... ale mulatka też nie ;p
zobaczymy jak się będzie goić to jest najważniejsze :huh:
dzisiejszy skórka strasznie podrażniona
Załącznik 50030
mój znak zodiaku super:ok:a skórka sie musi przyzwyczaić^_^
Wygląda jak żywy! Germana masz niezły talent!
boski ten skorpionek
widzisz jak ladnie wyszla kokardka germana ...troszke wiary w siebie wystarcz ;)
Dzisiejsze...
Załącznik 51035Załącznik 51036
Jezus, że ja wcześniej nie trafiłam na ten wątek! W końcu coś, co kocham! :skacze:
[quote=pisiowa21;26163]Załącznik 3822
haha a to mój miałma 14 lat(1gimnazjum:wow:) jak go zrobiłam...
kolega był pijany miał być rekin a jest????????????
zawsze mozesz powiedziec ,ze mial byc chinski znaczek :P :przytul:
ciesz sie ze to takie malutki i zawsze latwe do zakrycia;)
---------- Dodano o godzinie 19:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:53 ----------
no to ja tez :) ten ma juz z pare latek,ale 30 stycznia kojelna wizyta w tatoo studio wiec coverujemy pplecy i cos tam sszkrobniemy:)
to w koncu zaczailam jak dodac fotke :) no to moja nozka :)
Germana jak zawsze prześliczne są:love:,.
Lakishja ten tatuaż na nóżce jest rewelacyjny!!:love:
W tych skrzydłach motyla są inicjały czy moja wyobraźnia znów daje mi się we znaki:D?
:skacze:Kath82 spostrzegawcze oczka :) a nie wybujala wyobraznia :P
tak sa tam inicjaly mojej corci ;)
kolejny tatoo robiony bedzie w poniedzialek wiec napewno wrzuce foto,sama jestem ciekawa co to wyjdzie bo obecnie mam niezly koszmar na plecach zo zakrycia mam nadzieje,ze nie zostanie poo nim sladu :P
buzki :*
Ja poproszę zdjęcie przed i po może czegoś się nauczę xD
U mnie kolejny zagości pewnie już we wrześniu, jako dopełnienie drugiej strony żeber. :skacze:
Zostanę chyba zlinczowana i zbanowana z rodziny za to. :skacze:
A-M - pokazuj szybciutko to co masz! ;)
Ja dzisiaj stuningowałam motylka koleżanki lało się osocze i krew jak cholera :P
Załącznik 51139
germana- cudowne te Twoje prace. Zazdroszczę talentu i odwagi. Ja by się bała że zrobię coś nie tak, że mi ręka zadrży. Szkoda że daleko mieszkasz przydałby się mój tatoo poprawić :)
Nad talentem bym polemizowała od dobrych tatuatorów z talentem brakuje mi ooooogromnie dużo, no ale po prostu to lubie.
Strach zawsze jest pół biedy jak ręka mi zadrży, ale jednak to ból a ludzie różnie reagują i czasami oni się ruszają :/:
no ale zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ;)
No właśnie ludzie się ruszają, a ślad zostaje na zawsze. Jakbyś była kiedyś w okolicach Karpacza to możesz dać znać :) Jak nie będę mieć funduszy na poprawę to chociaż kawkę wypijemy.
Germanko, niestety na tym notebooku nie mam zdjęć. ;(
Ale mogę Ci powiedzieć, co gdzie mam. :skacze:
1. Kark - kobra
2. Łopatka cała - duch indiańskiego wilka
3. Żebro - róża opleciona esami-floresami i napisem: "Madre Padre" (to akurat na rocznicę moich rodziców, jako prezent. ;p)
4. Podbrzusze - wstążka z kolorem mojej choroby. ;/
5. Krzyż - znaki w tradycyjnym chińskim z napisem: Wiara, Nadzieja, Miłość, oplecione cieniami.
Wsio. ^_^
EDIT: Jednak coś tam znalazłam, nawet tutaj na forum, kiedyś wrzucałam. ;p
Tylko niewyraźne. ;/
http://img829.imageshack.us/img829/9...s2kobra.th.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/5315/005pdqf.th.jpg
Musisz zrobić na moje (specjalne zamówienie) przy okazji jakieś dokładniejsze fotki szczególnie wilka :love:
ja sobie zrobiłam 3 tygodnie temu tatuaż ^_^
tylko się nie śmiać bo to było szaleństwo ;p
Załącznik 51148
tylko na razie sam kontur i cienie... bo na kolor nie mogłam się zdecydować. :huh:
Byłam strasznie podekscytowana bo to mój pierwszy "własny tatuaż: i zalatuje tu sadomaso xD
Z założenia miała być krzywa bo nie chciałam standardu :haha: teraz dochodzę do wniosku że przesadziłam z ta krzywością ale... ^^
miejsce to prawe udko ;)
jak dojdzie kolor będzie chyba lepsza ^_^
hersa - w tamtym roku miałam się ruszyć z Wawy... ale nie wyszło. w tym roku miałam lecieć do Francji ale chyba nie wypali więc może chociaż ruszę się po PL. ;p
Szklarską Porębę i okolice uwielbiam (byłam dobrych 8-9 lat temu) więc może jakaś motywacja i okazja będzie. :cwaniak2:
Zrobię specjalnie dla Ciebie, albo zaraz zacznę szukać, czy gdzieś nie mam. ^_^ :skacze:
EDIT: O matko, znalazłam - stare strasznie, bo zaraz po przyjściu ze studia, czyli trochę lat temu to było. xD
http://img687.imageshack.us/img687/4319/wilksg.th.jpg
germana ,tos ty sie sama tatuowala?!:wow:
.... gdybys sie jednak ruszyla do tej francji ,to zapraszam na kawunie ,piffko ,szklanke mleka,co tam tylko chcesz ...zaprowadze cie po Eiffle nawet ,bo moze bedziesz chciala zobaczyc :D ;)
A-M - dziękuje :love: Bardzo spodobała mi się koncepcja że to właśnie taki duch.... :)
asiekfr- a sama...
ubaw miałam po pachy ^_^
Szczególnie że zamknęłam się w pokoju na klucz i było tylko słychać "bzzzzz" :haha:
boleć w sumie nie bolało ( dobre miejsce polecam)
Co do Francji...
Zobaczę jak z kasiorą będzie... nocleg mam u ciotki więc w sumie najgorsze odpada.. ale na pewno jak się ruszę to zamawiam Twój czas :love:
Germana, a dziękuję, dziękuję. Też go uwielbiam. ;d
Germana nie ma sprawy w poniedzialek mozesz zagladac ,zdjecie bedzie wrzucone ;)
Tylko prosze sie nie wystraszyc tego koszmaru,ktory bedzie zakrywany :P
staree dzieje :D do poniedzialku i milego weekendu :D
kruczycho ;p
Załącznik 51371
spamuje... ;p
Załącznik 51685
i pierwsza sesja smoko-ryby czyli smoka koi.
będą fale słońce no i duuuuzo koloru.
Załącznik 51686
znalezione w internecie Brakująca część układanki | bebzol.com
fajny pomysł i fajnie zrobione :)
też mi się podoba :)
Askar - suuuper... :love:
a ja dziabie napisy ostatnio ciągle...
Załącznik 51737Załącznik 51738