gratuluje dziewczynki :* :*
Printable View
gratuluje dziewczynki :* :*
Gdzie sa wyniki bo ja slepa jestem ;/ ?
Gratulacje dla Rudi i Bożeny P. Myślę, że jury dobrze wybrało
gratulujemy wszystkim
moze mnie ktos olsnic gdzie sa wyniki? odswiezam i nic
gratulacje bo wszystkie prace sa piekne
Moja faworytka wygrała nagrodę publiczności :)
hahaahh tak tylko pierwsze miejsca plus wyroznienia od nas-adminkow waszych kochanych
gtatuluję wszystkiem osobom na podium..
prace są świetne...
Rudi .. gratulacje :]
już znalazła. SERDECZNIE WSZYSTKIM GRATULUJE!!!
Moją faworytką była Chanti25. Gratuluję wygranym!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
szkoda że tyle prac fajnych odpadło przez nieprzestrzeganie regulaminu .. ale bardzo gratuluje tym którzy jednak regulaminu przestrzegali i zostali za to nagrodzeni !!
Gratulacje !! :win:
szpila59 ja też chyba byłam nachlana:DTeż myslałam że będą 3 miejsca z każdej
a moja faworytka była rudi:) więc maiłąm jasnowidzenie, szkoda że totka wtedy nie puściłam:) ale wybór był trudny, piekne frencze:)
Gratuluje dziewczynom i moja faworytka była Rudi ah cieszę się:)
oo to ta super aranżacja była Madzialeny :love:
Gratuluje wszystkim !! :)
szpila cisza. jury tak zadecydowało. i tak ma być.:skacze::skacze::skacze:
Gratuluje Wam dziewczynki. Wszystkie piekne:)
wszystkie prace cudne gratulacje
a ja ide spac bo jutro mam ciezki dzien,nie doczekalam sie,no trudno:(
Szkoda że w sondzie nie ma pokazane procentowa ile kazda praca dostała głosów:(
wlasnie wyniki juz sa.
dziewczyny przepraszamy ze tak dlugo to trwalo ale wierzcie ciezko bylo wybrac
naprawde bylo kilka prac wartych 1 szego miejsca
WŁAŚNIE CZY MOŻNA UKAZAĆ NAM WYNIKI SONDY TZN. PROCENTOWOŚĆ ??? CZY JUŻ ZA DUŻO BYM CHCIAŁA ;p
Dziękuje Iwonko ze glosowałaś na mnie :* :* :*
gratuluję mimo, że głosowałabym inaczej... ale JURRY wybrało i nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować wygranym!!!!:good::kwiatek:
Gratulacje :)
Uwierzcie że momentami między jury prawie dochodziło do rozlewu krwi, strasznie się cieszę że już po wszystkim i wszystkie jurorki nasze całe i zdrowe :P
hahaha no ja myslalam ze na forum bedzie mniej o 3 osoby
ahahah
naprawde tak podzielonych zdan i upartego jury jeszcze nei widzialam
Ja wybrałabym tak jak jest:good:
Bo prace były naprawdę ładne -nie zazdroszczę Jury , oj nie :(
w temacie w którym głosowali użytkownicy forum było kilka prac które zostało odrzucone później np paulina.m - bardzo ładna praca niestety opublikowana na forum, edusia777 również wrzuciła zdjęcie a bardzo ładne prace i szkoda że odpadły :/: była jeszcze jedna praca kontrowersyjna bardzo nie pamiętam czyja :P również blisko podium
Gratuluje Wam wszystkim Moje drogie...:brawa::brawa:tym ktore stanely na podium:win::win::win:,tym ktore dosstaly wyroznienie i tym ktore wogole uczestniczyly w konkursie jest to na pewno dla Was ciekawym doswiadczeiem i milym przezyciem i wstepem do uczestniczenia w nastepnych konkursach,ktore na pewno wiele ucza i glosno mowia o przestrzeganiu zasad..bylo na prawde ciezko,byla zaciekla walka jeszcze tylko nam ringu brakowalo..hehe...ale jak widac dalismy rade...jeszcze raz gratuluje..:):):)
bardzo dziękuję za wyróżnienienie
:master: :master: :master:
:kooffa: :kooffa:
no to teraz ja zabiorę głosik:skacze:. wszystkim z całego serca gratuluje. jury że wykonało ciężką prace. i dokonało wyboru. szefostwu gratuluje wytrzymałości bo na prawdę dawaliśmy niekiedy popalić. a dla was wszystkich ten piękny bukiecik kwiatuszkówhttp://www.e-kwiaty.pl/images/bo054-xl.jpg