Przepiękne są Wasze prace kobietki:)
Printable View
Przepiękne są Wasze prace kobietki:)
One stroke to juz wyższa szkoła jazdy:D ja zakupiłam farbki jak narazie 2 kolory i ćwiczę i ćwicze i ćwiczę... i nic....:leze: wychodzi mi coś takiego. To z metodą one stroke nie ma chyba za dużo wspólnego;(
no gdzieś to koło one stroke leżało ale jeszcze troche brakuje, wszystko zależy od jakości: pędzla, farbek no i ich konsystencji - wydaje mi się, że jakby miał Co kto pokazać, o co biega to łatwiej byłoby "zaskoczyć"
Dzieki Iwonka:*
Ćwicze dalej zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wstawiałam już tą fotkę ale chyba w nieodpowiednim temacie :wstydek:
Olciazd może i nie w tym temacie, ale....
Super reakcja na ocenę Twojego one stroke. Aż miło sie czyta. Szacuneczek :)
dokładnie, czasem cięzko skrytykowac konstruktywnie jakieś fotki bez obawy o urażenie dumy, Olcia jestes na 5!:ok:i pracuj, pracuj a na pewno będą efekty!:macham:
Moje strołki pokazowe ;-)
Strołki Wam zaczną dziewczyny wychodzić jak kupicie dobrą farbkę która kryje, której nie trzeba poprawiać, i pędzelek który nie będzie miotła ;-)
jakie farby każdy poleca to wiecie - POLYCOLOR, nie drogie a są rewelacyjne!:)
Olcia jest dobrze ale utrudniasz sobie sprawę dając ciemniejszy kolor na zewnątrz, spróbuj na odwrót, rozprowadź może bardziej farbkę na paletce żeby miała konsystencje śmietanki :)
plushak ale Ci ręka pięknie płynęła ;). Super!
Plusia szaleje :* Piękne strołeczki kochana :*
Ja nie wiem Plushak jak ty to robisz, ale te twoje kwiatuszki są delikatne jak mgiełka :D :love:
Red również śliczniusie :) Podoba mi się szczególnie to połączenie kolorków na brązowym tle ;)
wszystkie prace piękne... choc ja i tak odkad trafiłam na forum jestem niezmiennie zakochana w talencie Plushaczka ... :D
O jej! dobrze powiedziane - Plushakowe są takie delikatne
Muszę takie spróbować, szczególnie te na 2gim zdjęciu
Sylla - Twoje też piękne, chyba bedę ściągać;-)
Plusia EXSTRA!!!!!!!! ja tez tak chce :((( nagraj tutorial jak malujesz ;) przesliczne kwiatuszki <3
jakim numerkiem pedzelka pracujesz?
Dziękuje ślicznie :) maluję zestawem zeberkowym z ar style, tam są dosyć wąziutkie pędzelki powiedziała bym że może trójka :p
Kasiula (plushak) i Agula(Redsunset) - jestescie boskie!!!:skacze::*
Śliczne prace plushak :) !!
Ja dopiero zaczynam ale zamierzam się przyłożyć i też coś wykombinować:)
Możecie polecic mi jakąś firmę pędzelków do tej metody ?
Zastanawiam się nad Indigo bo jestem zakochana w ich innych produktach <3 :)
Dziękuję bardzo :* Ja używam różnych pędzelków. Mam Indigo, zeberki i jeszcze kilka zwykłych. Ale zeberki polecam.
Ja też na zeberkach pracuje. super są . Chociaż moje to już trochę zajechane.
Red piękna róża!
RedSunset prześliczna ta różyczka i pozostałe Twoje kwiatki również
a jakie to sa te zeberki?? ( wrzuccie fote bo moze mam a nie wiem :P )
oo nie mam takich :( juz zamowilam hihi. dziekuje RED:):* , moze beda magiczne i wyczaruja mi takie malowanki ;)
Przy waszych strołkach moje się chowają, ale postanowiłam zrobić prezent mojej babci i zmalowałam doniczkę :P takie oto (p)strołki mi wyszły :P
Zamówiłam zeberki ;)
teraz mam nadzieje że ich magiczność pozwoli mi tworzy takie cuda :)