kalaa- bardzo ładne kwiatuszki, nie wiem o co Ci chodzi, babcia będzie zadowolona na pewno
Printable View
kalaa- bardzo ładne kwiatuszki, nie wiem o co Ci chodzi, babcia będzie zadowolona na pewno
doniczka super :)
Hersa ja za rzadko ćwiczę żeby malować tak pięknie jak dziewczyny, ale dziękuję za miłe słowa, bardzo się cieszę że się podoba doniczka :) :)
dziewczyny mają rację, bardzo fajnie wyszło :)
pomysł z doniczką super,szkoda że ja już nie mam babci - ale coś wymyślę dla kogoś, bo to fajny pomysł na prezent.
ja sobie dziś ozdobiłam notes
Piękny notesik Kiwaczku :)
Bardzo ładne Kiwaczek :) Ja to kwiatki jeszcze jako tako namaluje ale liście to dla mnie czarna magia a niby metoda ta sama :P
a mi się dziś takie zlecenie trafiło ;-)
Ła telefon pomalować to już coś...!Ciekawe kto miał taki pomysł. Bardzo oryginalne.
Bardzo fajne kwiatuszki i na notesiku i na telefonie :)
dziękuję dziewczyny jednak dużo mi do was brakuje. no mam takie trochę nietypowe klientki czasem. jeszcze z tyłu ma być malowany ;-)
a do kompletu zrobiłam naturalki oraz maki (to juz na swoim notesie)
ładniutkie :)
Kiwaczek nie badź taka skromna:]. Naprawdę są piękne!:*
moja ulepszona kabura. Aż mi się miło teraz na nią patrzy bo nagle kolorowo sie zrobilo :)
Co jest nie tak z moim one stroke??? Juz sil zaczyna mi brakowac... :(
Farby nie takie??
Wiesz patrzac na foto to stawiam ze kwestia ruchu pedzla ( musza by bardziej plynne i przenikajace), za nim czasniesz pracowac pedzlem i farbami postaraj sie popracowac nim na spodku tak aby farba przenikla wlos wtedy kolor bedzie rowniez bardziej plynny.
Odpowiednia konsystencja farb i ich krycie tez jest wazne ;)
Zwyczajnie potrzebujesz nieco wiecej czasu na opanowanie tego, pocwicz na kartce najpierw , bedziesz widziala swoje ruchy i zaopserwujesz roznice miedzy nimi.
Możliwe, że mają taką ciapkającą się konsystencje a powinny mieć nieco rzadszą. Pomieszaj sobie na jakiejs podstawce z małą ilością wody i zobać czy będzie lepiej. A dwa, że bardziej ciągnąć te platki 2-3 góra starczą lepiej to wygląda jak ruch jest ciągły niż płatek przy płatku - to tak z tego co u siebie też zobserwowałam ;D
Wiecie, ja mialam szkolenie z one stroke, wszystko zostalo mi wytlumaczone, ale ja sie chyba nie nadaje... ciagle wychodzi mi to samo.. ;( Moze farby mam zle, bo sa wlasnie wodniste i nie ma opcji dodawac do nich wody. Konsystencja Pani szkoleniowiec farb byla jakby gestsza, ona dodawala wody. Jak wrocilam do UK myslalam,ze moje sa takie same .... ;/ Jakie uzywacie? Poleccie mi cos ;)
W zalaczniku moje :P
Proszę dodać źródło zdjęcia !!
ja polecam polycolor, jeżeli mówisz, że są rzadkie w życiu nie wyciśniesz z nich ładnego cieniowania
ozdabianie wzorników ;)
http://img823.imageshack.us/img823/4645/152wi.png
http://img850.imageshack.us/img850/8152/153h.png
Ciekawe czy beda tu dostepne. Juz sprawdzam. Dziekuje :)
Moge prosic link do tych farbek?
wiem, że Ela Loszczyk ma instruktor Asto na UK
Znalazlam dwa rodzaje farb polycolor (podobno sa rewelacyjne).
Jedne opakowania sa jasne inne ciemne. W czym tkwi roznica?
źródło?
Nie wiem czym się różnią ale te co masz to tez bardzo dobre farbki, Ukrainki nimi cuda czarują. Ja mam polycolor i lidiana i jakoś te 2 mi bardziej odpowiadają bo są rzadsze :>
Katia nie podobno tylko polycolor są najlepsze!!!
Czym się różnią nie wiem mam obydwa rodzaje tubek :-)
Ja do strołków zawsze wode dodaję, sprawia to iż kwiaty są lekkie :-) a warstwa farby cieńka i deliaktna
Widzialam Twoja galerie i masz rzeczywiscie racje :) Jestem pod wrazeniem Twoich prac!