Evelyn - przepiękne :love: a te kwiatki poprostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Evelyn - przepiękne :love: a te kwiatki poprostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
Ewelina po prostu boskie :D ja chciałam na swoich jakiś kwiatek umieścić ale wychodzą mi puki co plamy :D
Evelyn śliczne,super kwiatuszki :ok:
katarynka89- piękny kształt i chyba swoje pazurki masz strasznie wąskie co?
Evelyn.- one stroke nieziemski!
kobietazpazurem moje pazurki cą w kształcie wachlarza :/ mam krótką rozszerzaną płytkę:/ okropieństwo...
no ale zgadzam się że wąską n kciuka używam tipsów nr 2 lub 3:/ a resztę paznokci obskakuje od 6 do 9
Evelin śliczne pazurki :)
Evelyn świetne kwiatuchy bo french jak zawsze perfecto.:ok:
katarynka, kochanaa świetne prace ach....tylko powzdychać mogę...:]
Evelyn-piekne kwiaty:wow:
i moja praca ale nie bardzo....
Luska eee tam czemu od razu nie bardzo . Mi się podobają :)
A to moje frencze :)
Luśka bardzo fajny frenchosik
Edytko bosze ale cudne pazurki co jedne to lepsze :love::love::love:
Luska bardzo ladnie, nie narzekaj :P :)
Edyta piekne sa...Te czarne skradly moje serce :love:
Evelyn, Lusia, Edytka- idealne frenche :love:
Edyta 1064 ten pierwszy dla mnie jest po prostu mega!!!:skacze:uwielbiam zestawienie tych kolorów no i te kwiatuszki:love:
Luska nie sa zle, nie narzekaj...Bardzo ladne :)
Edyta piekne, ale ten czarny frenczyk :love:. Kocham czarny frencz!
a mi się ten ostatni Edyty bardzo podoba :D krótkie a jednak mają to COS
Edyta 1064-powalilas mnie tymi frenchami.rewelacyne.:wow:
a to moje pierwsze frenche ,, jak sadzicie ide w dobrym kierunku??
idziesz w bardzo dobrym kierunku :) aczkolwiek jeszcze pare poprawek na budowe bym dala ale jest ładni, ja robiłam 100 razy gorsze:)
luśka naprawdę bardzo ładne:wow:
edyta widzę,że ty tak jak ja lubisz robić urozmaicone pazurki, a nie ciągle to samo jak większość stylistek w naszym mieście:kwiatek:
justi przypominają mi moje zdobienia sprzed lat... zwłaszcza te z brokatem 2 fotka...tylko, że mi szersze wychodziły:placz: dobry kierunek :ok:
na pocieszenie dodaje z mega szeroką płytką, robiłam co mogłam, a wyszło jak wyszło...
A to mój troszku nie udany i akrylowe kwiatuszki
kasandra a czemu nie udany ?? Mi bynajmniej się podoba
kasandra co ty od niego chcesz? mi sie bardzo podoba :)
Evelyn piękne estetyczne frenchowe stylizacje :)
justi ładne pazurki ale jeszcze trochę budowa do poćwiczenia :ok:
Edytko ty wiesz :love::love: cuuuuuda, kocham oglądać twoje pazureczki - czysto i bardzo estetycznie
luska świetne błyskotki :)
kochana ładnie ale jeszcze troszkę boczki podpiłować i nad budową popracować :) ćwiczenia czynią mistrza ;)
katarynka cuuuda mam ostatnio hopla na punkcie takiego kształtu :)
Edit jakie wspaniałości :slina: chce wszystkie :D
nanami śliczny czyścioch :ok:
kasiulka normalnie w tyłek ode mnie - boczki przypiłować i nast razem zdecydowanie mniej białego :) ja wiem, że ty zdolna jesteś i potrafisz lepiej :)
Ewelka sosnowiec - ja to w ogóle fanka twoich pazurków to cxo tu będę pisać :P
Julcia cudny czyścioszek :)
Kinga i pazurki cudowne i ta cała aranżacja super :ok:
malutkapumcia - cudne pazureczki, zgrabny frenchyk i śliczne kwiatuszki
o kurcze ale sie rozpisałam hehe :D
ode mnie takie "ciekawsze" bo reszta to typowe czyściochy co najwyżej z delikatnymi zawijasami :) pierwszy malowany lakierami na akrylowej podstawie :)
Załącznik 40346Załącznik 40347Załącznik 40348
Kasandra262- ładny frenchyk :)
Ah Emi cuda...Rozwalil mnie ostatni :love: Choc wszystkie piekne :P
justi02912-tylko tak dalej...super!!!
Emilia- te twoje kwiaty sa cudne,hm.. niedawno pamietam jak pisalas ze ci malowanie nie wychodzi...STARE CZASY nie???
Edyta baaardzo podobsją mi się te pierwsze, super wykonanie, rewelacyjna długość
Emilia jak ja kocham te czarne kwiatuchy :)
Luska dla mnie te Twoje zawijaski są ekstra, ja takich niestety nie okitrafię, ciagke gdzieś mi reka drgnie
kasi fajny:ok: a kwiaty :love:
Emi ty wiesz:love::wow: przepiękne!! (nie wiem czy zauważyłaś, ale wzięłam sobie twoją radę do serca i od jakiegoś czasu nie obrysowuję czarnym kwiatków:) )
moje dzisiejsze mikrusy
Dzięki kochana Ewelinko a ten twój jest świetny i te kwiatuszki :love::D
dziewczyny dodalyscie mi dzisiaj wiary w siebie bo robilam znajomej dzisiaj pazury i mi nie wyszly ,, troszke sie zalamalamm ale im wiecej bede robic tym beda lepsze prawda??
justi - jasne trening czyni cuda, ćwicz ile wlezie a bedzie coraz lepiej. wazne, ze uzywasz covera i nie naklekasz tipsa french, a sama robisz usmiech.;)
taki frencyk na szybko... nie jestem zadowolona ;/ ale kwiatuszki w miare wyszly ;p
Wszystkie piękne te wasze pazurki :)
Renia a mi sie podobaja...Pieknie sie prezentuja i sliczna linia :)
Co prawda lepiej wyglada ten jeden kwiatek na kciukach niz te dwa na jednym pazurku :)
Emilia B - sa świetne , a te różyczki ..:wow:. bomba :) :ok:
rentaka sliczny ten frenczyk ,, i ty go robilas na szybko?? mi by zeszlo chyba z 4 godz zeby taki dokladny zrobic,,:ok::]:]:kwiatek:
Evelyn przepiękny frenchyk :love: delikatny ;) oj nawet zapomniałam hehe ale fajnie ze rady sie przydały :kwiatek:
Renatka mi sie tam bardzo podoba - i frenchyk świetny i kwiatuszki przecudne :)
luska - no pamiętam jak mi za chiny ludowe nie wychodziły :D ale jak przysiadłam to 3 dni nie robiłam nic innego hehe jak widać każdy może sie nauczyć :)
emi,evelyn,renatka przepiekne frenczydła:love::love::love:
a ja takie wyskrobałam^_^
http://images39.fotosik.pl/824/3bf5929cede95072.jpg
Jula sliczne te szklaneczki :love:
Ostatnie zdjecie extra :)
Julka śliczne
Emilia wszystkie trzy piękne :)
A to ja stworzyłam :)