sukienka supeeeer, zazdroszcze!
a to mojee: materac-przyda sie pod namiot:), pudelka dwa na pierdółki, spodenki na rower i buciki:)
Printable View
sukienka supeeeer, zazdroszcze!
a to mojee: materac-przyda sie pod namiot:), pudelka dwa na pierdółki, spodenki na rower i buciki:)
Paulka fajnie gatki;)
Szalejecie dziewczyny z tymi zakupami aż się człowiekowi żal robi;P Muszę się też wybrać po jakieś nowe łaszki-najwyższy czas odświeżyć szafę:)
Zazdroszcze ciuchowych zakupów.. ja ostatnio wszystko w salon ładuje
Załącznik 42359Załącznik 42360Załącznik 42361
i nie wychodzisz na tym źle wiec nie narzekaj ;P
Paulka dzis przymierzalam takie buciki :D, ale te gumki mnie strasznie cisnely... no ale mam szeroka noge.. moze dlatego...
natalia troche i mnie cina tzn odbijaja mi sie na nodze, ale ogolnie sa bardzo wygodne:)
Ja też tylko na razie podziwiam ciuszkowe zakupki, bo niestety na start trzeba dużo kaski włożyć :/: Ale miejmy nadzieję, że się chociaż zwróci ;) A jak mi na waciki zostanie to już będę w 7mym niebie :skacze:
Ok moje ubrania przyszły więc pokażę spódnice bo sukienke muszę zmniejszyć...
W spódnicy jest trochę porwana podszewka a poza tym chciała bym ją wymienić na inną myślicie że krawcowa by mi to zrobiła??
No i wstawiam jeszcze zdjęcia tej marynarki pomarańczowej
swietne zakupy...
ja swoje musze obfocic...
Milenka:o wow 2 i 3 fota wymiata....swietny komplecik....
Krawcowa nie powinna miec z tym zadnych problemow :)
Podwinie i przyszyje, moze nawet usztywnic czyms w srodku zeby pozniej nie falowalo bo widac, ze mieciutki material :)
A w tej marynarce i spodnicze wygladasz bardzo fajnie :ok:
milenka, swietnie wygladasz w tym wszystkim, boze jakie masz swietne cialko!
brak słów, masz gust Milenka :D
ja muszę cos wykombinować z tą sukienką od Ciebie, bo się zapiąć nie umiem, a na górze dość wąska jestem :D a za bardzo mi się podoba, żebym miała się poddać hehe
Milenka bardzo fajna ta marynarka :)
ja dzisiaj ostała cover , pilniki, szafirowy akryl i pędzelek do zdobień od dobrej rady :D wczoraj zamówiłam a dziś jest :O szok normalnie :D
Milenka jestes boska :O piękne kiecki i jaka z Ciebie du.. za******a :O
ps. boje sie siebie czasem :O mam zadatki na lesbijkę :/
dziewczyny dzięki za wszystkie komplementy ale do mojego idealnego wyglądu muszę schudnąć jeszcze z 6kg....
Farb nie dopinasz się w nia?? ona ma taki głupi suwak że trzeba mocno pociągnąć...
o to moze jak chłop mnie będzie zapinał to się dopnę :D bo samej to ciężko, trzeba spróbować :kwiatek:
no samej sobie to nie dasz rady raczej:)
Super zakupy dziewczyny:D. Milenka 2 i 3 fotka wymiata, śliczny zestawik i modeleczka extra:*. Ja zakupiłam czarne spodnie, tunikę i bluzeczkę. Fotki wrzucę później jak nie zapomnę;).
a ja skromnie nabylam 2 pary butow w diversie
milenka wow super komplecik :wow:
katarynka jakby tak mierzyć "poziom lesbijstwa" to ja już dawno bym była ;P
Nnisia..śliczne buciki :) zwłaszcza te pierwsze :)
a to moje ostatnie ^_^
fotki z allegro
A gdzie źródło fotek ? :)
Red- jak dojdzie strój daj znać jak ta góra się prezentuje, bo szukam czegoś typu push-up i dobrze zbierającego biust, ale na cienkich ramiączkach
Madziu ja już mam wszystko :P
i góra od stroju - jak dla mnie super. Ja mam rozmiar duże C i bardzo fajnie mi utrzymuje biust :D
Milenka, masz zajedwabistą figurę, a spódniczka boskaaa :slina:
a to moje wczorajsze zakupy w empiku :love:
Załącznik 42451