milenka gdzie kupiłaś tą spódnicę kremową/ białą ???? bardzo ładna wpadła mi oko
Printable View
milenka gdzie kupiłaś tą spódnicę kremową/ białą ???? bardzo ładna wpadła mi oko
kupiłam ją na allegro u tego sprzedawcy Informacje o Użytkowniku twoj-bobas - Aukcje internetowe Allegro ale to była ostatnia..;/
Farbiątko, to leginsy ? :P
tak :) ostatnio jestem uzależniona od legginsów, bo w pracy nie mogę w spódniczkach i szortach za bardzo chodzić, a spodni nie lubię :D
moje zakupy :skacze:
Ja sobie kupiłam zestaw kolczyków :D Zależało mi tylko na fioletowych, ale że tanie to wzięłam cały komplet :D
Załącznik 42480
oo losek widze ze kupiłas ten sam materac co ja:), super sie na nim spi:)
Paulka - materac świetny , ja mam go na wypady nad jeziorko (oczywiście nie do pływania :haha:)
julcia fajne zakupy no i te hybrydki dobry wybór ;)
Dziewczyny super zakupy :):love:
A to mój prezent od teściowej za to ze robię jej paznokcie :P Szalona kobieta :haha:
Zdjęcie zapożyczone z jakiejś strony gdyż jestem uziemiona :( aparat odmówił posłuszeństwa
http://images40.fotosik.pl/907/aab6cc52580c0aacmed.jpg
fajną masz teściową :) moja twierdzi że pod żelem jej paznokcie nie oddychają :blink::blink::blink: i nic tłumaczenia nie pomogą :D
moja paczuszka z DR:) :skacze:
A to moje z wczoraj:D.
Dziewczynki super zakupki :ok: A ubranka w super kolorkach, lato w pełni :D
paulka to cover na tym foto ??jak ci się podoba ??
ja też dostałam paczki od dr i z alle ale zdjęcia dam jak jeszcze przyjdzie mi nowa karta pamięci :D
katarynka ten z rozowa nakretka-to masked pink,jeszcze nie wiem nie sprawdzalam, ale polecały mi go dziewczyny stąd...dziś bede robiła pazurki to zobacze i sie podziele wieściami:)
moja paczka z alle :love:
Załącznik 42522
Julcia po ile te hybrydy??
zdjęcia ciuszków z allegro, bo ładniej wyglądają:D
zakupy pazurkowe od forumek Edyty i Natki
pudła i jedne kolczyki pepco
chusteczki fryzjerskie od mojej fryzjerki:love:
itp.
64 zł zestaw :D kupiłam w AP na Seminarium jak byłam :) rozeszły się jak woda :P
ja też kupiłam taki sam zestawik hybryd jak Julka, no i pilnik z polerką tez :D
a ja sobie kupilam zestaw zeli kolorowych z PB, 170zł z kuferkiem, ale piekne kolorki :) fotka z ich stronki
PerfectBeauty wszystko do paznokci - Summer Collection w kuferku
i kilka bokserek dla mojego głupka, żeby nie było, że tylko dla siebie kupuję :D
a zamierzam kupić nowe łóżko do sypialni ;) i wielką nową szafę na ubrania, a właściwie to 3 ;)
Indigo i mistero :)
plush :slina: