-
Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
marshal dla mnie trochę za bulwiaste, boki mają zbyt obłe pilnik trzymaj prosto do wolnego brzegu. I tak dokładnie nie widzę na zdjęciu ale wydaje mi się, że one są wklęsłe na środku tam gdzie jest punkt stresu a powinna być krzywa C. Troszkę z innej strony to nie podoba mi się tak dużo oliwki do fotki rozsmaruj ją trochę zanim zrobisz zdjęcia bo nie wygląda to estetycznie. Ale french jest ładnie równo zrobiony tylko głębszy uśmiech zrób:)
Ale Ci nagadałam co złego to nie ja :*
A wrzuć aktualne prace chętnie zobaczę:)
-
marshal meg ma racje, ja tez odnosze takie wrazenie co ona i KONIECZNIE USMIECHAJ FRENCHA bo mimo tego ze pazurki sa ogolnie ciekawe a usmiech jest taki jak na twoich fotkach to dla mnie sa one niedopracowane i tak jak meg chcialabym zobaczyc twoje aktualne prace:)
-
to jedne z ostatnich zdiec jakie robiłem, nie zawsze robie fotki:)
-
marshall te pierwsze jak dla mnie to za grubo białego na końcówce i wyszły trochę bułeczki no i boczki trochę za szerokie, drugie trudno ocenic z tego ujęcia, a trzecie boczki za szerokie i z krzywą c masz problem, takie moje zdanie, może ktoś jeszcze się wypowie
-
marshal zgadzam się z malinową...ogólnie są troszkę za grube,ten problem z krzywą c to chyba zbytnie przesunięcie jej w kierunku wolnego brzegu... ale fajne pomysłowe zdobienia...jak tu trochę pobędziesz to też twoje prace będą lepsze... tylko czerp z rad naukę:kwiatek:
u mnie takie byle jakie fotki wyszły ... pazurki są przezroczyste, ale tło ciemne... właściwie to tak średniawo wyszły:/:
zapomniałam dodać, że są bardzo skoczniowe;(nawet po zrobieniu krzywej wydają się trochę zbyt płaskie.......
-
-
Evelyn. śliczne te twoje kwiatuchy :P moze kiedys tez się takich naucze ;) nie organizujesz może jakiegoś szkolenia? bardzo by mi się przydalo jeśli chodzi o kwiatki akrylowe
-
nataszka na pewno nie w tym roku... może coś wykombinuję w lutym...ale musisz mi się na priv przypominać, bo mam mega sklerozę:P
dziękuję za komentarzyk:]
-
Evelyn. te kwiatki muszę zgapić od Ciebie tak mi się podobają, jutro muszę przysiąść i coś takiego uklepać
-
Evelyn super zdobienie i wykonanie :)
-
marshall ja zgadzam się z dziewczynami. bułeczki wychodzą ponieważ krzywa jest przesunięta w stronę wolnego brzegu i co do jej wielkości to też jest za duża chyba w stosunku do długości paznokci. Ale zdobienia fajne i to się liczy:) No i ten błysk... :)
Ewelinko pięknie wyszły a te twoje kwiatki... ach... zapierają dech :)
-
z tych czrnych nie bardzo jestem zadowolona.
-
Evelyn pazurki piękne:) muszę poćwiczyć w końcu te kwiaty akrylowe z zawijaskiem w środku:)
Luska pierwsze bardzo ładne:)
-
luśka wszystkie fajne... może za długi frenchyk na czarnych...ale za to jak odrosną długo nie będzie widać:kwiatek:
-
Wlasnie Lusia tak jak Evelin napisla powyzej...Jakby byl cienszy french w tych czarnych wyszly by bardziej efektownie :)...Ale wykonaniw ogiolnie bez zastrzezen ,fajne ;)
-
No wlasnie wiem ze French powinien byc krotszy Ale juz bylo za pozno i chyba mialam cos na oczach ze wczesniej tego nie widzialam.:(
-
wlasnie chwile temu zakonczyłem .o ocene prosze JA :P
oj zdięcie zapomnialem dodac sorka juz daje
-
marshall nie piszemy postu pod postem wystarczy użyć przycisku edytuj:aty:
a co do pazurków to kolorek bardzo fajny ale pazurki''bułeczki''spróbuj nakładać miej materiału ;)
-
marshall - te pazurki czarne z fioletem i te czarno białe przypadły mi do gustu:ok:
-
Cytat:
Napisał
trendy77
marshall nie piszemy postu pod postem wystarczy użyć przycisku edytuj:aty:
a co do pazurków to kolorek bardzo fajny ale pazurki''bułeczki''spróbuj nakładać miej materiału ;)
nie zawsze zdiecie oddaje prawdziwy efekt albo zle robie fote ale wydaje mi sie że wyszły nawet dobrze :),a paznokcie maiala jak skocznie i moze pprzesto masz takie zludzenie że sa jak buleczki , zreszta każdy ma swoj styl czy swoja forme ja sie tak nauczylem i jest nieźle , przyjmuje oceny i wyciagam wnioski wiec dzieki wielkie:ok:
-
-
superasne sa takie dlugie :ok: pazurki , tylko ze u nas nie chca takich robić.Jak ja nie lubie kwiatów i dlatego mam taki opór sie ich nauczyc, szybsze jest stepelkiem albo naklejka i juz
Kolejny raz przypominamy, że kolor czerwony i zielony jest zarezerwowany TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Adminów i Moderatorów!!
-
Aguś wiedziałam, że jeszcze nie raz mi twoje pazurki zaimponują:kwiatek: rewelacyjne prace:wow:
Marshall wiem, że trudno skocznie robić... całkiem nieźle- kolor też super,ale fotka się chyba lekko zniekształciła??
-
Agnieszka te fioletowe Edzie przecudne !!
-
-
Marshall ja tez twierdzilam ze zdjecia źle robie ale nie w tym poroblem... n zdjeciu nchcial nie chcial wyjdzie wszytsko... i to nie zdjecie pokazuje na błedy pazurowe ale czesto tez polysk odbijajacego sie swiatła :) poza tym z kazda stylizacja robisz podobne bledy niewierze ze wszytskie twoje babeczki maja 'skocznie' :) nie zlosc sie na dziewczyny ze ci radza po to temat stworzono :)
Aga piekne sa, budowa zabija a malunki to sma wiesz co tworzysz.....u mnie tez nie chca dlugich więc robie sobie megaaa dlugie :) trzeba sie na kims uczyc :)
-
Cytat:
Napisał
zyza
Marshall ja tez twierdzilam ze zdjecia źle robie ale nie w tym poroblem... n zdjeciu nchcial nie chcial wyjdzie wszytsko... i to nie zdjecie pokazuje na błedy pazurowe ale czesto tez polysk odbijajacego sie swiatła :)
Zyzuś święta racja, na zdjęciu widać wszytko, ja zyzka np nauczyłam robic szpice po jej zdjęciach pazurkowych haha:P
-
Agnieszka szczęka mi opadła:) cudne:)
-
Agnieszka podpisuję się pod komentarzami obiema rękami , bo pazurki zrobiłaś cudowne ,a te drugie to moje marzenie ,nawet z taką długością , brawo,brawo,brawo :love:
-
Aga boskie Twoje paznokcie, padam na kolana !! Obydwie prace mnie zachwyciły ... :o
Marshall, musisz troszku nad budową popracować, ale ważne, że "masz rękę" do tego
i widać, że sprawia to Tobie radość, bo wzory tworzysz bardzo ładne ;)
A no i fajnie nakleić coś na pazur, ale większe wrażenie robi coś namalowane własnoręcznie :D
Klientkowe, zalakierowane przedłużane :D
(lakier z Alle jakby ktoś pytał )
-
Aga cudne i kształt i zdobienie :)
-
Agnieszka-Te prace to jak z jakiejs reklamy. :wow:Te kwiaty Sa Jak Dzielo sztuki!
Naprawde jestem pod wrazeniem. To nie Sa takie tam pazurki to jest towar z najwyzszej polki.super
-
Agnieszka cudne dzieła sztuki i piękne kwiaty :)
marshall kolorek śliczny:) ale tez niewiadomo jak zdjęcie wyszło....wygląda jakby troszkę za duzo masy było przy końcówce a powinno byc na sropdku ale to moze wina zdjecia:)
-
Marta świetnie wykonane i ślicznie pomalowane
a ja takie krogulcze wczoraj robiłam (tipsy klientka nie lubi formy)
-
Agnieszka elegancja w kazdym calu :ok:
Evelyn super zawijaski:)
-
agnieszka fioletowe pipki rewelacyjne:-)
evelyn to zdobionko naprawdę bardzo ładne
-
Ewelinka zdobienie bardzo fajne:)
-
Evelyn. ciekawy wzorki podsunełas mi tym pomysła malego ^_^^_^
-
Agnieszka fioletowe pipe są nieziemskie :love:kolor,kształt cudowne:ok:
-