Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif cudne klapeczki :) drogie? i gdzie kupione - przez internet?
Printable View
Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif cudne klapeczki :) drogie? i gdzie kupione - przez internet?
podisuje sie pod tymi pytaniami.. chetnie bym takie ponosla.. sa przepiekne :love:
Choco super butki :love:
moje ostatnie, lakiero-żel z NSI dostałam w prezencie za udział w konkursie
swietne zakupy.....
Chooco butki rewelkaaaaa
świetne zakupy dziewczyny :D
moje z tego miesiaca :)
Załącznik 42920 Załącznik 42921 Załącznik 42922 Załącznik 42923 Załącznik 42924 Załącznik 42925
z niedzieli z wypadu do Trójmiasta ^_^
Załącznik 42930 Załącznik 42929 Załącznik 42928 Załącznik 42927 Załącznik 42926 Załącznik 42931
z ikei i drobiazgi jeszcze ale foty juz nie robilam wazonik ,miseczki itp,
Załącznik 42932 Załącznik 42933
lodóweczka kupowałam ja od pol roku bo nie mogłam sie zdecydować jaka kupic ^_^ i do tego 48 puszek pepsi gratis :D
Załącznik 42935 Załącznik 42934
i dla dzieciakow prezent na zakonczenie roku szkolnego PSP i gry :D i chyba wsio :P
Załącznik 42936 Załącznik 42937
Ela ooo zaszalałaś :D
Evelyn koniecznie daj znać jak sie sprawują ;)
To i ja zebrałam zakupy pazurowe z ostatnich kilku dni ... no i z niepazurkowych torebusia (w ulubiony mój najukochańszy wzór oczywiście) i legginsy :) jeszcze czekam na dwie paczuszki i narazie koniec bo z torbami pójdę hehe :P
Emi to żeś poszalała:)
Jak ja kocham pilniczki z bassa :):)
Torebusia śliczna no i jakie wizytówki:) fiu fiu:):)
o dziewczynki mozna oko nacieszyc, ela ale ty dobra mama jestes dzieciom na zakonczenie roku szkolnego prezenty kupjesz...mmmm...emilka super zakupki, ach rozmarzyłam sie a ten pędzelek z bass, marzy mi sie taki....
Emilka to zaszalałaś :D super zakupy i extra wizytówki :)
Dzisiejszy zakupy biżu ;)
http://images38.fotosik.pl/928/9008022806ee2326m.jpg
Gattina super biżuteria :)
Emilko zaszalałaś :P:D Co to za akrylki z graffiti ?? :)
clear i biały :) te złote to płynne złoto :) Miałąm nic nie kupować ale zamówiłam dziś perfumy....:nie_powiem:
elaxx po prezencie wnioskuję że masz teraz spokój w domu :) sama jak sie dopadłam do bratowego psp ostatnio to 2.5 godziny mineły jak 15 sek.:)
emilia napisze tylko WOW :d
gattina super naszyjnik :)
pinusia pracowałam już wcześniej na graffiti i robi mi sie bardzo dobrze na tej firmie więc spokojnie mogę polecić :) Dlatego też do niej wracam, ale coverka nie miałam - ale dostałam próbkę wiec sprawdzę :) :D
Szalejecie z tymi zakupami, tylko pozazdrościć ;(
Emilia B. Twoje powalają :wow:
moje ostatnie
kasandra jakie cudne kolorki poly :slina: oo i pędzeluś z indigo - jest super na prawdę :good:
dzięki ;) myślę ze w najbliższym czasie narazie będę miała chwile "wolnego" od zakupów pazurkowych :D a dziś tak skromnie (no nie mogłam się oprzeć :wstydek: mam słabość do kwiatów.... Zantedeskia dla mężulka bo zawsze chciał takiego (i nie powiem żebym ja też nie była nim zachwycona :D ) :)
Załącznik 42974Załącznik 42975
kasandra farbki poly dobry wybór :D
Emilka ładne kwiatki :]
a ja kupiłam sobie dzis pochłaniacz pyłu taki jak chciałam długo na niego polowałam i żarówki do lampy uv ^_^
nie mam kasy, a wydaje.. jak to jest ? :skacze:
...
spodniczka i buty SH, torebka H&M... i pierdolki.. bo sie wszystko na raz skonczylo do pazurow :(
jeszcze w sh kupilam dwie sukienki koronkowe :love: .. ale fotki innym razem. Bo moja karta od aparatu dziala jak chce