Już nawet zdążyłam przetestować i jestem bardzo zadowolona :D:D
28-06-2011, 07:39
milenka_olsztyn
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Natalka oddawaj spódnice:) ja mam taką tylko czarno różową:)
28-06-2011, 09:21
Elizabeth76
Cytat:
Napisał katerina15
A ja sobie dziś kupiłam takie rolki :D:D
ojjaaa świetne też sie zbieram do zakupu rolek kiedys brykałam na łyżwach :tany: a teraz mnie bardzo ciagnie do rolek jak patrze jak corka wywija piruety na tych rolkach to postanowiłam ze tez musze je miec :cwaniak2: świetna sprawa takie rolki ,katarina zrobilaś świetny zakup :skacze:
28-06-2011, 10:05
Chocolata
jakis czas temu ;)
28-06-2011, 15:35
natalia268
Cytat:
Napisał milenka_olsztyn
Natalka oddawaj spódnice:) ja mam taką tylko czarno różową:)
to rozowa Ci starczy ;P
co do rolek, tez jakis czas temu kupilam, ale nie zdarzylam przetestowac, bo co mam sie wybrac to deszcz pada ;/ Ja to nie lubie tych rolek z regulacja rozmiaru... bo widze ze takie zakupilas. Ale wazne ze Tobie dobrze sie jeździ :)
Choco czy Ty masz w domu albo w salonie inny kolor niz fioletowy ? haha :skacze:
Olcia odlej troche liquidu ;P
28-06-2011, 15:44
Aliz
Olcia zadowolona jesteś z syoss'a?:) bo ja słyszałam, że szału nie ma..
osobiście czekam teraz na żele i ozdóbki od doberka, ciekawe kiedy dojdą:)
28-06-2011, 16:55
katarynka89
u mnie sie znowu nazbierało :) Jeszcze czekam na żele od modeny :P Załącznik 43113
za duzo pieniedzy masz? :cwaniak:
28-06-2011, 21:11
xsunnyolciax
Cytat:
Napisał Aliz
Olcia zadowolona jesteś z syoss'a?:) bo ja słyszałam, że szału nie ma..
ja jestem zadowolona ;)
29-06-2011, 00:54
Aliz
dzięki Olcia za opinię:) może też się skuszę:)
a Ty Katarynko naprawdę szalejesz z takim kompletem^^
29-06-2011, 08:59
Elizabeth76
to ja sie troche wypowiem na temat farb syoss bo ostatnio miałam powiem tak nie maja tyle że tak nazwę pigmentu i to widać przy splukiwaniu ze ta woda nie jest taka ,brudna i to widać przy tym że tak bardzo nie barwi skory przy włosach a co za tym idzie że szybko zmywa sie kolor miałam ciemny brąz nie wiem jak inne kolory, ten brąz jak dla mnie nie miał intensywnego koloru ;)
29-06-2011, 09:22
xsunnyolciax
Cytat:
Napisał elaxx76
to ja sie troche wypowiem na temat farb syoss bo ostatnio miałam powiem tak nie maja tyle że tak nazwę pigmentu i to widać przy splukiwaniu ze ta woda nie jest taka ,brudna i to widać przy tym że tak bardzo nie barwi skory przy włosach a co za tym idzie że szybko zmywa sie kolor miałam ciemny brąz nie wiem jak inne kolory, ten brąz jak dla mnie nie miał intensywnego koloru ;)
jak nie barwi :o całą szyję miałam pomarańczową i musiałam nieźle się naszorować żeby wyczyścić;) Farbowałam tydzień temu i od tego czasu myłam głowę chyba 3 razy, to fakt, teraz już nie barwi wody, ale na początku była strasznie brudna. No i jeśli chodzi o trwałość na włosach to teraz nie mogę powiedzieć, bo mam dopiero tydzień, ale kolorek ciągle jest ładny, więc wątpię, żeby miał mi się zmyć, a ja rozjaśniałam, więc jaśniejsze chyba się nie zmywają już :P Mi podpasował, farba jak farba, ale nie cuchnie tak amoniakiem :D
29-06-2011, 09:23
lenanails
tak nie do tematu acz kolwiek można podpiąc ja kupuję farbę z joanny płomienna iskrę i jest szałowa:D kolor rewelacyjny i spokojnie przez ponad 3 tyg jest efekt a dodam ze miałąm ciemny brąz potem jakieś w salonie zrobione na niby rude aż w końcu sama zadziałąłam i mam piekny rudy:D
właśnie chyba dzisiaj wybiorę się po farbę bo chyba już czas na odnowienie:D
29-06-2011, 09:33
Elizabeth76
Cytat:
Napisał xsunnyolciax
jak nie barwi :o całą szyję miałam pomarańczową i musiałam nieźle się naszorować żeby wyczyścić;) Farbowałam tydzień temu i od tego czasu myłam głowę chyba 3 razy, to fakt, teraz już nie barwi wody, ale na początku była strasznie brudna. No i jeśli chodzi o trwałość na włosach to teraz nie mogę powiedzieć, bo mam dopiero tydzień, ale kolorek ciągle jest ładny, więc wątpię, żeby miał mi się zmyć, a ja rozjaśniałam, więc jaśniejsze chyba się nie zmywają już :P Mi podpasował, farba jak farba, ale nie cuchnie tak amoniakiem :D
olcia miałam mnóstwo farb z różnych firm jednemu ta firma podpamasuje drugiemu nie tą farbowałam tylko raz ją miałam . farbujac włosy wiesz staram sie żeby nie umiziać skory :]:haha: ale na pewno łatwiej to zmyc niz po innych firmach czyli wnioskuje po tym że słaba trwałosc chodz wypowiadam sie przy tym kolorze którego ja uzywałam farbowałam nią gdzies 6 czerwca i wnioskuje że czas juz farbować czyli chyba dosc krótki efekt
29-06-2011, 10:07
Paulka
sroki ze spadam z tematu, ale jezeli chodzi o brudzenie skory farba i trud jaki trzeba wlozyc by to zmyc, to ja proponuje nalozenie na skore (w okolicach wlosów: szyja czoło, uszy itp)duzej ilosci kremu nivea badz mleczka to demakijazu, po farbowaniu, zmyc mleczkiem woda i jest czysciutko, polecam:D
29-06-2011, 10:44
tusia
z pazurkowych rzeczy do mnie ostatnio dotarły hybrydy Mistero Milano brilante blue, brilante marrone i morska głębina zamawiane oczywiscie u Choco:D
i jeszcze tareczka do stóp Peggy Sage:love: zamwaialam kiedys dewniana tarkę u Dobrej rady ale ta jest duzoooooooooo lepsza:] Tarka do pięt Peggy Sage WYSYŁKA i PREZENT GRATIS (1657940045) - Aukcje internetowe Allegro
29-06-2011, 11:21
Aliz
co do farb to szybko się spłukują jeśli włosy były wcześniej rozjaśniane, również wypłukują kolor szampony przeciwłupieżowe i ziołowe, więc trzeba to też wziąść pod uwagę:)
ja używałam różnych farb, ale żadna mi za bardzo po gustu nie przypadła, poza jedną L'Oreal Casting Creme - ładny zapach i fajne refleksy (brązy używałam), niestety jest to farba półtrwała i szybko blakła u mnie:P
29-06-2011, 11:34
Emilia B.
katarynka toś poszalala troszke :D
Basia fotelik super w ładnym kolorku ;)
a to moje dzisiejsze :)
z mistero milano akryle i żele , żelolakiery i pilniczki z seminarium ,żarówki do lampy i pochłaniacz jest super bardzo jestem z niego zadowolona :skacze:
29-06-2011, 16:11
pinusia6
Red bardzo mi się podobąją te bluzeczki :) Ale na moje oko to można to nosić jako sukienusie :)
Basiu bardzo fajny fotelik jak bede miała bobo to tez sobie taki sprawie :P
Ela :o ty kobito chyba masz za dużo kasy :P Swietne :D Gdzie kupiłaś pochłaniacz?? :)