dziewczyny szukam żelu w kolorze ecru, możecie mi jakiś polecić?
Printable View
dziewczyny szukam żelu w kolorze ecru, możecie mi jakiś polecić?
Słyszałam że żel Sun flower jest dobry, jesli chodzi o frencha ecru ;)
Potrzebna mi pomoc. Dzisiaj jedna klientka zagadnęła mnie o żele z połyskiem .... ciężko mi to określić. Ona nazwała to lustrzanym . Ale zapewne chodziło jej o takie żele które dają efekt nie wiem tak jakby folia na nich była. Idealnie gładkie , nieskazitelne. Czy macie może jakiś trop? Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam...
"gładszych"od tych nie znam:)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RfiLmpASLqk]GEL REVOLUTION GLITTER - PLATINO platynowy (nr art. 9369) - YouTube[/ame]
A pewna była, że chodzi jej o żel? Myślę, że może o takich paznokciach mówiła:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://z5.kowbojki.pl/49a654431f584cbf19d8c6158966c8f6/Nail-Rock-ASOS-Silver-Shade-02.jpg
Ona pytała czy są takie żele. Ja osobiście się nie spotkałam z takimi ale powiedziałam , że poszukam. Jedyne co mi przychodzi do głowy to folia transferowa. Chyba ona daje taki efekt lustra. To nie chodziło o żadne drobinki czy perłowe odcienie. Czysto i gładko miało być .
amorek dokładnie o taki efekt chodziło!
Ale to lakier?
No tak tu jest taki lakier do paznokci akurat, ale mi też nic innego do głowy nie przychodzi, tylko folia..
W tym linku widać, że to folia, nie lakier, zresztą pod palcami widać kawałek folii na papierze, i delikatne zmarszczenie na palcu wskazującym przy wolnym brzegu. Ktoś opisem tego zdjęcia wprowadza nas w błąd. Ja nigdy nie widziałam takiego lakieru, i myślę że nie ma czego szukać, bo to jest efekt właśnie dzięki folii uzyskany.
Dziękuję za odpowiedzi. Tak podejrzewałam , że to folia ale chciałam się upewnić. Żel byłby idealnym rozwiązaniem... A tak to trzeba z folią próbować.
Używał ktos kolorowych żeli greenstyle?
Dziewczyny nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie.
Nie robie jeszcze paznokci, na kurs wybiore sie dopiero w okolicach kwietnia, powoli jednak kupuje sobie tipsy (zeby uczyc sie na nich malowac).
Pytanie moje : czy jesli uzyje caly kolorowy tips (na przyklad czerwony, zeby ´french´byl czerwony) , to efekt jest gorszy, niz przy bialym tipsie i kolorowym zelu??
Jeszcze sie na tym nie znam :/:
Bardzo mi sie spodobaly kolorowe tipsy i zamowilam juz pare tysiecy... :skacze:
Jesli uzyjesz caly czerwony to musisz loze od frencza zamaskowac coverem a to moze byc kilka dobrych warstw wiec nie wiem czy Tobie sie bedzie to oplacac bo paznokcie beda grube. Powinny byc tipsy z gotowa koncowka frencza i wtedy nie bedziesz miala problemu z gruboscia. Ja jednak osobiscie odradzam kolorowe tipsy, lepiej samemu pomalowac zelem na przedluzonym pazurku na formie ale jak pojdziesz na kurs to z pewnoscia bedziesz sie uczyc.
Dziewczyny czy możecie mi polecic jakies dobre żele kolorowe z allegro z tych tanszych od 4 do 6 zl? Któras z Was je kupowala?
Polecam te żele.Są b.dobre.
LL ŻEL KOLOROWY ŻELE KOLOROWE DO PAZNOKCI 5ml (3788144663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
znacie może zele kolorowe sunny nails ?? Dostałam ostatnio w gratisie jeden kolor jak cos kupowałam na allegro jeszcze go nie otwierałam ,a jestem ciekawa waszych opinii ??
Też jestem ciekawa opinii o tych żelach - Sunny Nails
Ja jak zaczynałam zabawę z pazurkami to mój pierwszy kolorowy żel był z sunny nails (kolor magenta) . Nie wiem jak reszta ich kolorów, ale mój był jakościowo słaby. nawet po wymieszaniu słabo krył. Dziś bym powiedziała ze był półtransparentny :P Tyle mogę dodać o siebie ;)
nie wiem jak teraz ich żele wyglądają. Ja swój kupiłam 2 lata temu, a od czego czasu nie ryzykowałam. te żele za 4zł były jakościowo lepsze :D
katerina15 aż nie wytrzymałam i otworzyłam z ciekawości ten swój ,bo przecież ciekawość to moja siostra rodzona . Mam numer 105 to jest kolor party ( bordowy ) i muszę powiedzieć że nie jest najgorszy ,a nawet dobry . Porównując do modeny nie jest tak gęsty i może tego pigmentu też ma mniej ale minimalnie .Nie wiem jaka jest jego cena ale kupowałam żele kolorowe po 19 zł i jak otwierałam niektóre kolory to mi sie płakać chciało takie były kiepskie także ten uwazam że jest oki :) Kładłam go na wzornik mleczny dwie warstwy ale jak będe miała okazje to przetestuje na french i cały paznokiec
Kochane dziewczyny, oooooszalałam po obejrzeniu tego filmiku czy nasza jakaś firma albo zagraniczna która wysyła do polski żele ma takie piękne kolorki i taki wybór w glitterach ?
wiem że Indigo ma kilka kolorków i cameleon company ale te po prostu są bajeczne..... zwariowłam :placz:
https://www.youtube.com/watch?v=ElLhU38o-4k
A TU KOLEJNE GLITTEROWE SZALEŃSTWO !!!
https://www.youtube.com/watch?v=WzMDOcMs360
Mnóstwo takiej chińskiej kolorówki jest na ebay- czy na niemieckim czy na angielskim, i zdarza się tez wysyłka do Polski gratis.
A ja zdecydowanie polecę z kolorowych żeli Silcare seria Base One- u Alphanailstylist wyprzedaż po całe 3.99 za słoiczek :) Base One Kolorowe 5g - wybierz kolor - Silcare - Żele UV Kolorowe - wybierz kolor - alphanailstylist.pl
Ja zamówiłam około 30 kolorków z Silcera, ale na ich stronie.
LaLill na allegro a i czasami samo Silcare mają te kolorowe żele taniej- zawsze można oszczędzić na coś innego :D
Z Lalill 20 kolorów wybrałam :D zobaczymy czy będą fajne :)
silcare są dobre i nie ktore kolorki sa super