-
Odp: Na jakich żelach pracujecie
Cytat:
Napisał
elaxx76
to zrób skreeny czy jak to sie tam zwie :P zamówienia gdzie nie masz tego kleju wliczonego i im wyslij to ,bo takie błedy nie powinny sie zdarzać nawet na 5 zł ;)
Patrząc w historii przeglądarki nie ma odnośnika "Kleje". Są żele, tipsy bla bla bla... a KLEJE ni ma tylko tyle, ze wchodząc we wczorajsza historie koszyka, wyświetla mi sie koszyk strona główna ellio, nie da się tego udowodnić nawet gdybym chciała. Nie da się wejść w historię koszyka o to chodzi heh :( no nie ważne nie ma co się przejmować, ewidentnie ich błąd w systemie i nic nie poradzę :/:
-
sztynka-dziwie sie ze ci taki numer ich stronka wycieła bo ja złozyłam u nich z 6 zmowien i jescze przed chwila sprawdzałam historie i wszytstko co zamawiałam mi sie wyswietla,moze faktycznie zgłos im twoja sprawe moze teraz cos im sie porobiło z systemem:/:
-
Ja też kiedyś robiłam zakupy na stronie ellio i wszystko było w porządku, więc może mieli jakiś problem, dlatego lepiej to zgłosić :)
-
Skoro wy nie miałyście problemu, to tym bardziej domniemam błąd w swoim systemie na kompie, nie mogę wejść w historie koszyka, wyświetla mi się strona startowa. Ale czekam jeszcze na przesyłkę, jak przetestuję kamuflaż zdam relację, bo na fotce wygląda bardzo ładnie :D
-
Witam czy pracujecie może na żelach NONAME? Zastanawiam się nad zakupem tego produktu, więc możecie coś o nim napisać? Piecze w lampie? Jaka jest gęstość, a przyczepność?
Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.
-
riczka ja mam z noname tylko kolorowe sa bardzo fajne nic nie piecze ładnie sie rozprowadza czarny za jednym razem ładnie kryje,twałosc tez super wiec polecam:ok:
-
dziękuje Ci, ale czy może mi ktoś odpisać jak zachowuje się przezroczysty??
-
Cytat:
Napisał
riczka
dziękuje Ci, ale czy może mi ktoś odpisać jak zachowuje się przezroczysty??
przylacze się do pytania riczki napiszcie coś dziewczyny o tych żelach no name o przezroczystym ,violet i coverze :)
-
Z noname mialam violet i w porównaniu z innymi - jest dość gęsty, piecze w lampie, ale nie mialam żadnych pożółknięć czy zapowietrzeń, dla mnie ok. mam jeszcze cleara w domu, ale jeszcze go nie wypróbowałam. (taki ze mnie chomik) że jak widze muszę kupic a poźniej wszystko czeka na swoją kolej
-
Cytat:
Napisał
edytakon
mam jeszcze cleara w domu, ale jeszcze go nie wypróbowałam. (taki ze mnie chomik) że jak widze muszę kupic a poźniej wszystko czeka na swoją kolej
a tym violetem to da radę zbudować pazurka czy jest za gęsty ?? no i czekamy na twoją opinię clera :D A ten clear to jest gęsty czy średniogęsty ??
-
oczywiście ze da się zbudować :)
postaram sie w tym tyg przetestować żelik, bo bede w koncu robić sobie przedświąteczne. nawet nie wiem jak z jego gestoscia bo opakowanie jeszcze zaklejone
-
Ja teraz zamówiłam cleara z no name i zobaczę jak on funkcjonuje, bo mi trzeba dość gęsty na formę, jak dojdzie przed świętami to dam znać ^_^
-
dziewczynik i co z tymi zelikami przetestowane?ja mam od nich kolorowe a chetnie sie dowiem jak reszta sie spisuje;)
-
Ja mam kolor jeden od nich, a dokładnie 'pastel red' i mi się podoba, jest taki delikatny.
Kolor tutaj: http://forum.wzorki.info/attachments...3-snb15912.jpg
-
a mozna używac żeli sun flower i kamuflazu z innej firmy? np SPN ?
-
Ja mam cover z Modeny a jednofazówkę z SF i jak na razie nic mi się nie dzieje :)
-
Cytat:
Napisał
pazureczek89
ja uzywam jednofazówki SF i coveru uzyłam no name i ładnie się połączyły nic się nie stało
-
Cytat:
Napisał
zołzella
ja uzywam jednofazówki SF i coveru uzyłam no name i ładnie się połączyły nic się nie stało
zołzella-a jak oceniasz ten cover z noname masz od nich jescze jakies inne zeliki wypowiedz sie na ich temat prosze;)a moze jakies zdjecie na pazurku tego coverka???
-
trendy - kurcze cieżko mi się wypowiedzieć na temat covera no name bo ja mam tylko 2 - jeden SF własnie brązowy jakis dziwny odcień ma i niejest ładny (ale sprobuje jak dziewczyny pisały pomieszac go z rózem i clearem...) i drugi ten no name. jest delikatny jak dla mnie, nie ejst typowo rózowy
jak go nakładam na pazurka to wyglada dziwnie ciemno ale mam wrazenie jakby lekko janiał po utwardzeniu w lampce:huh:i efekt koncowy mi sie podoba
to te pazurki
a innych zeli z no name nie mam, kiedys klientka sama sobie przyniosła do mnie takie żele ale ciężko mi coś powiedziec bo nawierzchniowy niby końcowy był do zmywania więc efekt nabłyszczania kiepski:/: nie pomoge niestety bo nie pracowałam na nich nigdy ;)
-
Mam pytanie odnośnie żeli firmy The Edge...
Póki co to do nich mam najszybszy dostęp w razie czego. Czy któraś Was może o nich coś bliżej??
Jeśli przeoczyłam jż taki temat, z góry przepraszam :]
-
Cytat:
Napisał
pazureczek89
tak jak najbardziej
jednak baze i primer proponowalabym z firmy, ktora budujesz paznokeic wiec w tym wypadku szkielet i kamuflarz bedziemy budowaly na bazie pod bialy
polecam acid i no acid - nawet jak pracujesz na innych zelach, primery sa nie do pobicia
-
Ja mam pytanko odnośnie żeli Black Prince?Przeglądałam różnie tematy i nie znalazłam opinii na ich temat tylko pytania o nie.Czy któraś z was je miała i mogłaby się wypowiedzieć?Cena podobna do tych z allepaznokcie...jakość też?
-
Cytat:
Napisał
SPN Magik
tak jak najbardziej
jednak baze i primer proponowalabym z firmy, ktora budujesz paznokeic
ja mam zupełnie inny primer...od zawsze i to z polecenia (prywatnego;)) szkoleniowca
nie zamieniam na inny póki co ;) wszystko sie ładnie trzyma i nigdy problemu nie było
-
dziewczynki ja dopiero zaczynam robic pazurki juz w sumie 2 razy robilam :) efekt nawet niezly ale... uzywam alle paznokcie ale jest bardzo gesty i chcialam zobaczyc jakis zadszy i tak mysle czy sunflower jest zadszy od alle panokcie? bo kolezanka poleca mi activ w sumie nakladalam nim brokat fajnie sie rozprowadzal ale o sun flower czytalam bdb opinnie... i tak nie wiem teraz jaki bo chcialm wyprobowac kilka i zobaczyc na ktorym najlepiej bedzie mi sie pracowac.
-
z allepaznokcie się ciągnie okropnie robią się bąbelki w opakowaniu.
A sunflower napewno są lepsze ale moim zdaniem to ta sama konsystencja.
żele z allepanokcie to i sunflower to żele średniogęste activ mają rzadsze ...
Ale dla początkujących stylistek poleca się gęste które , nie wyciekają na skórki i łatwiej jest zbudowac paznokcia :)
---------- Dodano o godzinie 00:04 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 00:19 ----------
Dziewczynki jakich kamuflaży używacie żeby wydłużyc łoże paznokcia?
Ale żeby nie był to za ciemny kolor mam z sunflower ale średniio mi się podoba ;/