Biel, łosoś i pomarańcz cudowne połaczenie kolorków :) plus SWAROVSKI -to jest to co lubią tygryski. Zdjęcia niestety nie oddają efektu z realu ale biżuteria prezentuje się pięknie, bogato błyszcząco :)
Printable View
Biel, łosoś i pomarańcz cudowne połaczenie kolorków :) plus SWAROVSKI -to jest to co lubią tygryski. Zdjęcia niestety nie oddają efektu z realu ale biżuteria prezentuje się pięknie, bogato błyszcząco :)
Piękne! :woot: Kolory, i ten kamyk... :love:
kasandra - po prostu ślinotok narastający dostałam ;]
:)
Druga para gotowa :) Kolczyki wykonane pracochłonną metodą sutasz(soutache) pomarańcz zieleń koraliki TOHO.
Co raz bardziej zakochuję się w sutaszu pomimo chwilowego braku weny
wreszcie ją skończyłam ciężko nad nią pracowałam kilka nie przespanych nocy , pokaleczone palce bóle głowy, ale wreszcie się udało.
Moja kolia bardzo elegancka duża:) podoba się???? tak???? to jest na sprzedaż zapraszam serdecznie
temat zrobil sie sutaszowy wiec ja dodam cos zupelnie innego bransoletka z filcu:)
kasandra - kolia wymiata
jest rewelacyjna , pięknie dopracowana
przyciaga wzrok nie ma co :ok:
Paulka - i bardzo dobrze, że wstawiłaś swoją bransoletę - bardzo ładnie i wdzięcznie zdobi nadgarstek , no no , zdolniach z Ciebie :)
Kasandra, ta kolia przebilas swoje wszystkie wczesniejsze prace :ok:
Rowniutko, czysciutko, symetrycznie > Nieprzespane noce nie poszly na marne :)
kasandra262 kolia rewelacja ;)
o jaaaaa coś pięknego!!!!!:wow::wow::wow:
:)
Kasandra kolia przepięknie się prezentuje,reszta biżuterii też cudowna,pięknie to wszystko wygląda :)
ta ostatnia świetna i super wygląda w tej wersji kolorystycznej ,cudo :)
Paula Twoja też mi się podoba i fajnie,że to coś innego :)
ślubne Ady
Kasandra znowu pozamiatała :P Piękne kolczyki i te kolory...
red dzięki wielkie :serce::* wiem że się już znudziłyście moimi pracami ale pokażę i to :)
Kasandra ja już nie bedę oglądać ani wypowiadać się na temat co Ty robisz- za każdym razem jak widzę coś nowego to mnie skręca bo chce to mieć :P mój mąż z trwogą patrzy się na mnie jak tylko odpalam forum :P jak odłoże odpowiednią sumke to napewno złożę u Ciebie wieeeeeelkie zamówienie :D
Paulka ale fajna ta bransoletka :skacze: Cos zupelnie innego :)
Kasandra :ok: tylko tyle :P wiesz ze robisz cuda :)
Ognista bransoleta
kolia do ognistej bransolety :) dla przyszłej włascicielki
kasandra - wow dawno mnie tu nie było
a teraz .... ciężko mi oddech złapać .... ten kpl zwalił mnie z nóg
i przyprawił o zawrót głowy :wow::wow::wow:
on by mi idealnie pasował do ... :cwaniak2:
a te ślubne kolczyki ... zazdrość mnie ściska że takich jeszcze nie mam ...
Witam serdecznie,
jest u mnie mnóstwo fotek artystek tworzących biżuterię i okazujących swoje dzieła na Mieszczance.
Nie wkleję tu wszystkich zdjęć, bo zawalę cały dział.
Wrzucę link i same obejrzycie jak zechcecie:
BIŻUTERIA
Kolczyki " głębia oceanu" kolorystyka utrzymana w błękicie turkusie i szmaragdzie . Z użyciek kamieni swarovskiego koralików TOHO(moich ukochanych) i małych muszelek znalezionych gdzieś w czeluściach koszyczka,
pięknie wyglądają w uszach :)
świetny pomysł z wkomponowaniem muszli
wygląda bajkowo :)
jak zwykle zresztą :)
oo tak muszle świetnie dobrane ! :love:
Jestem ciekawa jak wyglądają Twoje palce ? ;P