takie dzieciaczki to sa chyba jeszcze bardziej kochane pazurku :)
Printable View
Dokładnie..teraz nie wyobrażam sobie bez nch życia..czasem doprowadzaja do szału...jak to dzeci..ale ogolnie sa takie kofane:D
Zyza a ty pstrykaj fotki dawaj tu...i to juz..:P
pazurkomania powinnaś udusic mu co innego :D
ja wiem jak moja mama ... miala 36 jak wpadke z ojcem zaliczyli a teraz siedzi u mnie na feriach maly pierd 12letni co mu kilka lat temu pieluchy przebieralam :)
Zyza hihi..ciekawe co takiego...??:P
znam taka sytuacje mama mojej kumpeli ma dzidzi 9 mies ...czyli roznica miedzy rodzenstwem26 lat ,jej mama ma 51 lat...
o porsze moj brzuchol :D nie wiem czy to ciąza czy słodycze:D
a bo wrociła mi chęc na słodkie i mam cere straszna... bedzie cora?
o ja Cie...ale fajny spory juz..co ty blizniaki bedziesz miec??:P
jeden bobas jest :D bałam sie ze blizniaki bo mój Arek ma braci blizniakow ale doktórka zapewniła ze jeden :D
no wiesz Zyza..zawsze ten drug mogł sie schowac za pierwszym i nie było go widac..i tak sie zdaza...:P
czy wy mnie chcecie w pieluszkach utopić? dwa szkraby to ja wysiadam! :D
moze sie jeden gdzies skryl ;) hihi brzusiek przepiekny :D
Mamuski moje znalazlam swietna stronke dla mam tych bardziej zaawansowanych:) Napisalam tam, bo mam na mysli cwiczenia rozciagajace i oddychajace, ktore napewno nam sie przydadza przy porodzie. Ja zaczynam od jutro intensywnie sie przygotowywac razem z mezem:) mam nadzieje, ze komus tez sie przyda ta stronka:) RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA
Basiu ja u swojej ginekolozki zapłaciłam za wizytę 150zł. Ona bierze 150zł za wizyte z badaniem na samolocie i usg zwykle oraz 4D, do tego daje 4D zdjęcia ( tak normalnie na sztywnym papierze fotograficznym ) i film 4D. Pewnie w rożnych miastach są różne ceny :)
---------- Dodano o godzinie 17:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:26 ----------
Zyza ale cudowny Twój brzuszek :love: i już duży :] ale widać od razu że to ciążowy a nie z przejedzenia hi hi hi
no to nie ma zle ... za takie cudo :) a na filmiku serduszko slychac i widac dzieciaczka ?? kurcze fajna sprawa .. :)
Niestety na tym co dostałam nie słychać serduszka :( tylko pokazuje wykres tętna dziecka... Chyba nie nagrywają głosu :/ tak widac dzieciaczka :) 22.03 będę mieć nagrywany szczegółowy film 4D i wizyta będzie trwała godzinkę-juz mnie uprzedzila lekarka :D To Ci moze jakoś pokażę jak nagra...tylko nie wiem jak hi hi hi
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JWYPSY6UrDo]YouTube - Czkawka, dwójka dzieci :)[/ame]
:D :skacze:
rozwalilas mnie tym filmikiem
hih
haha az kilka razy sobie wlaczalam ten filmik, swietny:)
boski ha ha ha
hehehehehe filmik świetny:D
hahaha dobre, dobre :)
pogadali sobie :)
ciesze sie ze wywolalam usmiech na waszych buzkach :) ja uwielbiam takie male smiejace sie dzieci :)
ale super hahaah
to chyba blizniaki :P też mam siostrę bliźniaczkę i ja jestem starsza o cale 5min :skacze: i jak byłyśmy małe i np ja miałam dostać zastrzyk to płakała moja siostra i na odwrót :P