Jestem, jeszcze trochę cierpliwości
Printable View
Jestem, jeszcze trochę cierpliwości
Noooo i ja jestem uhahana z wyników :)
Emilka gratuluję!!!!
I wszystkim pozostałym dziewczynom też gratuluję :*
Noooooo :D
GRATULACJE DZIEWCZYNKI :* !!!!!!!!!!!!!!
Emila, Kleo gratuluję piękne prace. Wyróżnione również zasłużone. A ja bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za to ze na mnie głosowaliście. Cieszę się bardzo:skacze:
ja dziękuję wam za wszystkie oddane głosy oddane zgodnie z moimi zaleceniami :ok: dzięki temu liczenie było szybkie i przyjemne :)
Super wygraly moje faworytki :D - GRATULUJE !!!!!!!! :*:*:*
nah :D stawialam na pazurki ktore wygraly :D gratuluje Emilko
i wysztkim dziewycznom ktore zostaly wyroznione :D
OOOOOOOOOOOOo boszzzzzzzzzzzzzz ja jestem w szoku:wow: Normalnie nie wierzę:wow: a cieszę się jak dziecko:skacze: Moja praca wyróżniona, W życiu się nie spodziewałam, Dziękuję wszystkim bardzo i gratuluję zwyciężczyniom i w ogóle wszystkim. I oczywiście annamon79 i całemu jury:* No i wszystkim, wszystkim, wszystkim... Dla mnie to jak 1 miejsce:skacze:
Gratuluje!! 2 prace na ktore glosowalam stanely na podium a 1 zostala wyrozniona :)
Z mojego głosowania napewno jedna wygrała:)
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! Zaslużone miejsca!!!!!!!!!!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
GRATULACJE z całego serducha dziewczyny (zarówno wygrane jak i wyróżnione):kwiatek: Kawał dobrej roboty!:przytul:
Wszystkie 3 prace na które głosowałam są wyróżnione!
Gratuluję !! :kwiatek::kwiatek:
Ja również gratuluję:D
Wszystkie prace na które głosowałam zostały wyróżnione :D w dodatku jedna z nich stanęła na najwyższym podium:](gratuluje Emilko!! Dobra robota:kwiatek:)
Pozostałym dziewczyną również gratuluje :*
GRATULACJE!! Emilia, Twoje pazury od razu mi wpadły w oko. Przepiękne!!! Na nie właśnie głosowałam! Reszta dziewczyn SUPER, zasłużyłyście w STU procentach! :ok::kwiatek::kwiatek::kwiatek::win:
Dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem prze prze szczęśliwa :jupi::jupi::jupi::tany2::tany2::tany2: normalnie łezki w oku się kręcą :)
Prace na które głosowałam również stanęły na podium a jedną wyróżniono - piękne pazurki!!
piękne prace dziewczyny:D gratulacje nagrodzonym i wyróżnionym:kwiatek:
Emilka gratuluje:kwiatek: mam nadzieję, ze jak znajdziesz czas to wrzucisz kpk pazurków:D
Gratuluhję wszytkim ! Nawet tym bez mijsca! Pamiętajcie, ze liczą się chcęci.. i nie poddawajcie się! :*
Gratuluję ! wszystkie prace docenione na ktorych zawiesiłam oczko :)
:*
Również gratuluję dziewczyny :* piękne prace :ok:
Gratuluję :)
I ja wszystkim pięknie GRATULUJĘ!
Wszystkie wyróżnione prace są cudowne i na nie wszystkie właśnie zwróciłam uwagę oglądając zdjęcia! GRATULUJĘ :ok::ok::ok: