TAK JA ZROBIŁAM FOTKĘ PAZURÓW NA KONKURS ALE ZAPOMNIAŁAM O ZDJĘCIU Z BOKU tzn krzywej c.....
Printable View
TAK JA ZROBIŁAM FOTKĘ PAZURÓW NA KONKURS ALE ZAPOMNIAŁAM O ZDJĘCIU Z BOKU tzn krzywej c.....
o kurde ale kobitek prace oddało:wow:
Ale bedzie walka zawieta....:D
a szefowa jaki opis przy kwiatku na ja nie moge;(
mała poprostu jest wielka:kwiatek::D
sylwiatorun zapomniałaś również podać swojego nicku z forum a także stroju do którego jest ..
ahahah pisiowa twoj tez super ahhah
bo jeszcze nie wysłalam pracy
Niestety nie bo to byly pazurki klientki i tak cud ze udalo mi sie wogule jakies fotki zrobic a nie pomyslalam zeby krzywa C zrobic.
sloneczko nie martw sie bedzie nastepny konkurs
na drugi raz musicie dobrze czytac regulamin
bo wiele osob nie czyta tylko takcak cak
sylwiatorun przepraszam pomyliłem cię z jedną osóbką która właśnie taką pracę przysłała nie podpisaną nic jedno zdjęcie i na maile nie odpowiada :wstydek:
spoko. nic się nie stało
Wiec co teraz dobre sa moje fotki?
sloneczko kams pisal do sylwiatorun
Tak tak wiem wlasnie przeczytalam a co do czytania regulaminu to mialam juz fotki zrobione nim weszlam tu na to forum tylko nie mialam kiedy ich na inne forum wrzucic.:(
:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: :wow:aaaaaa co tu sie normalnie dzieje to szok.Wszyscy szaleja i każdemu sie myli.Ja musiałam piwko wypic bo z nerwow mi sie rece trzesły
:hahaha: pisiowa twoje komentarze to czasem człowieka rozbrajają :D
ps. ja czytać nie nadążam :D
hahahah jeszcze cale forum do aa trafi haah
A co to za nerwy konkursik taki to zdrowa zabawa i adrenalinka mala hihi.
i z kamisem odpowiemy w sadzie
za umyslne spowodowanie alkoholizmu u plci zenskiej
nerwki sa bo juz dawno prace oddałam a tu tyle czasu trzeba było czekać;(
A teraz jeszcze pare godzinek i normalnie jak dziecko sie doczekac nie moge...
A piwko-zaczynam dlugi weekend a przy okazji sie rozluźnie bo mam przez 3 dni najblizsze klientki...i se nie odpoczne:porazka:
To zycze powodzenia ja jednak nie wezme udzialu w tym konkursiku a tak chcialam nio szkoda ale mam pecha cos ostatnio :(
bdzie nastepny to napewno dasz rade:good:
Zobaczymy czy dam rade.
a ja jestem wpisana dwa razy :D także pewnie pomyłka i o jedną osobę mniej :)
Słoneczko dasz rady kazdy ma tu rowne szanse a tym bardziej takie konkursy nas motywuja:skacze::skacze::skacze:
heh... ja tez nie wzięłam udziału.... :(:(