-
Odp: Makijaż-zdjęcia
tu można o nim przeczytac klik pędzelek do niego dokupiłam sobie na allegro za 5zł z naturalnego włosia i po prostu cudownie się nim maluje:) zwykłymi linerami często wyjeżdzałam albo robiłam krzywe kreski a tym sobie spokojnie robię taką grubośc i taki kształt jaki tylko chcę:D
Podobają mi się też niektóre makijaże tej dziewczyny co wklejam linka z jej filmików:) ogólnie miło się ją ogląda i słucha:) miała tam gdzieś taki świetny mocny makijaż o ile pamiętam był niebiesko czarny:D
KLIK
Dodaję nowy makijaż który robiłam wczoraj z nudy :) wiadomo, niedziela jak to niedziela, nie ma co robic:rolleyes: tym razem makijaż srebrno różowy:) cienie sypkie z allegro chyba za 2-3zł za pojemniczek;) w realu świetnie się błyszczą, myślę, że w wakacje kiedy jest słoneczko super by wyglądały:D zdjęcia troszkę nieudane przez światło ale coś tam widac:P
-
-
mmmm.. moej ulubione kolorki cieni do powiek- SUPER!! :yess:
-
-
patrzcie co dzis znalazlam Ganelli ciekawe to sie wydaje ale ja chyba i tak wolalabym sie sama pomalowac niz kupowac takie juz gotowe cienie
-
no ja juz dosyć dawno widzialam te "cienie" ale ja tez do nich sceptycznie podchodzę, nie ma jak samemu cos naskrobać :) chociaz kiedyś widziałam fajna panterę naklejaną na powiekę:D
-
fajne i w sumie na jedną aplikacje może bym się skusiła bo mało kosztuje:)
-
i kolejne:) tym razem oczy pomalowane zwyczajnie, na zielono:P nie miałam żadnych pomysłów na makijaż;) a na drugim załączonym zdjęciu oczy pomalowane linerem w kamieniu o którym ostatnio pisałam:P
PS: nie wiem dlaczego, ale na większości zdjęc jedno oko wychodzi mi mniejsze od drugiego hahaha:lol:
PS 2: nie zwracajcie uwagi na brwi, czekam aż odrosną :lol:
-
i znowu bardzo ładne :D
ech... uwielbiam tzw. cake eyelinery :D zawsze można pokombinować z grubością krechy różnymi pędzelkami :D i świetnie łączy się kilka kolorków w jedną kreseczkę.
-
czarne oczy swietne !!!
hehe nie ma sie czym artwic mi przewaznie ez wychodzi jedno oko mniejsze nie wiem czemu :P
-
boski kolor!! to zielony? nie turkus?
-
hehe dziękuje Wszystkim:*
aguś to zielony:) kupiłam kiedyś te cienie na allegro w pojemniczkach takich jak są ozdoby do paznokci po 2-3zł, sypkie, błyszczące:) zdjęcia i tak nie oddają ich koloru, w realu duużo mocniej błyszczą:) w sumie na aukcji chyba nawet pisało, że to pigmenty:P
Znalazłam jeszcze takie zdjęcie sprzed jakiś 2 miesięcy, oczy malowane znów linerem w kamieniu Kryolan i czarnymi cieniami MACa :)
-
jej.. ale śliczna jesteś ;)
a oczka bardzo fajnie pomalowane ;) podobają mi się :D
-
_kasiunia_4 dziękuje, miło usłyszec to od dziewczyny:)
naatajla przepraszam ale "ukradłam" Ci suwaczka haha:D spodobał mi się:skacze:
-
rany co za efekt musze kupic ten kryolan.... bosko!
-
jakie ciemne oczyska :D super wyglądają :D
-
Sylwia świetne makijaże:) ja choruje na zestaw korektorów firmy Kryolan a teraz chyba dopisze do listy ten liner w kamieniu:D
-
te pomalowane oczy sa niesamowite :D
-
Dziękuje dziewczyny:wstydek:
asia Polecam, polecam:) odkąd go mam to wszystkie linery w płynie porozdawałam siostrze i koleżanką:D poza tym często łzawiły mi oczy na tych zwykłych linerach a na tym w kamieniu ani razu także jak na moje wrażliwe oczy to ideał:) do niego kupiłam sobie ten pędzelek PĘDZELEK jak za taką cene to naprawde jakośc bomba:D tą kwadratową, krótszą końcówką nakładam liner:)
tusia masz na myśli korektory Ultrafoundation?:P te 3 w 1?:P jak tak to nie polecam ich;) moja koleżanka je miała i sprzedała na allegro bo strasznie pory i zmarszczki uwydatniały:P jeśli chodzi o korektor to baaardzo polecam kamuflaż z ArtDeco:) świetnie kryje cienie pod oczami, pryszcze IDEALNIE kryje:D świetnie się na tym trzyma podkład:) ten kamuflaż jest maluteńki ale spokojnie wystarcza na 6-12 miesięcy:) na allegro z przesyłką kosztuje 35zł:P
-
Tak myslałam o tych 3 w 1. Moze masz sprawdzonego sprzedawce na allegro z tym kamuflażem Art Deco:D?
-
u tego sprzedawcy kupuję i polecam od razu ten właśnie kolor KLIK :) została ostatnia sztuka:D tam pisze, że nr.2 jest dobry pod oczy ale z tym się nie zgodze, mam też ten nr.2 i jest na twarzy wręcz biały a cieni nie maskuje tak dobrze jak ten nr.1:P i nakłada się go palcami:) delikatnie wklepuje:)
-
Sylwia_88 hehe to nic fajnie ze Ci sie spodobal :) :*
-
A ja kiedyś kupowałam na allegro kosmetyki, teraz niestety wiem że z 300 pozycji może z 20 jest prawdziwych reszta podróba.. Jednak wole te 10 zł dopłacić w sklepie :P Przynajmniej mam pewność.
-
ja kupuję na allegro już te sprawdzone które wiem, że są dobrej jakości i w 100% oryginalne:) kiedyś kupowałam w sklepach i zawsze opakowania zostawiałam i jak kupuję coś na allegro to przyglądam się dokładnie czy wszystko ok:D mnie jedynie zastanawiają te perfumy z Avonu;) w katalogu 60zł a na allegro nawet za 20:zab: kupiłam taki jeden tani no i zapach był ten sam co z katalogu oryginalny no i również długo się trzymał także nie wiem skąd tak niskie ceny:D
a co do tego ArtDeco to na allegro kosztuje 30zł, w sklepie kupiłam kiedyś za 39zł a moja znajoma po przecenie w sklepie za 34zł także dużej różnicy nie ma, tymbardziej, że jeszcze 5-6zł przesyłka dochodzi:D a nie chce mi się po sklepach latac za tą firmą więc wygodniej zamówic na allegro:D
-
taki kamuflaż by mi się przydał, bo mam straszną cerę ... plamy i przebarwienia...:)