meg19791 fajowe malowanki:ok:
Printable View
meg19791 fajowe malowanki:ok:
shola, piękne, piękniaste :love::love: kurcze i nie mów mi tutaj że nie ogarniasz bo ta lilia na ostatnim pazurku jest boska po prostu !
Meg, fajne :)
Kredki:) w sumie pierwszy raz rysowałam na pazurkach
Ladii jaki piękny nasycony kolorek, to na sucho czy na mokro rysowałaś? a jakie masz kredeczki? bardzo mi się podoba ten kwiatek
a ja sobie kupilam i kredki i farbki i leza w szafie bo jakos do nich nie mam mobilizacji :)
meg swietne probowanki:):):)
ja ostatanio kupilam sobie kredki AKWARELOWE za 12zl :) dzialaja na tej samej zasadzie co akrylowe, rozpuszczaja sie w wodzie i mozna nimi świetnie cieniowac
i to dobrej firmy koh-i-noor'a :) mialam kiedys kredki pastelowe tej firmy i olowki takze dobrze mi sie sprawowaly :) jak tylko wytestuje kredki wrzuce w temat a na razie pokaze je wam :)
Koh-i-noor
http://images.okazje.info.pl/p/sport...kol-karton.jpg
mam te same kredki, ale moje dziecko się nimi bawi, bo dla siebie kupiłam faber castell 12 kolorów i moim zdaniem to trochę mało, przydałoby się 24 kolory, jak maluje to one się kruszą troszkę i zostają takie drobinki i nie wiem czy tak powinno być, kolory jakoś mało intensywne mi wychodzą
Dziewczyny podziwiam was za to ,ze malujeci tymi kredkami .Ja jakos nie moge sie przekonac do nich ,leza w szufladzie i sie kurza ,nadal pozostalam wierna farbkom ,latwiej nie slizgaja sie na paznokciu .:P
malinowa moze sprobuj je zmoczyc troche...
Paulka jak moczyłam to z początku fajny kolor wychodził, ale ten rysik jakby miękł po chwili i jeszcze bardziej się kruszył, ja nimi coś tam namaluje, ale to nie jest to co chciałabym uzyskać, dziewczyny tu tak ładnie malują, a ja tak nie potrafię, kolor ciągle za blady mi wychodzi:(
no tak bo chyba powinno sie moczyc na malunku... bo obawiam sie ze jak ciagle bedzie rysik moczony to moze wysychac... dlaetego uzywa sie namoczonego pędzelka :)
Malinowa rysowałam na sucho, a kredki kupiłam w empiku nawet nie wiem jaka firma:) jeśli znajdę opakowanie to napiszę :)
na sucho taki nasycony kolorek ci wyszedł to chyba super kredki masz:), napisz jak znajdziesz jakiej firmy te kredki
Hej dziewczęta,jestem tu pierwszy raz i już się strasznie napaliłam na te kredki ale bardzo bym prosiła i te materiały o których piszecie na początku tematu bo niestety strona już wygasła.Też chcę tak rysować jak wy :)
o rany ...
ja kupilam kredki prawie rok temu i sie zabrac niemoge do rysowania :)
ale po przeczytaniu tego tematu juz niemoge sie doczekac wolnej chwilki i weny by wymodzic cos rownie pieknego co wy .... podziwiam :)
To fakt, dziewczyny potrafią zarazić mowacja do tworzenia:)
kupilam sobie cos takiego pisalo ze akwarelowe nie wiem ma je ktoras z was? jak sie je uzywa? moczy sie w wodzie czy porostu zmatowic tipsa i jazdaa... ?
Zmatowić i jazda :D
matowic malowac i rozcierac pedzelkiem z woda....Ja tak robiłam....ale jakos weny do malowania kredkami nie mam :/
witam...
dzieki wam wrescie zasiadlam do cwiczen i ku mojemu zaskoczeniu nawet wyszly- fajnie:skacze: zdobienia oczywiscie na wzor z internetu ,fb, :skacze:
teraz juz niemoge sie doczekac reszty cwiczen... glowa pelna pomyslow :tany2:
oo rany co za ikona :team: :wow:
dziekuje za inspiracje i motywacje:P
no musialam jeszcze poprobowac nim pojde do pracy :P
nails omg ! ale sliczne ;) zazdroszcze kurde ja cos musze zaczac malowac... moze dzisiaj hmmm tylko cos musze poszukac sobie jakiegos wzoru na poczatek.
ja zawsze podpatruje prace
Ujvari Krisztina | Facebook
siedze i godzinami analizuje jej prace i to jest moj idol ^_^
stylizacje sa czyste, przejrzyste itp.
o tak! też uwielbiam jej prace! idealne w każdym calu!:love:i co najważniejsze- oryginalne!
masakra :o oczu nie moge oderwać!