chyba nowego kącika nie wklepałam.....oddzieliłam sobie sypialnie meblami. Kącik przy oknie jeszcze brak dyplomów i oryginalnego freska ale to i tak tylko dla mnie i mojej zabawy:)
Printable View
chyba nowego kącika nie wklepałam.....oddzieliłam sobie sypialnie meblami. Kącik przy oknie jeszcze brak dyplomów i oryginalnego freska ale to i tak tylko dla mnie i mojej zabawy:)
anka, świetny kącik! chyba mamy takie same pochłaniacze. :P
nadya, Twój kącik też mi się podoba. :)
piękne macie kąciki dziewczynki :)
ja robię przy zwykłej pokojowej ławie, takiej podwyższanej i obniżanej, jest ok, ale też mam w planach zrobienie własnego kącika, gdzie wszystkie moje pazurkowe rzeczy będą sobie ładnie leżały na swoim miejscu :) na razie wszystko schowane do szafki przed moim małym bąblem :D
anka- ale to chyba w saloniku, no chyba, że domowy kącik to zazdroszczę:buja: te krzesła:love:
nadya- sympatyczny kącik:ok:
nadya a Ty nie używasz wacików bezpyłkowych , ja kiedys próbwałam zwykłymi ale mi się siepią, zwykle tylko mam do zmywacza. ale kącik rewelacyjny :)
Anka świetny kącik;)
Nadya super;)
tak kącik w saloniku :) a krzesła bardzo wygodne :skacze:
Kiedyś używałam ale po pewnym czasie stwierdziłam że ich nie potrzebuję. Do akrylowej metody te waciki są lepsze bo lepiej wsiąkają nadmiar liquidu np jak kulka jest zbyt mokra a do żelowej daję po prostu troszkę więcej cleaneru:) Czasem coś się przylepi do pazurka ale szczerze to i tak mało. Jedne waciki wyglądały nawet jak ala bezpyłowe. Na brzegach płatków były tak jakby zgrzewane. Nie pamiętam jaka ich nazwa niestety. Wtedy to nic się do żelu nie lepiło:)
prześliczne te Wasze kąciki :)
Bardzo fajne te wasze kaciki:ok:
Anka, Nadya świetne kąciki... :love: Anka a krzesła rewelacja, posiedziałabym sobie na takim :ok:
Fajnie, że macie swoje kąciki... ja niestety na chwilę obecną mogę sobie pomarzyć... i za każdym razem rozkładać, składać, znosić, wnosić... także gratuluję dziewczyny wygospodarowanego miejsca i niech Wam służy jak najlepiej :)
moje male królestwo pazurkowe
Ja obecnie mam remoncik ale gdy sie tak naoglądałam tych waszych kącików to naszła mnie straszna ochota na zrobienie własnego już teraz;( hehe....oczywiście muszę poczekać ale gdy już będzie wszystko gotowe obiecuje wstawić zdjęcia :)
No ja wreszcie zrobiłam swój własny kącik... :)
justynko bardzo ładny ten kącik, taki przytulny
Justynka bardzo ładny kącik;) zachęcający do stylizacji, ale zmień ręcznik na ręczniki papierowe,nie będziesz musiała prać po każdej klientce, a ręczniczek siup i do kosza:)
i bardzo fajna ta z tyłu półeczka narożna;)
Dziękuje:) Starałam sie żeby tak było :) Zawsze klientka sie lepiej czuje w przytulnym miejscu
Dziękuje Madziu na pewno zmienię :) Racja nie będzie trzeba sie tyle męczyć :) z praniem
w końcu udało mi się zrobić fotki salonu :)
No całkiem przyjemnie a najważniejsze że własne ;)
macie bardzo fajne kąciki dziewczyny:] ja po wakacjach mam nadzieję pochwalę sie swoim ^_^
paula bardzo ładny salonik:) parawan jest boski:slina:
Paula śliczny salonik :ok: piękny parawanik :)
Moj malusienki jeszcze w trakcie powstawania kącik....
Paula super salonik :) ja dopiero jestem na etapie rozpoczynania remontu :)
chcialam sie podpytac :) masz u siebie pedicure i zabiegi pielegnacyjne na twarz w gabinecie??
bo wlasnie u mnie musze wydzielic oddzielny na pedicure i oddzielnie na zabiegi bo tak jest w przepisach a jak ty to zalatwilas??
super kącik i nawet widze dyplomik ode mnie :placz: aż mi sie na serduchu ciepło zrobiło ze nie wyrzucony :wstydek: :placz:
teraz tylko kupić duży kalendarz i zapełniać go od rana do wieczora gruboportfelowymi klientkami:D