tu mój kolor wymieszany z czterech misterowych:
jesienny poranek
antyczny róż
odrobina grejpfrutowego sorbetu
i aksamitna biel :)
Printable View
tu mój kolor wymieszany z czterech misterowych:
jesienny poranek
antyczny róż
odrobina grejpfrutowego sorbetu
i aksamitna biel :)
harmony: passion, gossip girl, randezvous
mistero; czern
pikantne chili z Mistero
ata nr 28 (czerwień) + lakiery matowe golden rose (czerwien i granat)
French - Jesienny poranek + biały MM na naturalkach (panna młoda wczoraj przypomniała sobie, że nie ma zrobionych pazurków na dzisiejszy ślub;))
Pink coral - Indigo kolor na focie przekłamany:-/ na ogryzeczkach z akrylem (masakrycznie szeroka płytka paznokcia)
Załącznik 64315
Załącznik 64316
Hahahaha, dobre :o Dobrze, ze chociaz glowe miala na karku i nie zapomniala, ze slub dzisiaj ma :P
Piekne, delikatne i cudne rozyczki Czoko :ok:
A tu moje
niebieski - z drobinkami z sf, położony na białym z SPN dla wzmocnienia (SPN odlazł w całości następnego dnia z akrylowej podstawy)
nude - chyba poranek jesienny (nie jestem pewna czy go trochę podrasowałam) oraz mój ulubiony biały żel perfect white z nc
Załącznik 64317 Załącznik 64318 Załącznik 64319 Załącznik 64320
Samaron moon świetny! :)
Grejpfrutowy sorbet i Morska głębina z MM= trochę zmatowione bo świeżo po parafinie. Paznokcie naturalne.
Bardzo ładne prace kobietki :)
moje
http://pliki.wzorki.info/images/lVao9.jpg
Aniuta27 odważne połączenie ^_^
dzisiaj dzień w odcieniach niby fioletów.
Załącznik 64345 PB - Grape Field chociaż słabo go tu widać...
Załącznik 64346 MM - lawendowa mgiełka
Załącznik 64347 MM - szlachetna purpura
sliczne pazurki dziewczyny a tu moje
nude indigo
mm deszczowe niebo
bluesky shellac 40541
Germana sliczne!
Sami takie delikatne, przepiekne!
Nazwy tych kolorów powalaja :) Aż głodna sie robie haha
odcisnieta folia na hybrydzie
śliczne te wasze hybrydki, a tu moje skromne prace wszystkie wykonane hybrydami bluesy shellac, teraz testuje hybrydy estetiq.
Astonishing Reason For Believing w rzeczywistości piękny fioletowo-granatowykolor.
Załącznik 64490Załącznik 64491
1. Asto common behavior + Indigo P08 koralowy róż
2. MM leśna przygoda
3. MM wrzesniowa noc + Asto burning paradox + MM brillante niebieski
4. French MM jesienny poranek + biały Indigo
5. MM różowa pokusa rozjaśniona białym + biel Indigo
6. Biel Indigo
sliczne prace fajne polaczenia kolorow...
beata63 czym wykonujesz wzork na hybrydziei w jakiej kolejnosci? bardzo óladnie wygladaja a ja planuje ozywic czyms moje hybrydy...
Prześliczne :)
A tu moja zbieranina. długo mnie nie było :)
Załącznik 64651 Załącznik 64652 Załącznik 64653 Załącznik 64658
kamillxx na różowych paznokciach ten czarny wzór to naklejka wodna a na granatowych malowałam farbką białą, na pomalowanych już topem utwardzonych i odtłuszczonych paznokciach robię zdobienie i potem maluje jeszcze raz topem i utwardzam
MM- zmysłowe tango :)
Gelish Harmony - Gossip Girl na pazurkach mojej klientkowej ulubienicy hybrydowej:)
Załącznik 64683Załącznik 64684
Załącznik 64685(poprzednia stylizacja - odrost ok 3 tyg.)
najnowsza hybryda indigo saturn z serii illumination starałam się zrobić zdjęcia pod rożnym kontem bo w zależności od konta padania światła wychodzą rożne kolory (niebieski, różowy fioletowy, turkusowy)wierzcie mi dziewczyny, że na żywo wychodzi pięknie ten kolor jest naprawdę śliczny, ale niestety nie utwardza się w lampie LED tylko UV do pełnego krycia potrzebuje 3 warstw
cudny ten kolorek!
Ile pięknych kolorowych prac :)