-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
http://static1.tradoro.pl/80/player/ebe.jpg
Branża przedłużania rzęs rozwija się bardzo dynamicznie.
Chcesz pozostać na bieżąco z najnowszymi trendami i nowinkami?
Przyjdź na konferencję dla stylistek rzęs EYE BEAUTY EVENT.
Nasze instruktorki chętnie podzielą się wiedzą, którą zdobyły uczestnicząc w zagranicznych szkoleniach i seminariach.
Szczegóły: EYE BEAUTY EVENT
-
jeżeli was dobrze kojarzę, to:
1. kiwaczek2
2. bananowy_potwór
3. One Milion Lashes
mam nadzieję, że nic nie przekręciłam :przytul:
-
Jeszcze raz gratuluje zwyciężczyniom, dziewczyny prace są przepiękne :)
I dziękuję za wyróżnienie, przy takiej frekwencji to naprawdę miło jest stanąć na podium :)
-
One Million Lashes gratulujemy.
Wybór prac był najtrudniejszą decyzją jaką ostatnio podejmowaliśmy i spędziliśmy nad nią cały weekend.
Dziewczyny reprezentujecie najwyższy poziom.
Dziękujemy Wam za zainteresowanie konkursem.
-
Piękne prace gratuluje dziewczyny :)
-
Ile obecnie kosztuje wysylka zamowienia do UK ? Bo mnie wywala 98zł :wow:
-
Gratulacje dla zwyciezcow!
Gdzie mozna zobaczyc prace reszty uczestnikow?
-
Przesyłka zagraniczna to 30zł ulega zmianie (rośnie) w zależności od wagi widocznie w zamówieniu muszą być jakieś ciężkie przedmioty (kuferek, lampa, prześcieradło) niestety po ostatnich podwyżkach Poczty przesyłki bardzo poszły w górę.
Drogie stylistki chcieliśmy też ostrzec przed "naszymi" produktami które wcale nasze nie są. Ostatnio w internecie znaleźć można "sklepy" z produktami łudząco podobnymi do naszych mamy tu na myśli np. Bliźniacze etykiety (te same czcionki, grafiki, nazwy produktów) itd. Ostatnio nawet udało nam się znaleźć klej o którego wprowadzeniu pisaliśmy już jakiś czas temu czyli "red" nazwa i pojemność tego kleju jest taka sama ale nie jest to ten sam klej co tyczy się także greena oraz blue. Prosimy nie kojarzyć innych produktów z naszą marką nawet jeśli nie odbiegają od siebie dużo wyglądem. Polecamy robienie zakupów na naszej głównej stronie bądź u dystrybutorów oraz sprzedawców którzy są przez nas rekomendowani. Informujemy także, iż w stosunku do firm które chcą zwiększyć swoją sprzedaż kosztem naszej marki oraz prestiżu zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne nie jest to legalne ze względu na posiadane przez nas umowy patentowe oraz prawa własności.
-
Ok, sprawdziłam... przescieradło celulozowe rozrabiało :)
-
Umowy patentowe? O jakim rodzaju patentu mowa?
-
Joannah mówimy przede wszystkim o zastrzeżonych znakach towarowych, nazwach i wzorach handlowych które padły "łupem" nieuczciwych przedsiębiorców liczących na szybki zysk naszym kosztem.
W związku z tym, że sądy działają długo nawet w przypadku ewidentnych naruszeń prawa, i że zapewne ta sprawa też potrwa parę miesięcy przestrzegamy przed podróbkami na które możecie się natknąć.
-
Czyli dochodzi do naduzyc nazwy Noble Lashes ?
Jesli to allegro, to oni zawsze staraja pomoc sie przedsiebiorca chroniacych swoich praw. Polecam napisac bezposrednio do nich.
-
Dziękujemy Joannah, ale to sklepy. Podjęliśmy już stosowne kroki w tej sprawie.
A z dobrych wieści to mamy dla Was SUPER SUPER NOWOŚĆ... dajcie nam jeszcze parę dni.
-
Noble czy to ta super nowość nowość o której ja myślę :D już się mogę tego doczekać :P :) odliczam dni kiedy to już będzie na stanie :)
-
Ej no, nie droczyć się z nami i tylko dawać tu nowości:cwaniak2: ;]
-
Też mnie doszły wieści, że hurtownia pod Warszawą sprzedaje podroby Waszych produktów...
-
Tak, to ta nowość. Jeszcze przez parę dni się podroczymy :D :cwaniak2:
-
potrzebuję krótkich rzęs do przedłużenia dolnych rzęs
Noble przegrzebałam Waszą stronę ale nie wiem, chyba jestem ślepa:]
bo nic takiego nie znalazłam:(
-
Jakaś konkretna długość ?
-
zania ja mam z Noble sypane do dolnych i sprawdzają się super. Na co dzień korzystam z rzęs na pasku ale do dolnych nie robi to większej różnicy.
-
U siebie najkrótsze jakie mam to 7 mm
uważam ze one sa za długie, myslalam o 5 albo 6 mm no i chyba skręt J
Chciałabym na paletce
Izi jakiej długości używasz? O ile chcesz powiedziec.
U mnie to będzie pierwsza aplikacja, nigdy jeszcze nie robiłam dolnych
-
Na dolne najbardziej popularne są tak jak mówisz łagodne skręty J lub B 6mm.
-
zania to zależy od naturalnych i oczka, ja osobiście noszę 6mm B 0,15 i są dla mnie idealne. Praktycznie identyczne jak moje ale czasem dla innego oka B jest zbyt podkręcone (rzęski stykają się ze skórą i mogą się wywijać). Weź sobie woreczek 6mm B i 6mm J starczą Ci na długo. Dolne to trochę inna zabawa niż górne więc to że są sypane nie robi różnicy. Ale jak się bardzo uprzesz;] to weź sobie dużą standardową paletkę mix tylko ta co się od 6mm zaczyna i będziesz mieć dwa paseczki a resztę na bank wykorzystasz do zwykłych aplikacji:ok:
-
dzięki IZI zaraz pogrzebie i coś tam zamówię :yess:
-
Czy wiecie że na naszym koncie Allegro (które zresztą nie jest naszym pierwszym kontem) zgromadziliśmy już ponad 5 000 pozytywnych komentarzy (0 negatywnych).
Dziękujemy Wam za zaufanie bo to dzięki Wam możemy się rozwijać i cały czas podnosić jakość obsługi i poszerzać ofertę.
http://static1.tradoro.pl/80/player/5000.jpg