witamy :kooffa: na pewno Ci pomożemy , najważniejsze to tylko pytaj jak czegoś nie wiesz :skacze:
Printable View
witamy :kooffa: na pewno Ci pomożemy , najważniejsze to tylko pytaj jak czegoś nie wiesz :skacze:
Witamy
:przytul:Witam Was serdecznie dziewczyny!Mam na imię Kasia.Mieszkam w Świnoujściu.Obecnie jestem na urlopie wychowawczym.Mam synka-Kubę (4l.)i słodką łobuziarkę Wiktorie-15 m-cy.
Trafiłam do waszego (to nie jest słodzenie;))bardzo sympatycznego forum z przeglądarki.Nie ukrywam,że najpierw przejrzałam po zalogowaniu troche postów zanim się przywitałam bo już po pewnych forach coś mnie nauczyło:o.
W marcu ukończyłam kurs,miałam wspaniałą instruktorkę...ma w sobie dar nauczania!Ale,ale cały czas mam wiele pytań.....i oczywiście braków!!!!!;(Mam wielką nadzieje,że znajdziecie czasami wolna chwilkę,żeby mi pomóc.A widzę po postach,że cierpliwość macie w genach!!!!Bardzo dziekuje,że założyłyście takie forum.
Witam wiki :*
Witam wszystkich, mam na imię Madzia,mam 21 lat, jestem szczęśliwą mamusią dwójki dzieci które już znacie ze zdjęc plushaka i dzięki niej jestem tutaj. Paznokciami interesuje się dosyć długo jednak robię pazurki żelowe od niedawna. Nie posiadam kursu ze względów finansowych jednak mam nadzieję że tutaj pomożecie wyłapać wszelakie błędy. Pozdrawiam Was gorąco :przytul:
witam madziunia
Witam wszystkich,trafiłam tu całkowicie przypadkiem poszukując pomocy i tak mi się spodobało,że zostane :)
Dopiero się ucze stylizacji,więc zapewne będę narazie siedziała jak myszka pod miotłą.
Chciałabym jeszcze nadmienić,iż bardzo was podziwiam,za pomocne wypowiedzi jak i umiejętności :)
Kończąc monolog jeszcze raz witam wszystkich i gorąco pozdrawiam :)
Witaj :kwiatek: :)
Witaj:)
Witam wszystkich:)
Witam wszystkie nowe forumowiczki , mam nadzieje ze z nami zostaniecie :*:*:* :kooffa:
Dużo Nas, dużo Nas.. do pieczenia chleba.. :skacze: tryryryry ;P
WITAM !! Wszystkich nowiutkich i świeżutkich ^_^ !!
Madzia w końcu !!
Witam wszystkie dziewczyny :kwiatek::kwiatek:
Czesc Wszystkim :macham: Nazywam sie Ania. Widze, ze macie tutaj prawdziwa kopalnie wiedzy! :ok: Jestem pewna ze duzo sie tutaj naucze :) Pozdrawiam wszystkich :macham:
Witamy i również pozdrawiamy:):kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 11:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:50 ----------
Więc DZIEŃ DOBRY wszystkim!Pomimo,że nie zajmuję się osobiście(na razie) pazurkami,to jest to moje nowe zainteresowanie.Jestem mamą 4 dzieciaków i mieszkam na śląsku.Kocham muzykę,książki(romansidła historyczne:D),moje dwie(na razie)fretki.Pazurkami interesuję się na razie "platonicznie:D",ale może z czasem się to zmieni.Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko:skacze:
Witamy:kwiatek:
witamy
Witam! Mam na imię Agata, jestem 27 letnią mamą dwóch cudownych córeczek (Ala2lata i 3 miesiące i Łucja 9 miesięcy). Paznokciami zajmuję się od 2004 roku. Miałam "chwilę" przerwy w pracy i mam nadzieje uzupełnić moją wiedzę na tym forum. Pozdrawiam serdecznie.:macham:
Witamy serdecznie na forum :hi:
Witam :))
Znalazlam to forum ogladajac rozne zdjatka na necie i szukajac nowych wzorow i pomyslow :)
Zdobylam dyplom stylistki paznokci jakies 5 lat temu ale sie tym nie zajmowalam. Teraz mieszkam w Serbii i chce zaczac sie wlasnie tym zajmowac :)
Bede szczesliwa jesli przyjmiecie mnie do swojego grona :))
Zajmuje sie pilnowaniem juz 18 miesiecy mojej ukochanej coreczki ale juz szalu dostaje nic nie robiac :) :strach:
Sama sie staram uczyc nowych metod i jak na razie mi dobrze idzie :D CZas zaczac wykorzystac to co umiem :D chyba :D hahahaha
pozdrawiam Kobietki :)))
Oczywiście, że Cię przyjmiemy i to z otwartymi ramionami :kooffa:
dziekuje Miminkaaaa :D
Witaj w naszym gronie :kwiatek:
MArtitek :)) :* :soczek: dzekujee :D
Witamy serdecznie w naszym gronie:).
witamy witamy cieplutko !
witam wszytkich:]bardzo podoba mi się te forum,jest bardzo pomocne:good:pozdrawiam wszystkich forumowiczów:przytul:
Witamy u nas :przytul:
WITAM !!!
Jestem tu nowa,
zostalam zaproszona przez kolezanke na naszej-klasie
i oto jestem.
Oczywiscie nie mam jeszcze pojecia co i jak
ale z czasem dam sobie napewno rade :good:
Moze sie przedstawie
mam na imie Ania :]
35 lat
mieszkam od 1988 w Berlinie
pochodze ze Szczecina
od trzech i pol roku zajmuje sie
Naildesign
i caly czas mi sie to jeszcze podoba :D
(jak odkryje jak sie wstawia fotki, to napewno wstawie lol:wstydek:
a jak narazie to bez)
to chyba wszystko
zycze milego dnia i serdecznie pozdrawiam :good:
:)
Powitać :)
Czesc jestem tu nowa znalazlam te forum przypadkowo przegladajac je stwierdzilam ze jest ono godne uwagi i postanowilam sie zarejestrowac :P
A wiec mam na imie Emila mam 19 lat jestem z Płocka pazurki zakladam od roku .
Mam nadzieje ze pomozecie mi udoskonalac moje umiejetnosci i bedziecie dawac dobre wskazowki ;)
Pozdrawiam
Witaaaaaaaaaamy :kwiatek: :)
Witam wszystkich mam na imię Justyna jestem nowa ale zaczyna mi się tu podobać :D
Witamy Justyno :) :hi:
o jak miło że mnie ktoś przywitał :D
Bo u nas wszyscy są wyjątkowi, bo to wyjątkowe forum:) :*
ps. pamiętam jak mi kiedyś Kamis tak napisał jak trafiłam na to forum...ach te wspomnienia ;P
tak to wyjątkowe forum:ok: