no to ja jeszcze wrzucę parę dzisiejszych .... ta na różowym papierze to kartka którą zrobiłam być może dla babci :) i co powiecie ... nie będzie "siary" z taką "wyskoczyć" ... aha i to takie małe fioletowe to podstawka do kadzidełka :) :P :D
Printable View
no to ja jeszcze wrzucę parę dzisiejszych .... ta na różowym papierze to kartka którą zrobiłam być może dla babci :) i co powiecie ... nie będzie "siary" z taką "wyskoczyć" ... aha i to takie małe fioletowe to podstawka do kadzidełka :) :P :D
minimouse, cudowne. Sama bym chciała dostać tak ozdobioną kartkę, przecież ona jest wspaniała :) Napewno babci się spodoba.
Wow :wow: :wow: i Ty sie jeszcze zastanawiasz?! Biegiem do Babci! Sama bym chciała takie dostać!! Cudowne !!!! ;)
cudowna ta kartka jest:):)
w ogóle kwiatki prześliczne:):)
jestescie wspaniale
ja ostatnio troche cwiczylamna kartce
hahahha
ale jaja powychodzily
minimouse naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, są naprawdę cudne te Twoje kwiatki :szczena::szczena:
ślicznie dziękuje ... ale zawsze to co namaluje mi się nie podoba ...
minimouse pięknie:)
minimause-cudowneeeeee szczena opada(podziekowania mi sie skonczyly)
bratki
dzikakura ... mnie się podziękowania nie skończyły a twoje kwiatuszki są cudowne :)
kuro dzika rewelacjaaaa, nosz piekne....napatrzec się nie moge:buja::crazy:
jak mi wróca podziekowania to wskocze tu i podziekuje bo twoje łan stroki są ...powalające:D:skacze:
Dziewczyny super kwiatuchy!!!
Ale się zawzięłyście za malowanie :skacze:
szalone !!
a to paznokietki mojej siostry i pierwsze kwiatki na pazurku ... co prawda na naturalnych tylko lakierem pomalowane są i na to kwiatuszki srebrny liner i bezbarwny utwardzacz :)
Qraaaaa!!! Japierdyleee zaje.. fajnee!!!
ciekawe ,czy to też one stroke ?? i jaki to to ma pędzel :o
YouTube - Peony, Rose, Orchid, and Flowers Chinese painting by Cui Qingguo 02
he he he chińczyki zawsze coś nowego wymyślą ...
nooo ela nieźle nieźle:D:good:
to jest tradycyjny pędzel do kaligrafii :)
o proszsz:) dobrze wiedzieć elku
troszki się zgubiłam o jakim pędzelku mowa??
ja akurat mam taki http://www.sklepchinski.pl/Ciemnobra...grafii-35.html
i taki http://www.sklepchinski.pl/Gruby_Ped...rafii-680.html
wiec truudno powiedziec, ale tak maluje sie super ale wymaga to bardzo duzo praktyki...
trzeba bardzo "lekką" reką malowac... delikatniej nawet niz akwarele..tyechnicznie poprstu. ;]
dla mnie to wyzsza szkoła jazdy:]
śliczne elax :) ... a tu jeszcze moje na tipsach :)
ja się zastanawiam czy to dobry pomysł był kupować taką mała pojemność tych farbek 20ml , chyba mogłam brać od razu słoik 140ml :hahaha::hahaha::hahaha: bo te zaraz mi się skończą:lol::lol::lol:
:skacze: ale szalejecie !! :good:
Dobrze ze nie odpuszczacie !! :]
elax .... ja mam zupełnie to samo białą musiałam już kupić drugą tubkę ...
dzieki laski:) mam jeszcze jeden dzbanek, ale fotografowany komorka-srednia jakosc (malowane w szpitalu):D jak rozkminie jak mam wrzucic z telefonu to wrzuce:skacze:
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:13 ----------
ja najwiecej zuzywam bialej i zielonej, ale wymalowalam juz sporo, a tubki ejszcze w trzech czwartych pelne i ja mam mniejsze niz 20 ml, bo 12 tki
ja sobie domówiłam kolorków tak ze dodatkowo kupiłam biały kolor i zieloną też tylko inny odcień;)
Mnie sie podobają te zgaszone kolory.. przydymiona zielen, zmatowiony róz, pastelowy niebieski, moje sa takie zywe, ze az sztuczne, ale ja mam jakies art creation, to czego wymagac:D, ale i tak je uwielbiam
---------- Dodano o godzinie 18:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
minimouse, super te rozyczki na tipsach
To i ja coś swojego wkleje.
minimouse, elax gratuluję tak pięknych zdobień :)
ela swietne malowanki:D
minimouse łan stroki masz w małym palcu:D rewelka:D
pogodka bardzo ładnie wyszło i jak byłyszczy:D