jestem pod wrazeniem ze przy takim odroscie wszystko pieknie sie trzyma, moze juz mniej estetycznie wyglada, ale trzyma sie...mam nadzieje że mi kiedyś też wkoncu uda sie osiągnąc taki odrost:D
Printable View
jestem pod wrazeniem ze przy takim odroscie wszystko pieknie sie trzyma, moze juz mniej estetycznie wyglada, ale trzyma sie...mam nadzieje że mi kiedyś też wkoncu uda sie osiągnąc taki odrost:D
No jestem w szoku, że to się jeszcze trzyma :wow:, brawa dla Ciebie. Ja bym nie wytrzymała z takim odrostem :)
śliczny odrościk :) i zero zapowietrzeń :) super :)
:o szok, że ktos wytrzymał z tak duzym odrostem:o
Kaniusia, mega odrost! Szok ze jeszcze sie trzymały! :) a to dzisiejszy odrost :D
Milenka jakie piękne paznokcie i do tego jak się trzymają! :ok:
<Udało mi się zwinąć cytat :D>
1. 4,5 tyg. odrost:)
2. 4 tyg.
3. 6 tyg.
4. 6 tyg.
:)
super odrosty ;) podziwiam dziewczyny, które noszą takie wielkie odrosty, ja bym nie wytrzymała;p
jakie długaśne odrosty
ja swoje pierwsze nosze już dwa miesiące. jest odrost i to spory , ja maluje bezbarwnym sun blockiem, jakoś zaciera sie ta granica
Kaniusia rewelka zero powietrza brawa!!!
Moja mama kilka lat temu jak fundowała sobie tipsy w salonie i robił jej się odrost to malowała go np. bezbarwnym lakierem i raczej nie trzymała dłuższego niż takiego 2-3 tygodniowego
renatka super odrosty, kiedy ja takich doczekam ;(
właśnie jak pomaluje sie bezbarwnym to wtedy odrost nie bije tak po oczach
No i o to mojej mamie chodziło. Moim zdaniem nie wygląda to zbyt ładnie jak jest taki widoczny odrost na pół paznokcia i się tego nie stara jakoś zakryć
Renatka jakie piękne odrosty....:wow::wow: ja nie wiem jak kobitki tyle wytrzymują...
dla nas odrosty są piękne bo swiadczy o tym że pazurki zrobione są dobrze i nie odpadają tylko sobie ładnie rosną.
Z drugiej strony mierzi mnie widok takiej paniusi z 6 tygodniowym odrostem, przecież to tak jak z włosami, po farbowaniu chodziłybyście z odrostem na pół głowy ???? :)
dokładnie...to brzydko wygląda :/: ale moim zdaniem klientki w taki sposób oszczędzają...Bo chciałaby mieć pazurki, ale szkoda jej jest wydać np. 60 zł co trzy tygodnie i nosi paznokcie do oporu :huh: Tak mi się przynajmniej wydaje...
te 4 tygodniowe jeszcze przeżyję o ile wyglądają tak jak te Renatkowe.
Ale 6 tygodni to jest przeginka.
Dokładnie tak jak piszecie to z włosami jest to samo.
Ja po miesiącu od farbowania dostaję na głowę i muszę znów się ufarbować.
A te klientki? Nie wiem z czego to wynika. Ja mam jedną taką, co ma małe dziecko,
pracę, męża, dom na głowie i nie ma czasu do mnie przyjść. Zawsze ma ładny odrost
i jakoś nie kłuje mnie to w oczy, bo widzę że dba o te pazurki, które jej zrobię.
Rozumiem, że możną nie mieć pieniędzy, żeby zrobić nowe i nosić do oporu, ale jak są robione paznokcie bezbarwnym żelem to można kupić za 2zł bezbarwny lakier i tam podmalować i już się to tak nie rzuca w oczy. Może jeszcze nie znam życia, ale chyba każdy znajdzie 5 minut żeby to podmalować. Chyba, że klientki nie wpadają na taki pomysł no to to mogę zrozumieć.
Phi, 6 tygodni to dla mnie niestety codzienność, mam może parę klientek które przychodzą "regularnie" co miesiąc (a raczej 4-5 tyg) cała reszta ochoczo przeciąga wizyty u mnie do 6-8 tygodni, a rekordzistki nawet więcej... Tak tak to możliwe :/ chce mi się śmiać jak przychodzą na "uzupełnienie" a paznokcie wiszą na końcówkach.
ale ja nie wiem...co sobie takie klientki myślą...przyjdą na dopełnienie prawie już nieistniejącego paznokcia, który i tak trzeba zrobić praktycznie od podstaw... a myślą, że zapłacą jak za 3 tygodniowe dopełnienie??? ciekawa jestem jak takie panie reagują na cenę?;p;p ja na szczęście nie miałam takiego przypadku...;D
a na zdjęciu odrościk mojej mamy 4 tygodniowy...i dopełnienie....
przedstawiam wam odrost mojej cioteczki 3 tygodniowy ;) musiałam złapać ją do zdjęcia
piękne odrosciki :)
Wow!! :ok: ogólnie jakie piękne wykonanie a i widać porządną robotę po odroście. :)
Również nie znoszę dużego odrostu i jak klientka przychodzi po ponad miesiącu to są troszkę sfatygowane ,czasem nawet ciężko je odratować, ale one wiedzą swoje i tłumaczą się brakiem czasu. Może i tak, ale wtedy trzeba się nagimnastykować ,żeby były znowu idealnie ładne.
U siebie przeważnie nerwy mnie biorą po 3 tygodniach, teraz noszę juz 4 tydzień i chyba zabiorę się do roboty. ;))
ok 4 tygodniowy odrost, już po wycięciu skórek :)
Piękny frenczyk :)
Mój odrościk 3 tyg zamalowany nabłyszczaczem z lenistwa :)
mini śliczny odrost!! Super!!
Mini jakbys zrobila fotke pod innym katem i nie byloby widac odblasku to nawet nie wiem czy odrost bylby widoczny, super !
Mini, faktycznie, paznokcie super wykonane, więc odrost pewnie mało widoczny po zamalowaniu :ok:
fakt trzeba się przyjrzeć aby zobaczyć odrost, ale starałam się go ująć :D dziękuje dziewczyny!! :*
plushak też ładny :):)
Odrost na pazurkach mojej corki(13 lat)po 33 dniach.Bardzo mnie zaskoczyla wracajac z calymi pazurkami :)
Mini89 fajny odrost :)
Plushak sliczne firanki i kwiatek na tych odroscikach :)
Jade jaki ladny wzorek na pazurkach corci :* /33 dni, wow/
Jade fajny wzorek i super odrost :):):)
moje klientki przeważnie przychodzą do mnie regularnie , czyli raz w miesiacu odrosty 3-4 tygodniowe. Niezle sie trzymaja, po nie których nie widać aż tak dużego odrostu. Jednak 6 tygodni to sadze że za długo.
odrost 5 tygodni :) Mojej babci która nałogowo przesadza kwiatki, pierze ręcznie, sprząta gotuje itp. I kłuciła się ze mną żę po 2 dniach jej odlecą :)
Załącznik 45998
Katarynka no ladnie ladnie :):):) ps. fajna masz babcie - chyba dosc nowoczesna, pogratulowac :)