fajny ten pod cycem:)
ja tez mam nowy dzis nabyty napis na nadgarstku w sumie to jak bransoletka jest dookola nadgarstka po polsku, a mialo byc po lacinie. "Wszystko co piękne rodzi się w bólu"
Printable View
fajny ten pod cycem:)
ja tez mam nowy dzis nabyty napis na nadgarstku w sumie to jak bransoletka jest dookola nadgarstka po polsku, a mialo byc po lacinie. "Wszystko co piękne rodzi się w bólu"
Pokaż pokaż !! ^_^
germana, cholercia, telefon mi mialas swoj dac, pisz na pw:D
Kochane moje mam ochote na drugą dziarę . w takim miejscu co germana dodala wyzej kolo brzucha tylko nie w poziomie tylko w pionie. ale nie wiem co napewno nie napis bo napis mam na szyi... chcialabym cos mega! pomozcie :(
znalazłam kilka ciekawych wzorów co mi w oko wpadły ;)
źródło: naszetatuaze.pl
Diamond mi podoba się nr 4 i ostatni :ok:
ten ostatni najbardziej mi się podoba
no mi sie bardzo podoba w takim miejscu :) tylko kurcze ja mam straszne rozstepy i troche skóry na brzuchu :( nie wiem czy sie rozbiore w lecie zeby pokazac takie cudo jak bede miala :(:( napewno bede musiala sie opalić ...
rozmawialam wczoraj z męzem co do tatuaza i jednak będe robić na nodze. znalazłam 3 fajne wzory ale ostatni mi sie najbardziej podoba ;)
źrodlo:
naszetatuaze.pl
Kamcia jeśli możesz to ja bym poprosiła o zdjecie Twoich tatuaży :)
ten ostatni ładny:) Bo tribali, gwiazdek z innego takiego badziewia które ma co 2 osoba osobiście nie cierpię...
milenko to tez wlasnie takie troche tandentnee mi sie wydaje reszta motylki jeszcze hehe ;) no pewnie na ten ostatni sie skusze ;) i wydaje sie wam zxe za ten ostatni cena 100-150zl to nie duzo?:D po znajomosci
Ostatni najładniejszy :)
Mnie osobiście zawsze podobały się tribale, bo można stworzyć swój wyjątkowy niepowtarzalny wzór. Jednak gdybym miała wybierać taką ozdobę na całe życie, to raczej wybrałabym "oklepany" wzór ale za to taki, który będę nosić z dumą nie wstydząc się go ;)
zależy jeszcze jak ten ktoś znajomy robi:)
Mi się takie podobają:)
http://www.touchabletoes.com/wp-cont...os-on-foot.jpg
http://www.touchabletoes.com/popular-foot-tattoo-designs
http://www.tattoos-beauty.com/image-...wer-tattoo.jpg
Foot Flower Tattoos, Foot Flower Tattoo Designs
http://www.tattoopicture.in/data/med...Picture-11.jpg
Foot Tattoo Colorful Flower Designs Tattoo Pictures - Free tattoo pictures
DiamondShine ten ostatni sliczny :0 ja tez choruje na lilie własnie :) tylko wydaje mi sie ze te kreski i kropki mają jakies znaczenie.....
Milenko wyslalam Ci wiadomosc na facebooku;)
ten pierwszy tatuaz co dodalas wydaje mi sie jakis niedokonczony jakis takie niezbyt dopracowany. co do drugiego to nie wiem takie te kwiatki zwykle sa nie zbyt mi sie podoba a trzeci wykonanie i efekt super jak dla mnie ale ja wole hmm jakis delikatniejszy :)
zołzela oczywiscie bez tych kresek i kropek :D pewnie tak jakies znaczenie albo nie wiem co ale one nie fajne :D
Diamond, ten pierwszy tribal ladny ale trzeci tatuaz wymiata ;) piekny !! taki to bym sama chciala...
no to mnie utwierdziłyście w przekonaniu co do niego ;) to nastepnym razem pochwale sie swoim :D moze nawet jeszcze w tym miesiacu:)
Proszę bardzo ;)
oo Kamcia bardzo ładny ;) :)
Dziękuję :) według mnie tatuaże na stopie są bardzo kobiece :)
tak takk moj maz mi mowil ze mu sie bardzo podoba i jeszcze bransoletka na nodze hehe
no na pewno :) pochwal się jak już na coś się zdecydujesz :) ciężko poprzestać na jednym hehe
DiamondShine rób lilijke bedzie śliczna :) ja chciałąm na plecach ale nie wiem jak skomponowac z tym co juz mam wiec póki co odpuściłąm
no jak robilam na karku tatuaz to sie znajomy pytal ten co mi robil czy boli a szczerze to mialam takie dziwne uczucie takie przyjemne w sumie hehe i mowie ze nie ;d ze fajne uczucie nawet a on do mnie "to napewno do mnie wrocisz"
no ja jak na kręgosłupie własnie robiłam to upust cenowy za odwage dostałam :D
no to sie pochwale moim dzisiejszym cudem ;) boski dla mnie jest ;)
z kolezanka bylam, kolezanka piórko robiła
DiamondShine bardzo ładne oba :) choc piórko juz dośc oklepane :)
no ale jak tam sie kolezance podobalo to niech ma ;) ale ja jestem dzis przeszczesliwa z swojego i tak jak pisalam kolczyka w wardze tez zrobilam ;)
No twój dużo ładniejszy niż koleżanki :) chociaż ja bym jeszcze większy zrobiła:D
nie ja juz nie chcialam wiekszego ;)
ale szczerze bolało jak fiks normalnie;/
że bolało to nie wątpie :D mnie tak bolało że już myślałam że nie dam rady go skończyć...
Diamond tatuaż przepiękny, mogę wiedzieć ile dałaś? Tak z ciekawości bo wogóle nie orientuję się w cenach...
dzidzia dałam 100zł równe :) po znajomości bo o wiele droższe są w salonach
Diamond śliczny, naprawdę i kolorystycznie też w moim guście :ok:, i bardzo mało zapłaciłaś pewnie tylko po kosztach.
oooo Diamond to taniocha:wow: Mi się też taki marzy:)
nio tanio :) i tak zszedł z ceny za to że klientów mu załatwiam ;) takze sie opłaca :)
Diamond, tatuaż prześliczny! Bardzo mi się podoba to miejsce na tatuaż. :ok: :)