o co chodzi bo ja nie w temacie? :(
Printable View
tu jest link do perfum, są damskie i męskie, klikasz że dodajesz do koszyka. oni przysyłają maila że musisz poczekac na dostawe do wybranego sklepu. i spokojnie sobie odebraliśmy te perfumki Oferta Specjalna
Take A Gift - myślisz że nie ma nic za darmo? Udowodnimy Ci jak bardzo się mylisz! -bardzo proszę o rejestrację :) -*TakeAGift.pl* będzie portalem, dzięki któremu będziesz mógł zdobyć
niesamowite nagrody za niewielką ilość Twojego czasu.
Nagrody będą bardzo różnorodne. od niewielkich akcesoriów
elektronicznych po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych! :good:
Za zapraszanie znajomych poprzez link dostaje się pkt,które wymienia się na nagrody/prezenty.Ja dziś to znalazłam dopiero więc sama mało wiem,ale jak będę wiedzieć więcej to napisze :)
JEZIERSKI: MORA, pledy, koce, narzuty, koce hiszpaskie, kocyki, kocyki dziecice, kocyki dla dzieci, mora koce, narzuty -"Proszę o przesłanie bezpłatnej próbki" (próbka fabryczna jest wycinkiem koca o wymiarach 13x13 cm).
---------- Dodano o godzinie 11:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:35 ----------
U mnie dzisiaj 6 książeczek dla dzieci,bardzo ładne,kolorowe,dużo obrazków(tyle,że po niemiecku,ale to nic :) ) +reklamówka też bardzo fajna(wygląda jak komiks :) ) :D
---------- Dodano o godzinie 12:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:54 ----------
Bauer Hubert: Bestellen -tu jest link do książeczek :)
nowy kuponik do yves, ważny do 27 gru: GABKA, na myjkę- kwiatek
Klikasz na koszyczek ten pierwszy od góry,potem zaznaczasz "ptaszkami" w obydwóch krateczkach,a w tabelce wpisujesz imię,nazwisko,dokładny adres,a na końcu piszesz Polen.Podaje się także e-mail,ale to już w osobnej linijce :)
Dziękuję :)
dzisiaj dostałam próbki z Bielendy :) 2 kremiki i mleczko do opalania...( w zimie) :D :skacze: ale to nic liczy się gest :) napisałam do nich maila i podałam adres :) nie odp nic ale próbki przysłali :)
a ja dostałam dzisiaj 4 próbki kremów do twarzy na dzień i na noc z mincera :)
Ja w tamtym tygodniu dostalam te medaliki:) i przyszlo mi jeszcze taka lopatka do butow ale nie pamietam juz z ktorej stronki:)
Ja też dostałam dzis bulionetkę:)
a u mnie dzisiaj próbki z yves rocher (dostałam7 ), 2 próbki kawy i katalog mebli black red white :)
Kurcze a ja jeszcze nie dostałam próbek z Yves a ta Pani od razu odpowiedziała na moją prośbę:/:
dziewczyny wiecie moze kiedy beda nowe prezenty w rossmanie ? :D:D
wiecie na jakich stronach można dostać darmowe próbki perfum ? ;>
Nie wiem jak to się stało,ale dziś znów dostałam te książeczki i reklamówkę :skacze: :) I jeszcze raz Replay próbki 2(perfumiki) :D :)
---------- Dodano o godzinie 10:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:41 ----------
Darmowe mini drzewko,chociaż na święta juz chyba nie dojdzie :/:
http://egiftsite.com/free-mini-christmas-tree/
---------- Dodano o godzinie 10:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:54 ----------
Konkurs - Wygraj profesjonalne kosmetyki marki Chantarelle : SekretyUrody.eu -Do wygrania 3 zestawy dermokosmetyków liftingujących
o wartości 225,00zł każdy :]
---------- Dodano o godzinie 11:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:59 ----------
IKEA FAMILY - Klub Miłośników Domu -Jeśli ktoś kupuje w Ikea to-Klubowicze IKEA FAMILY otrzymują duże zniżki na wybrane produkty IKEA :)
---------- Dodano o godzinie 13:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:01 ----------
Darmowe doladowania! -bardzo proszę o klik :* :)
www.fabryka-kolczyka.pl
tu jest kupon na 10% zniżki: Kod rabatowy:59ABK44H
ważne do niedzieli
No właśnie nie,a już powinni :[
to chyba tylko sciema.. ze doladuja... bo nie oplacalne byloby dla nich:(
Wiesz,taż tak pomyślałam-oszusty :(
tez zalozylam ;( i tu NIC !!!! :/
---------- Dodano o godzinie 15:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:40 ----------
Darmowe doladowania!
znalazlam REGULAMIN!!!!!
dostałam dzisiaj bulionetkę, kartę pachnącą Avril Lavigne i próbeczki perfum ale nie pamiętam nazwy :D
U mnie dzisiaj również bulionetka
ja do nich pisałam maila, kazali mi się określić, podałam wszystkie informacje i się okazało, że nie mają dla mnie żadnych próbek ;/
Pocztówki zapachowe:
boss orange: Free Boss Orange Fragrance Sample - Free Samples - Boss Fragrances
zapachy hugo: (trzeba najpierw wybrać po prawej stronie zapach) Free Hugo Fragrance Samples - Hugo Element - Hugo by Hugo Boss
lacoste: Lacoste Free Samples - Free Perfume Samples - Lacoste Parfums
dzisiaj dostałam maila od Yves Rocher, oferta specjalna dla tych co zamówią u nich newsletter, gabka gratisZałącznik 13097do zamównienia złożonego do 27 grudnia
tusiu wrzuciłam to kilka postów wyżej:D trzeba pisać kod żeby ją dostać:D
ops:D wyrzuc to do kosza;)
U mnie dziś HUGO Boss Orange :)
ja nazamawiałam próbek i nic:/:
hej:) mam glupie pytanie:D w paczuszkach od rossmanna byl perwoll blac magic. uzywa sie go jak zwykly plyn do prania? ile sie go wlewa?