Aż poszłam sprawdzić czy mam ten sam.... nie czuje żadnych oparów :o
może zbyt wrażliwa nie jestem, ale mam pytanie : czy ten klej też warto między aplikacjami przechowywać w lodówce ( nie mam codziennie klientek na rzęsy, niestety:( )
Printable View
Nitko nie czujesz oparów bo wrażliwa nie jesteś :D. Mi się nasila coraz bardziej, czwartek i piątek po dwie klientki i cała sobota w łóżku. Mąż tak na mnie patrzy i pyta czy warto :/:
Okropnie :/:
Dzika kurko oczywiście masz rację zgadzam się z tym co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. Czyli kleić wszystkim na mocniejsze, teraz będę testować B ultra + Wasz Evo i dopiero jak wyjdzie alergia zmieniać ? Ja sama na własnej skórze się przekonałam co to alergia dlatego się boję troszkę. Ale tak jak piszecie, każda klientka ma u mnie swoją kartę, jest ostrzeżona o możliwości wystąpienia alergii i sie pod tym podpisuje więc przykrywka jest. Najgorsze jest to, że tutaj w Irlandii ciężko z lekami. Lekarze stawiają na naturę. Synek miał zapalenie swoich chłopięcych spraw kazali myć. No do cholery dzieci to ja myję codziennie.
No i co za tym idzie ciężko z jakimiś maściami z sterydami czy antyalergicznymi.
Anastazja B pół seta czyli 65 rzęs na oko to jest wtedy kiedy masz klientkę na uzupełnieniu po 4 tygodniach :skacze: Wiem, bo liczę te 1:1, bo często zdarza się, że ilość rzęs jest różna a chcę aby efekt na obu oczkach był taki sam
a czekaj, zrobię zdjęcie jednej strony z moich materiałów szkoleniowych. To ten mój pół set 65 to już mega efekt ;) Oczywiście kleję do wszystkich rzęs wyrośniętych i do tych które są za połową swojego wzrostu, chyba, że są jakieś luki to wtedy i do tych młodszych. A taki set 65 rzęs, bo są i takie klientki które chcą, to robię w ten sposób, że jedna rzęsa kącik zew, jedna rzęsa kącik wew, kolejna środek i tak lecę do średniego efektu. Nie lubię tak pracować ale w salonie w którym jestem na telefon, ceny mają niższe niż moje, a jeszcze jak oddam marżę... Tłumaczę, że cena jest od tych 55 euro, i 98 procent klientek decyduje się na droższą aplikacje wszystkich rzęs. :) Oby tak dalej.
w załączniku focia , wyobrażacie sobie w dwie godziny kleić 30 rzęs na oko, lub co lepsze 10 rzęs w 40 minut :cwaniak2:
i tak tutaj robią. Dlatego jak komuś mówię, że jestem stylistką na nikim to wrażenia nie robi, bo takie przedłużanie to już lepiej sobie kępki dolepić i dlatego te rzęsy na paseczkach tutaj robią taką furorę. Rozdaję wizytówki nikt nawet nie zagląda na face book, bonie znają takich rzęs. Nawet jak patrzą na zdjęcia mówią, że to fotomontaż :/:
Dziewczyny a macie te nowe płaatki które tak wszyscy zachwalali, bo mam chęć na wypróbowanie ich :):crazy:
mucha - musisz się z kimś zgadać żeby zakładał Ci regularnie objętościowa ;) Najlepiej z akcentem ombre żeby nikt nie mógł Ci wmówić, że swoje takie masz :P
Ja bym założyła swój salon, olała takie byle co, rozreklamowała i zanim się obejrzysz będziesz miała tłumy ;)
Skoro nie ma na rynku konkurencji do pięknych rzęsek to nic tylko korzystać :)
Dziewczynki w sobote wieczorem wysylalam maila z zamowieniem paseczkow z norkami. Na razie nie dostalam odpowiedzi. Czy mail dotarł?
również dołączam sie do pytania, w piatek wieczorem wysyłałam, a w niedziele wysłałam jeszcze raz z poprawką :) czy dotarło ?:)
Dziewczyny wszystko ogarniam teraz chwilowo ja. Kura pojechała się ciąć :)
Będę na bieżąco pakowała przesyłki i wysyłała informacje, tkore paczki zostały nadane,
Ok, ja jeszcze nie placilam bo pytalam czy moge zamowic również inne dlugosci norek niz te wymienione i czekam na info :)
Trzymamy kciuki za Kure :D
Dziewczyny możecie mi na prv podać numer przesyłki moje dane to diana wnukowska. Byłam pewną że paczka będzie dziś a nie ma a jutro na 11jest mi potrzebna dlatego chce zobaczyć gdzie jest.
Dziewczyny do wszystkich myśle odpisałam, podałam numer konta, jeśli któraś nie dostała ode mnie odpowiedzi to proszę na priv, bo to będzie oznaczało, ze takiego zamówienia na naszym gmailu nie ma.
Kura została w szpitalu.
Dziękuję za emilka,
przesłałam zwrotnie potwierdzenie przelewu, może będzie pomocne, niestety przelew przygotowywałam wieczorkiem w niedzielę i nie był dokładnie opisany:]
Myslę, ze się połapię :)
Masakra ale budyń- spokojnie sobie dumam co wziąć a dopiero doczytałam że to weekendowe;(
Można jeszcze zamówić te próbne paseczki rzęs?
Wszystko z oferty mam więc nie skorzystałam, na norki ciężko z chętnymi ale na ombre lub kolorowe na paseczki bym się skusiła i na brokatowe.
Kurko trzymamy kciuki &&:przytul::skacze:
Dziewczyny czy jest szansa że niedługo będą dostępne Minki 0,12 C w mixie? Chciałabym je wypróbować i jak na złość nie ma ;>
I myślę o tych norkach za 166zł , czy osoby które użytkowały polecają ? :) Bo to moje drugie podejście do norek- pierwsze z LL były jakieś pomięte ;(
Gorzka sa dostępne
---------- Dodano o godzinie 19:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:27 ----------
Norki polecam z czystym sumieniem Kochana noszę sama osobiście i to są JEDYNE NORKI, które mnie nie denerwują nawet kiedy mam 5 na oku :) mięciutkie, czarniutkie, ładny std skret ja tam je uwielbiam dla mnie numer 1 naprawdę
Wiadomo juz kiedy dotra do mnie zamowione rzesy ? :)
Tak Honey, odpisywałam na Twoje wiadomości na PW
Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
Karchola, pincety dotarły do mnie, wtedy kiedy leżałam w szpitalu, więc siłą rzeczy nie mogłam sprawdzić czy są w skrzynce. Są, więc pieniądze przesyłamy z powrotem. Tak, jak napisałyśmy.
Oraz dziewczęta, jestem z powrotem.
Przygotowujemy dla Was nową niespodziankę , powiem tylko tyle, że po to sprzedawałyśmy rzęsy "na paseczki", nie żeby się wzbogacić:D, ale żeby sprawdzić, co Wam w duszy gra i czego tak naprawdę potrzebujecie:D I już chyba wiemy:)
O kurko, jesteś:) to gratulacje:kwiatek: dużo zdrówka Tobie i dzidziowi życzę.
Kurko gratulacje ! :) dużo zdrówka dla Was :)
Już nie mogę się doczekać kiedy dotrą moje paseczki :)
Oj to znowu nic nie dostalam :) Cos sie psuje z tymi wiadomosciami.
Kura no napisz Dziewczynom co tam dla nich mamy noooo
Kurko serdeczne gratulacje!
Teraz dużo zdrówka i spokoju ;)
No i dajcie tą niespodziankę :P
Jeszcze troszeczkę... zaraz będzie wiadomo :)
ja już mam plakacik... i zaraz go wstawię :) tralalala :)
http://images48.fotosik.pl/736/506eb0a191d4e196med.jpg
Drogie Stylistki, Tylko dla Was tylko od Evo:ok::ok:
Paletki Mini.
-Teraz będziesz mogła spróbować naszych rzęs bez obawy o nietrafiony wybór.
-Będziesz mogła wyposażyć swój kuferek w większą ilość rzęs
- Paletki mini są poręczne i w małym rozmiarze
- W paletkach mini - miksach będą umieszczone najbardziej powszechne rozmiary rzęs(bez obaw- nie zostaną Ci w palecie rozmiary, których nie używasz, w oparciu o nasze doświadczenie w aplikacji rzęs miksy skomponujemy tak, byś była zadowolona)
Rzesy w paletkach mini będą pakowane po 6 pasków w palecie. Dostępne będą zarówno rzęsy Mink Premium jak i Silk Diamond w miksach jak i w uzupełnieniach. Premiera już w lipcu:):):)
fajny pomysł :) a jaka będzie cena takiej paletki mini ?:)
chcemy mini wszystkiego :D
ooooo:) urocze :) Jak cena?Jakie wersje rozmiarowe? i czemu dopiero w lipcu, chcemy już! :D Dajcie więcej szczegółów to sobie złoże zamówienie już..plisss
kiwaczek chcemy mini cen, ale maxi klientek i zarobków ;)
Serdecznie gratulacje dla Ciebie kurko Dużo zdrówka, miłosci i cierpliwości.
Mam pytanie do Was evoszki
macie te kleje (ten sam wygląd) i chciałabym sie zapytać czy miałyście na testach u siebie ten H-18 ?
walczę z tymi oparami :(
Dziewczyny a zdradzicie dokłądnie od którego lipca wchodzą te paletki bo ja w następnym tygodniu chce złożyć jakieś większe zamówienie właśnie na paletki i z chęcią zdecydowałabym sie na te mini.
dziewczyny, a nie myślałyście może, aby wprowadzić ulotki dla klienta z zasadami pielęgnacji przedłużonych rzęsek? ja bym była bardzo chętna ;)
Po angielsku też też ;)
Jest szansa na zdjęcie normalnej paletki i paletki mini razem do porównania jak to duże jest i jak długie paseczki ?
Dziewczyny pomyślimy :)
Paletki będą na koniec lipca :)
Paletki mini do wyboru nasze MINKi PREMIUM I SILKI DIAMONDY ;)
ojej tak długo :D ale będziemy czekać cierpliwie :)
Mini :) liczymy na to. Ta opcja mini jest fajna w przypadku rzadko używanych rozmiarów. na pewno korzystniej cenowo wyjdą tak czy inaczej duże paletki (te za 58zł)
tak Edytko masz rację :) ja czekam na małe rozmiary 8 i 9 bym potrzebowała właśnie w takich mini paletkach :) wiernie będę czekać :D