-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:Dziękuję za tak wysokie miejsce!!! Ja się nigdy bym nie spodziewała że mogę w ogóle zająć jakieś miejsce... Jestem w szoku!!!
DZIĘKI KOCHANE:*:*:*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:20 ----------
Dopiero co wróciłam z wakacji a tu taka miła niespodzianka :*:*:*
-
ja jak zwykle z p;ytaniem techniczym zwracam sie do Rodziców:
czy teraz już można opublikowac swoje prace na naszej klasie tudzież innych szmer bajerach??
-
woszczur pewnie ze możesz:) już po konkursie:)
-
gratulacje kochane :*
w życiu bym nie poznała pracy Chantii i Woszczurka :P no nigdy, przenigdy :P
a ja głosowałam na Agusie_pa i bardzo sie ciesze że zdobyła wyróżnienie :)
I NAJWIEKSZE PODZIĘKOWANIA DLA ADMINKÓW I JURY :* naprawde macie anielską cierpliwość :)
koniec mojego wywodu :P
aaa dziękuje za wyróżnienie :*
-
Odp: Z: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Witam:skacze::skacze::skacze:
Dziękuje bardzo za przyznanie tak ważnego i wartościowego odznaczenia dla mnie!!!
Jestem w szoku...
Pozdrawiam i dziękuje.
:*:*:*
-
oczywiści już chyba za bardzo jestm zmęczona im prezą bo zapomniałam pogratulować zwyciezczyniom:P
świnia ze mnie:glupek::aty: sama dostała wyroznienie a o innych to juuż nie łaska pomysleć!!
sorry dziweczyny za opoźnienie, ale ze szczerego serducha: GRATULUJĘ!!:love:
-
Gratuluje wszystkim !!!
Ale mialam nosa,a to wszystko ze te cekinki mi sie spodobaly:)
-
GRATULACJE :)
ciekawe jaki bedzie next konkursik hehe :D
Pozdr
-
Pytaly sie dziewczyny czy mozna wstawiac zdjecia po przerobieniu frencha.I byla odpowiedz ze tak ale dopiero po ogloszeniu wynikow.
-
Paulina jeszcze będą następne konkursy a z twoim talentem nie masz się co przejmować jak nie ten konkurs to następny :ok:
-
Niestety nie miałam czasu na czytanie na biezaco calego tematu ... wpadalam co jakis czas :P Coz zdarza sie :P Ale wiecie co ja to mam pecha ... ostatnio na inny konkurs moja praca nie doszla bo listonosz awizo nie dostarczyl ;/ i TAK SAMO jak tutaj dowiedzialam sie w dniu ogloszenia wynikow heheeh
Przesladuje mnie PECH L;/ przez duze PPPPPPP
-
konkurs. konkursem i po konkursie. trzeba się cieszyć z innymi. teraz złapać troszkę oddechu.:skacze::skacze::skacze:i odpocząć od tego stresu:skacze::skacze::skacze:
-
Ja lece juz spac :) Gratuluje WYGRANYM JESZCZE RAZ :)
Szczegolnie tym mniej doswiadczonym bo tgo dla nich wielkie wyroznienie :D
POzdr :D
-
Cytat:
Napisał
mala
do zakonczenia konkursu nawet przerobione fotki nie moga byc nigdzie wystawiane.
Szukalam i znalazlam czerwono na bialym:)
---------- Dodano o godzinie 23:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:18 ----------
Glowa do gory bedzie nastepny konkursik:)A pecha napewno niemasz bo bardzo ladne pazurki robisz:)
-
Cytat:
Napisał
Jade
Glowa do gory bedzie nastepny konkursik:)A pecha napewno niemasz bo bardzo ladne pazurki robisz:)
nie wiadomo czy teraz nasi adminkowie będą chcieli po tym wszystkim robić następny konkurs... tak się starają, organizują nagrody, opracowują regulamin mają trudne decyzje do podjęcia przy ocenianiu i muszą poświęcić tyle swojego czasu a niestety niektórzy nie potrafią tego docenić:(:porazka:
-
Chyba dobrze ze nie bralam udzialu bo jakos dziwnie sie porobilo:(
-
EEeee tam :) Kobietki takie juz sa :)
Tylko dopiszcie frekwencja nastepnym razem tak jak teraz :D
Pozdr :)
-
A co to za czarne chmury nad Jade
było ciężko momentami nie powiem, ale uważam że bardzo dobrze wszystko się skończyło, jury mimo że bardzo długo się naradzało to decyzję podjęli zawodowo i sprawiedliwie.
a przyszłe konkursy na pewno będą z małą lubimy was męczyć i słuchać jak chcecie już wyniki :D to uzależnia :lol:
-
:):) tak jakos mi sie smutno zrobilo bo nie lubie czytac jak ktos sie ,,kloci,,ale juz jest ok
-
Cytat:
Napisał
Kamis
(...)
a przyszłe konkursy na pewno będą z małą lubimy was męczyć i słuchać jak chcecie już wyniki :D to uzależnia :lol:
narkomani i sadyści:D
-
hahaha tu na forum dlugo nie mozna sie smucic Woszczurku chcialabym miec takie poczucie humoru jak ty!!
-
looooooooooo ale mialam czytania:D....
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piękne prace ...:)
usmiałam sie troche przy czytaniu :D:D.... teraz juz qwiem dlaczego to forum tak wciaga :skacze::skacze:
-
Ogromne gratulacje dziewczyny prace na prawde sliczne!!!!!!
-
Gratujuję wam Rudi80, Bożena P i Tipserka78 oraz wyróżnionym dziewczyną. Naprawdę śliczne prace!!!
-
wlasnie wchodze na forum i niewierze wlasnym oczom-to zbyt piekne aby bylo mozliwe-wygralam!!!!
Chcialabym serdecznie podziekowac jury za przyznanie 1-go miejsca oraz wszystkim za mile komentarze.
-
:)piekne prace warte swojej nagrody GRATULACJE dla wszystkich :D
-
Gratuluje dziewczyny naprawde superowe prace:master:. Nalezalo Wam sie.:good:
A ja dziekuje za medalik:)
-
przepiekne prace,teraz widac jaki ten french jest trudny i przepiekny,kazdy wykona go inaczej ,zinterpretuje inaczej,dobrze ze bylo kilka nagrod bo ciezko by bylo wybrac jedna:D
-
witajcie:kwiatek:
ja też gratuluję pozostałym zwycięzcom:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
powiem szczerze że wiedziałam iż praca Rudi80wygra bo nawet sama na nią zagłosowałam:good::good::good:
GRATULUJĘ:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
najwazniejsze ze forum wrocilo do dawnego stanu i nareszcie jest normalnie heheh a tak tylko jeden temat byl na topie hehehehehteraz normalka kocham was:przytul::przytul:
-
Gratuluje dziewczyny,wszystkim niezaleznie ktore miejsce kto zdobyl lub nie zdobyl wcale,niezla zabawa byla
-
O Boże! Nie wierzę!! Normalnie aż nie wiem co napisać. Wooow jestem mega mega mega zaskoczona. Dziękuję! :* Chciałam również pogratulowac pozostałym zwycięzcom i uczestnikom. Wielkie brawa! Bo wszystkie prace były na prawdę śliczne :)
-
gratuluję wszystkim:kwiatek: , a moja faworytka dostała tylko wyróżnienie:D:D
-
A ten dyplomik za udział w konkursie będzie?? Bo na poczcie nie mam nic :(
-
Cytat:
Napisał
daruniunia
A ten dyplomik za udział w konkursie będzie?? Bo na poczcie nie mam nic :(
spokojnie:D:D Tatunio obiecał, Mamunia przytaknęła i Ciocie w Jury też wydały zgodę, więc cierpliwości, cierpliwości, cierpliwości...
-
też nic jeszcze nie dostałam :) może będą:D:D nie ma co się stresować:)
-
dziewczyny tak
kazda uczestniczka dostanie dyplomik
spokojnie
dyplomami zajmuje sie kamis takze nie ponaglajcie go bo musi przygotowac duzo dyplomow bo bylo duzo prac
-
Cytat:
Napisał
tipserka78
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:Dziękuję za tak wysokie miejsce!!! Ja się nigdy bym nie spodziewała że mogę w ogóle zająć jakieś miejsce... Jestem w szoku!!!
DZIĘKI KOCHANE:*:*:*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:20 ----------
Dopiero co wróciłam z wakacji a tu taka miła niespodzianka :*:*:*
Tipserka więcej wiary w siebie :)
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!! :] :jupi:
Cieszę się że mogłam brać udział w głosowaniu, dziękuję kamis :)
I dziękuje równiez naszemu szanownemu jury za współpracę ;) :D
-
-
Gratuluje kobietki :) Oby tak dalej :)