noble wy macie nadal ta umowe z poczta? Nie doszla mi paczka. Jak zwykle na ostatnia chwile zalatwialam, wiem, ale tak mi potrzeba bylo. Klops.
Printable View
noble wy macie nadal ta umowe z poczta? Nie doszla mi paczka. Jak zwykle na ostatnia chwile zalatwialam, wiem, ale tak mi potrzeba bylo. Klops.
Tak sie rozpedzilam,ze obie klientki HS-5 wykleilam. Tak czy inaczej obie panie szczypaly oczy, u jednej pojawily sie lzy u drugiej nie.
Czy za duzo nano? nie wydaje mi sie przejechalam raz w ta i z powrotem z odleglosci 15-20cm.
Dziwna sprawa, dlaczego tylko u mnie klientki tak maja? Moze nastepnym razem przejade tylko raz? Od poniedzialku bede probowac dalej:/:
Dzieki za gratisy.
Lcurve to jakies mini curve :)
Justessa, ja spryskuje nano około 30 sekund, czasem dłużej. w zależności od naładowania baterii w odległości 10-30cm od klientki. czyli jak mam świeżo naładowane baterie, to mocno para leci i wtedy dalej od klientki trzymam.
szczypanie jest oznaką, że klej polimeryzuje, czyli właśnie wiąże. spróbuj dłużej używać nano i najpierw posadź klientki, dopiero potem pozwól im otwierać oczy, czyli na siedząco :)
Wszystkie kolory brwi znów dostępne :) dodatkowo wprowadziliśmy kolor czarny, zapraszamy do zakupów :)
Brwi do zagęszczania i rekonstrukcji
No nie, a jak rano składałam zamówienie to jeszcze nie były dostępne :/:
Tak wlasnie robilam, ale wtedy zauwazylam,ze klientki oczu nie moga otworzyc. Moze rzeczywiscie musza troche dluzej poczekac z otwieraniem oczu.
Ostatnio tez pryskalam malutko, jak radzila kiwaczek2 i musze powiedziec,ze klientki przestaly narzekac, ale ja zastanawiam sie, czy po tak niewielkiej ilosci nono spryska wszystkie rzeski i zadziala jak nalezy?
Izi to jest Cream2
Wszystko jest w instrukcji Lifting rzęs
Nie, chodzi mi o Coating - czarny. Jest tylko wzmianka że to utrwalacz. Ale czemu jest czarny? Czy farbuje jak farbki? Czy trwale? Jak go użyć, bo już wiem (;]) że przy zetknięciu ze skórą się nie zmywa:/:
Ja go nakładam na koniec...
Gdzieś pisało, że to utrwalacz i żeby używać raz na kilka dni (z wiadomych względów można położyć go tylko raz).
Generalnie fajny ten zestaw, tylko przydały by się te poduszeczki w większej ilości rozmiarów/długości, bo te nie do każdego oka pasują :)
Tylko wiesz Anastazja, czy on farbuje włoski na stałe...? Tzn. czy jest sens robienia zwykłego farbowania czy wystarczy ten specyfik. Bo chyba jakieś ukryte znaczenie ma że jest czarny;) Ja dopiero co zakupiłam ten zestawik, wygląda fajnie. Jutro mam pierwszą Panią i cały czas się zastanawiam czy wystarczy "posmyrać" tym coatingiem czy dodatkowo robić farbowanie?
Tak, ten czarny specyfik również nadaje rzęsom kolorek :)
Mamy dla Was niespodziankę, wprowadziliśmy, zgodnie z obietnicą rzęsy kolorowe w grubości 007 w paletkach SMART :)
póki co nie mamy zdjęcia ponieważ dopiero dzisiaj przyszły, ale wyglądają przecudnie.
Profesjonalne produkty do przedłużania rzęs
KOLOROWE!!!! :woot:
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/apli-wybor.jpg
Aplikatory bezwłókienkowe BEZ WŁÓKIEN
Wprowadzamy na próbę aplikatory cylindryczne, mają szeroką powierzchnię. Testujcie i mówcie jak się Wam podobają.
hehe.... Izi faktycznie, nasza chęć do wprowadzania nowości przerosła prace związane z przeprowadzką ;)
https://www.facebook.com/NobleLashes
Mi się marzą rzęski ombre brązowe w grubościach objętościowych i 0,15, jest jakaś szansa, że kiedyś zostaną wprowadzone?
Jeszcze fajne by były duże paletki z rzęsami do kącików od 6-9 mm np.
Dotarły kolorki. Są fajowe :) Wrzucam foty bo na stronie jeszcze nie ma a nie każdy lubi kota w worku kupić. Ale zobaczcie sami, warto :D
Załącznik 77620Załącznik 77621
A tutaj moje pytanie co do kleju do rzęs kolorowych
kleicie rzesy kolorowe na czarny klej?
Kleju przezroczystego na stronie Noble nie widziałam
Rzesy nie robią się ombre jak je się kolei na czarny klej?
Opaska polecana szczególnie do zabiegu przedłużania rzęs. Zapinana na rzep. Idealnie dopasowuje się do głowy klientki. Zapewnia większy komfort zarówno klientce jak i stylistce.
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/opaska.jpg
Opaska kosmetyczna frotte Noble Lashes
czy skret L nadaje sie do metody 1:1?
natka jak najbardziej ;)
natka ostatnio koleżance robiłam, bardzo ładnie wyszły.
Fajnie by było, żeby dało się wprowadzić rzęski brąz L+, ja i moje dziewczyny bardzo chętne. ;)
Tak, jak najbardziej Lki nadają się do metody 1:1.
O oto jak wyglądają kolorki w 0,07
Profesjonalne produkty do przedłużania rzęs
https://static1.tradoro.pl/80/rzesy-ex/kolorowe007.jpg
dzieki za odp :) to super ze sie Lki nadaja bo moja mama ma opadającą powiekę i dlatego chcialabym je zastosowac :) a kiedy bedą dostępne bo widzialam ze ich brak ;p
i jeszcze pytanie o rzęsy z norki czy też nadają sie do 1:1? gdzies wyczytalam ze nie stąd moje pytanko :)
a ja wiedzę, że są Rzęsy z norek MINK SMART L - przedłużanie rzęs Noble Lashes
Właściwie każde rzęsy nadają się do 1:1 ich kształt, grubość, długość oraz rodzaj zależą od tego co na oku chcemy osiągnąć :)
Wysłuchane moje prośby o opaskę! Teraz już będzie pełen profesjonalizm :)
Patrycja_92 tak, dziękujemy za sugestię :)
Widziałyście już nowy film Pytanie Do Instruktora? W roli głównej Kasia. A temat to ozdabianie rzęs.
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...47338176_n.jpg
Ozdabianie rzęs. Na czym polega i jak je wykonać?
W wolnej chwili lajkujcie również FB
https://www.facebook.com/pytaniedoin...ora?ref=stream
u mnie bardzo sprawdzają się rzęski ombre ;)
Chyba muszę kupić cyrkonie i wypróbować na jakiejś koleżance, bo nigdy takiej stylizacji nie wykonywałam
Xylogic teraz mamy promocje na rzęsy Ombre więc zapraszamy. :)
---------- Dodano o godzinie 08:10 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:16 ----------
Nowe zalecenia dla klientki. Już nie będziesz musiała za każdym razem informować klientki jak postępować z rzęsami po aplikacji.
Wystarczy, że dasz jej ZALECENIA.
Ulotka z zaleceniami dla Klientek
https://static1.tradoro.pl/80/akceso...otka-sklep.jpg
---------- Dodano o godzinie 14:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:10 ----------
Kolejna odpowiedź na jedno z najczęściej zadawanych pytań. Zachęcamy do obejrzenia.
W jaki sposób odróżnić rzęsy Mink od rzęs z norek syberyjskich?
Przedstawiamy sposoby jak poznać, które rzęsy są faktycznie włoskami norki syberyjskiej, a które rzęsami MINK.
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...28024831_n.jpg
W jaki sposób odróżnić rzęsy Mink od rzęs z norek syberyjskich? | Pytanie do instruktora
...
to jesteś szkoleniowcem czy nie, bo tak dziwnie napisałas ? ja zamawiam czasem bez formularza i jest zniżka.
co do reszty się nie wypowiem bo nie mam takich problemów jak opisujesz. Zmieniaja siedzibę wiec może być wszystko trochę wolniej. nie wiem natomiast skąd takie koszty wysyłki?
co do uczuleń klejów - można się uczulić przeciez na klej po długim czasie jego używania.
ja jedyny minus jaki widze od siebie - to brak gratisów.
Ja dostalam ostatnio gratis-aplikatorki. Czasami dostaje gratis woreczki termo i jeden karnecik :)
Mi Noble podpadlo ostatnio, kiedy odeslalam nano i niby mialam zle baterie. Zaplacilam za wysylke, myslalam ze faktycznie to moja wina a pozniej okazalo sie ze wiekszosc jest felerna i wymaga jakiejs ingerencji. Szkoda, ze nie bylo ogolnego info , przynajmniej bym zaoszczedzila na wysylce ;)
Do tego ostatnio, kiedy paczka miala opoznienie i napisalam z prosba o pomoc w jej namierzeniu to uslyszalam, ze mam sobie radzic sama :)
Jednak mimo to produkty sa fajne i w 3/4 nie mam zastrzezen wiec mozna przymknac oczy na male wpadki ;)
( sorki za brak Pl znakow)
Dla mnie bardzo dziwna sytuacja, aż nieprawdopodobna. Z czasem przesyłki nigdy nie miałam problemu, przesyłka jest ZAWSZE na drugi dzień, formularz działa bez zarzutu. Reklamacje, która zdarzyła mi się jedynie raz, załatwiane od ręki i realizowane były NATYCHMIAST. Koszta przesyłki wzięte z kosmosu, nie wiem jakim cudem, bo przesyłka powyżej 150 zł na terenie Polski jest gratis, chyba, że za granicę, wtedy liczy się waga zamówienia. Dołączę się do spostrzeżenia kiwaczka - brak gratisów, a jak wiadomo każdą kobietę cieszy najmniejsza pierdółka ;)
Hymm... lawina goryczki ruszyła.
To ja też się wypowiem.
Moje przesyłki również trafiają ZAWSZE na drugi dzień. W lipcu dwa razy dostałam pomylone zamówienia, na jedno machnęłam ręką, za drugim razem zgłosiłam fakt do NL i zostało mi przedstawione rozwiązanie wpadki - na moją korzyść. Ale też nie skorzystałam bo zrobiłam to bardziej informacyjnie. Ja zwalam to na przeprowadzkę bo nigdy wcześniej tak się nie działo. Raz kiedyś dawno temu jak sięgnę pamięcią dostałam za małą ilość płatków - zadzwoniłam - na drug dzień dosłano mi resztę. Więcej grzechów nie pamiętam...
Z infolinii nie korzystam aczkolwiek słyszałam niestety negatywne opinie. Nawet miałam raz telefon od Pani, która znalazła mnie na mapce stylistów i prosiła o pomoc, bo gdy zadzwoniła do NL to konsultantka odesłała ją na You Tube :/:
I tak jak dziewczyny piszą kiedyś były dokładane gratisy, teraz rzadko.
Ogólnie JESTEM ZADOWOLONA z Noble.
Trochę tylko irytuje mnie "ilość" nowej "twarzy", która w PL była już chyba twarzą wszystkiego ;] - ale to moje osobiste odczucia nie wpływające na jakość produktów i obsługi NL.
Generalnie daje pozytywa :ok:
Malutka0488 1 post i takie głupoty od razu widać, że to sprawka konkurencji więc nie wiem dziewczyny po co to komentujecie :)
Ja tak jak Gorzkajakmokka zawsze dostaje gratisy normalnym jest że gdyby przy zamówieniu jednego kleju czy rzęs dawali gratisy poszliby z torbami weźcie też pod uwagę darmową przesyłkę to nie gratis ? Oni na poczcie za darmo ich nie mają :) Z resztą sklep z rzęsami to nie powinno być "łowisko promocji" te produkty to narzędzia naszej pracy. Oni na poczcie za darmo ich nie mają :) Śmieszy mnie czytanie takich komentarzy a zwiększanie kosztów przesyłki to już niezły wymysł :D Polska natura jednak jest taka, że nawet jeśli ktoś jest dobry to zawsze trzeba dodać ale, żeby nie było im za dobrze :P Mieszkam za granicą i każde zamówienie robie w Noble a wiecie czemu? Pokażcie mi sklep z bardziej bogatą ofertą i większym profesjonalizmem to najlepsza odpowiedź :)
I ja tez mieszkam zagranicą i nigdy więcej za przesyłkę nie zapłaciłam jak 30 zł wiec nie wieże by w Polsce kosztowała więcej niż 50 zł. Przesyłki dochodzą bez zastrzeżeń i w miarę szybko ok 5-7 dni chociaż wcześniej były u mnie już po 3 dniach.
Ogólnie produkty pierwsza klasa kleje i rzęsy do wyboru do koloru a to ze czasami kleje uczulają to normalne obojętnie w jakiej firmie się kupi. Poza tym ciagle jakieś nowasci co świadczy o tym ze firma dba o klientki a nie stoi w miejscu. Aaaa jeśli chodzi o gratisy to zależy od ilości zamówienia czasami dostanę więcej czasami mniej.
W tej sytuacji stoję obronna ręką i nie podoba mi się ze ktoś pierwszy postem ocenia totalnie negatywnie ta firmę. Czasami może coś niepasowac ale żeby wszystko od A -Z było złe....!?
Odnośnie paragonów. Nie wystawiamy paragonów, ponieważ nie jesteśmy uprawnieni do ich wystawiania. Za każdym razem jeśli chcecie wystawiamy faktury i każdy kto nam napisze że fakturę chce, fakturę otrzymuje. Wszystko jest napisane na stronie.
Gorzkajakmokka wszystkie Nano są sprawne. Wystarczy przerolować baterie przed ich włożeniem lub po włożeniu. Pamiętaj proszę, żeby włożyć nowe baterie.