-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Cytat:
Napisał
pinusia6
Ela :o ty kobito chyba masz za dużo kasy :P Swietne :D Gdzie kupiłaś pochłaniacz?? :)
na allegro ;) długo na niego polowałam ale sprzedawcy sie skończyły teraz ma nowa dostawę tych pochłaniaczy :love:
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
na allegro ;) długo na niego polowałam ale sprzedawcy sie skończyły teraz ma nowa dostawę tych pochłaniaczy :love:
Zazdraszczam :P też śmigam na allegro poobserwować jakieś pochłaniacz :):cwaniak2:
-
patrzyłam dzisiaj na allegro i nie widziałam takiego pochłaniacza ale fajniutki, własnie szukam odpowiedniego dla siebie:)
-
A ja wzielam pierwszy, zwykly z najblizszej aukcji na ebay'u i jestem tez z niego zadowolona :P
Pinusia, oddaj mi te spodenki :D Ja tez czatuje na takie krotkie :)
-
Do mnie przyszły paczuski:) alle i modena
zeliki kolorowe- alle i NTN, żele z modeny, jeden 5D- alle, brokaciki, waciki, cleaner, liquid (może w końcu ruszę moje kolorowe akryle), kapturki...tipsiki, pilniki.
Modena i alle
Załącznik 43179
Załącznik 43180
-
złotko pokazuj kolorki tych żeli co tam nakupiłaś ?? ;)
-
http://forum.wzorki.info/277993-post619.html
A tu są :)
A i jeszcze jakiś czas temu kupiłam sobie farbki :D po magisterce zabieram się za strołeczki :D planuję kupić jeszcze z 5 kolorów podstawowych :) i wtedy :cwaniak2:
Załącznik 43181
Załącznik 43182
Załącznik 43183
-
Wszystkie pazurkowe zakupki :slina: :slina:
Red ta czarno biała super jest, gdzie kupiłaś?
A to moje, koszulka do spania z biedronki (20zł), hihi (Aga - ja też kocham ten deseń :))
-
Sami o mrrrrr świetna torebusia :slina:
złotko ale cudne kolorki tych farbek!! daj kawałka zela hehe podziel sie :P a te z ntn fajne sa i mają super kolorki :)
katarynka ulala napad na bank był :D? ;)
choco czemu mnie nie dziwi że fioletowe haha :haha:
Ela fajny ten pochłaniacz :ok: taki inny ;)
-
dzisiejsze (pracowałam od 10 do 19:30 miałam 20 min. przerwy i zdążyłam do naszej forumkowej Edyty do pepco , a pisaki kurier przyniósł :D)
czego to kobieta nie zrobi dla odrobiny przyjemności:P
(ps. Emi w kolorowych wrzuciłam fotkę tej hybrydki NSI)
-
samaron boska zebera - uwielbiam :D
---------- Dodano o godzinie 21:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:05 ----------
Evelyn. tez mi pisaki doszły :D i mam taki koszyk z pepco :D tylko prostokąt :D śmierdziął jak cholera jak był nowy :D
-
ale ja pytałam? bo ja taka zakręcona dziś jestem że nie wiem czy o mnie chodzi haha :D ale powiem że łądny kolorek, taki do frencha by sie nadawał :) a pisaczki super i wogóle wszystkie zakupki :ok:
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
złotko ale cudne kolorki tych farbek!! daj kawałka zela hehe podziel sie :P a te z ntn fajne sa i mają super kolorki :)
Kolorki farbek też są fajne, ciut żywsze jak na zdjęciach, ale to normalka przecież.
NTN są naprawdę mega!! Kusi mnie jeszcze na kilka kolorków:) Tylko to są 5g a nie 5ml-> żebyście się nie zdziwiły jak ja, bo nie doczytałam :haha:
Czekam jeszcze na cyrkonie :D żele 3D, formy do stópek i bazę :D i już nic więcej przez najbliższy czas nie kupuję z pazurowych rzeczy :D
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
Sami o mrrrrr świetna torebusia :slina:
katarynka ulala napad na bank był :D? ;)
choco czemu mnie nie dziwi że fioletowe haha :haha:
Ela fajny ten pochłaniacz :ok: taki inny ;)
tak, tak Emi ty pytałaś:]
-
Sami mrrrrr:love:
ostatnio w sh wyhaczyłam szare bolerko w zebre ale odłożyłam, bo nie dopinało mi się w cyckach ( pierwsza rzecz jaka mi się w tym miejscu nie dopinała :hahaha: :D) ale teraz żałuję :(
-
Cytat:
Napisał
zlotko87
Kolorki farbek też są fajne, ciut żywsze jak na zdjęciach, ale to normalka przecież.
NTN są naprawdę mega!! Kusi mnie jeszcze na kilka kolorków:) Tylko to są 5g a nie 5ml-> żebyście się nie zdziwiły jak ja, bo nie doczytałam :haha:
Czekam jeszcze na cyrkonie :D żele 3D, formy do stópek i bazę :D i już nic więcej przez najbliższy czas nie kupuję z pazurowych rzeczy :D
zlotko poprosze o opinie ... tych zeli ofkors ;) czy ladnie kryja itp :) na pw jesli moge ;)
-
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Pinusia, oddaj mi te spodenki :D Ja tez czatuje na takie krotkie :)
hehe :haha: Ja też długo polowałam na fajne spodenki :) Koleżanka z jej mamą mają sklep z pięknymi ciuszkami i tam właśnie sobie kupiłam :)
Kochana na allegro tez tego pełno ;)
-
a ja od mamy dostałam w prezencie tygryskowa pościel hehe powiedziała ze jak tylko ją zobaczyła odrazu o mnie pomyślała (bo to takie podobne do panterki i musiała wziąć) hehe :D mi sie bardzo podoba :D
Załącznik 43203
-
Tyle, ze ja w Niemczech siedze i ciuchow nie kupuje przez neta bo ciezko znalezc mi odpowiedni rozmiar na moje dlugie nogi i szerokie biodra.
Wole pomacac i przymierzyc :p
-
Emilia B. super pościel
ja jak zobaczyłam z Jysk'u moja zebrową pościel to nie patrzyłam na cene nawet:D
-
super posciel, gratuluje udanej mamy haha:D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
za duzo pieniedzy masz? :cwaniak:
wole sobie chumor poprawić akrylem i cyrkoniami sw niż 3 tabliczkami czekolady :) wbrew pozorom to w kilku paczkach przyszło więc koszty też na raty ;)
-
Cytat:
Napisał
rudzia1985
Tyle, ze ja w Niemczech siedze i ciuchow nie kupuje przez neta bo ciezko znalezc mi odpowiedni rozmiar na moje dlugie nogi i szerokie biodra.
Wole pomacac i przymierzyc :p
Aj tam kochana na pewno nie jest tak źle :) A jaki masz rozmiar jeśli mogę wiedzieć bo mam krótkie jeansowe spodenki na zbyciu w rozmiarze L :)
-
Khem.... dzisiaj mi przyszla koszula nocna piekna, ktorej... nie zamawialam, faktem jest ze do paru dziewczyn zartowalam, ze nie moge sie rozsypać, bo nie mam koszuli do szpitala do karmienia, a teraz się przyznać!!!!!! Które to!!!!
-
kurko w takiej koszuli to az milo jajeczko znosic:Dtrzymam kciukasy za Ciebie:*