-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Jade... sucienka przesliczna i do rurek bedzie pasowala jak ta lala :D oj wciagnela bym chinszczyzne :glodny::glodny: u mnie jest pyszniuchna za rogiem... chrupiacy kuczak w goracym sosie czosnkowym.......mmmmmmmmmm..... slinka leci :D albo w kantonskim....na slodko... lo matko
sunny... zestaw jest boski... lazilam po sklepie chyba z godzine. Nie moglam sie napatrzec, a jakie maja kolorowe akryle, neonowe, pastelowe.... masakra... wydalam majatek!!!!! juz tu gdzies pisalam ze w pierwszy dzien zrobilam sobie nimi pazurki, jednego zostawilam... napackalam na nieodtluszczony i bez primera... trzyma do dzis bez najmniejszego zapowietrzenia.... i tu musze :przytul::przytul:wycalowac Jade bo mi podpowiedziala sklep:kwiatek::kwiatek:
wys.margo... komplecik jest do bani;(;( jutro ide go oddac!!! bede sie klocic bo podobno nie ma zwrotow!!! albo ja cos chrzanie albo te lakiery do stempelkow sa do d... pupy!!
-
jejku tak Wam zazdroszcze szału zakupowego i teraz korzystania z tych przecen :(
ja musze zbierac kazdy grosz na wakacje :(
-
lo matko Natala... ja tez :/::/: pzyjezdza rodzinka... na 2 tygodnie i musimy im zorganizowac czas... az mi wstyd ze tak nakupilam:wstydek::wstydek:
-
i staram sie nie chodzic po centrach handlowych.. chociaz korci mnie by kupic jakis kostium :placz: i mam upatrzoną białą marynarkę ...ale musze sie wstrzymac.. bynajmniej jakis czas.. długi musze pooddawac a później zliczyc ile zarobie i ile moge wydac na zakupy :skacze:
-
Cytat:
Napisał
wys.margo
Paulka śliczne rurki! :)
to nie rurki, wlanie proste kupilam bo wszystkie spodnie moje to rurki i o....zdjecie oszukuje:D
-
coralick, o kurcze to niefajnie :( To będę trzymać kciuki, żebyś wywalczyła co trzeba! :D
Paulka, no to rzeczywiście zdjęcie mnie oszukało ;) Co nie zmienia faktu, że spodnie ładne :)
-
Evelyn świetne zakupki i perfumki mmm
choco inglocik :slina:
coralik no no szalejesz ;)
Jade już nie mogę doczekać twoich dzieł ;)
-
Moj wyśliniony prezencik dla siebie samej z okazji Urodzin :slina:
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04335.jpg
-
Coralick nie za ma co,jak cos to pytaj:)A zapozno luknelam na twoje zakupy bo bym cie ostrzegla,mam podobny zestawik z tymi foliami i go wcale nie uzywam bo nic rewelacyjnego .A konada mam orginalnego luknij sobie na Amazon.co.uk :)tam tez maja fajne pazurkowe rzeczy ale to juz po tej wizycie:)
-
-
-
A ja kupiłam sobie... samochodzik:) Skoda fabia.Jak mnie natchnie to cyknę fotke żeby się pochwalić kolorem;) A cieszę się z niego jak głupi sprężynką;P
-
a ja kupiłam studex po 5 zeta za parę każdych wzięłam po 2 pary, a różowych 4 pary
i olbrzymie kryształki swarovskiego... będę wtapiać:woot::glodny:
-
Cytat:
Napisał
Jade
A zapozno luknelam na twoje zakupy bo bym cie ostrzegla,mam podobny zestawik z tymi foliami i go wcale nie uzywam bo nic rewelacyjnego .
Jade.. pewno kupilas w Argosie??? Cholewka, nie ide zwracac jednak... Maz sie bidulek zalamal ze nici z prezentu i tak mi sie go zal zrobilo. Za kilka dni dokupie poprostu lakier z konada oryginal i zobaczymy jak sie wtedy beda odciskac bo na tych co sa w zestawie to masakren:(:(... takie malo wyrazne. Nie wiem czy czsami lakieru nie mozna by czyms zastapic???
Ja?? Ja... szaleje??? Olusia szaleje :D skode sobie kupila :D
-
Cytat:
Napisał
Evelyn.
a ja kupiłam studex po 5 zeta za parę każdych wzięłam po 2 pary, a różowych 4 pary
i olbrzymie kryształki swarovskiego... będę wtapiać:woot::glodny:
Gdzie kochana kupiłaś te wielkie cyrkonie? Zarąbiste sa!!!
A to moja paczka z popoludnia - piękna posciel satynowa - do niej dostalam dwa satynowe jaski i woreczek lawendy gratis! Zarąbisty sprzedawca!
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04339.jpg
-
-
Cytat:
Napisał
coralick
Jade.. pewno kupilas w Argosie??? Cholewka, nie ide zwracac jednak... Maz sie bidulek zalamal ze nici z prezentu i tak mi sie go zal zrobilo. Za kilka dni dokupie poprostu lakier z konada oryginal i zobaczymy jak sie wtedy beda odciskac bo na tych co sa w zestawie to masakren:(:(... takie malo wyrazne. Nie wiem czy czsami lakieru nie mozna by czyms zastapic???
Ja?? Ja... szaleje??? Olusia szaleje :D skode sobie kupila :D
Sprawdź czy zdjelas folię z blaszek:]
-
-
Nie z przodu, te blaszki pokryte są folią, cieniutką taką, że jej nie widać.
Gdzieś to było już w temacie o stempelkach tam poczytaj.
-
Musze oswiadczyc ze pomimo najszczerszych checi nie znalazlam na owej plytce zadnych nalepek, folijek ani niczego w tym guscie.... okazalo sie ze jestem za wolna i wszystko wysycha zanim to to odbije :D:D:D juz dzialuje :D:D
-
My zakupiliśmy trampolinę dla córci na urodzinki:). A dla siebie kupiłam kostiumik.
Zdjęcia zapożyczone ze stron internetowych.
Trampolin Gartentrampolin 305 cm +Netz, Leiter u. Plane | eBay
Triumph International - Push-up
Triumph International - Hipster
-
ooo u mojej mamy w pracy jest taka trampolinka.. nawet chyba taka sama :D bardzo fajna !! skakałam :skacze:
-
swietna trampolina, mam taka na ogrodzie i wlasnie niedawno szalałam z moim szkrabem na niej;)
-
trampolina boska rzecz :D też mam :D tzn moje dziecko ma :D
-
A do mnie przyszly moje ,,desperate housewives,, 1-6 Juuuuupi:)