Emilia B. cudne - zwłaszcza te drugie boskie są:love:
edytakon te udziwnione fajnie wyszły :) te drugie zupelnie nie mój styl :) ale klient nasz pan :D
Printable View
dziękuje dziewczyny :kwiatek: ptaszki odleciały ale jak wrócą podziękuję :)
Elu na pierwszych jest czerwony z Nail selection i na tym jednym pyłek a na drugich szary to moja samoróbka a różowy jest ze zby mal no i groszki :D ogólnie misz masz wszystkiego po trochu hehe
edytko śliczne pazureczki i te kwiatuszkowe ach brakuje tylko słońca za oknem ;)
Emilia.B Świetnie się komponuje ten szary z różem,wyszło bosko:woot:Pierwsze też ciekawe i podoba mi się jak palec serdeczny jest inaczej pomalowany:)
Edytakon jeśli babeczki zadowolone to super ,ja chyba bym nie byla zadowolona bo nie moje kolory ,nie moj styl i widocznie mam inny gust;):torba:
Emilka a zdradz tajemnice tego szarego co z czym pomieszać i ten róz jaki numerek ?? możesz pw ;)
no szary to żadna tajemnica ani filozofia biały + czarny hehe :D a różowy to 10 Akryle-Proszki akrylowe-Proszki kolorowe-Akryl Color Perłowy :kwiatek:
edit dla mnie bomba:):o:wow:
Tosiaczek super:)
Olcia te jelonki i ich nóżki no świetne:D
julcia-napewde ladnie:)
Ale dziewczyny się rozszalały piekne prace. Emilio gazetkowe bardzo fajne, ja uwielbiam różnokolorowe :skacze:
żelki młodej szalonej mamy ;]
Załącznik 36609
Piatyelek piękne no i mamuśka odważna jak i moja:D
Emilka ja w tym szarym się zakochałam:)
Dziewczynki śliczne te wasz wzory norweskie :skacze: każdy jeden, bez wyjątku
Emilia - gratuluję publikacji foty w moim ulubionym piśmie :ok: jeszcze nie kupiłam najnowszego numeru bo nie dotarłam do sklepu póki co :P Te różowe pazuraski mnie powaliły na kolana :wow: BRAWO!!!!!
piatyelek szaleństwo:)super kolorowo:)
emilka doskonałe jak zwykle...tak myślałam, że już je gdzieś widziałam:wow:
edytakon fajne zdobienia
widzisz elek pierwszy promień słońca i już wiosnę poczuła :P piękne!!
piatyelek bardzo ładne kolorki :D
śliczne są;)
piatyelek ślicznie wymalowane :)
Piatyelek, ale wiosną zapachniało :) cudo!
Elek śliczne są :wow:
Piąty śliczne i takie wiosenne :D u wszystkich już powoli widać tęsknotę do słoneczka :)
Dzięki kochane :kwiatek: oczywiście ptaszki wyfrunęły...
osobiste , kształt nie do końca wyszedł ale ze zdobienia jestem zadowolona
http://img33.imageshack.us/img33/578/1006234.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Piatyelek super i takie właśnie lubie:ok:
Losek78 Dla mnie piękne i byłabym super zadowolona gdyby mi takie ktoś zrobił:) zwłaszcza te z czarnym frenchem:D
losek78 no bardzo pikne pazurki, nie wiem co Ty od nich chcesz:D rowniez bym takie ponosila, bardzo mi sie podobaja:love:
Losek, piękne, piękne, piękne! Te różowe pół szklaneczki strasznie mi się podobają :D
losek78 przepiękne:)
U la la Losek rewelacyjne pazury i zdobienie:love::love:.
losek78 Przepiękne:love::love: