Edit _jak zawsze super frenchyki
pianka-ladnie ,ale troszke plasko ,ale to dziewczyny juz wczesniej wszystko napisaly ,natomiast kwiatuszki fajnie ,do pocwiczenia jeszcze ,ale juz spoko
julcia -jak ja uwielbiam te twoje kwiatusie
31-05-2011, 13:13
wisienkakwspz
Odp: French i Zdobienia Ślubne
Dziewczynki piękne frenchyki i malowanki suuuper!! :ok:
31-05-2011, 13:35
kath82
Edit rewelacyjne french'e:ok:. Pianka śliczne zdobienie i kwiatuchy, z czasem z budową też dojdziesz do wprawy;). Julcia śliczne pazurki, a kwiatuchy:love:.
---------- Dodano o godzinie 05:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 05:52 ----------
prze piekny ! prze cudowny ! no normalnie <napalony> :D:D:D:D
frencha robie żelem kredowym ,krycie ma podobne jak farbka akrylowa, nakładam dwie cieniutkie warstwy , bazuje głównie na idealnie zakończonym na prosto pędzelku. Jak chcesz bardziej szczegółowo to napisz do mnie na prv
---------- Dodano o godzinie 14:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:13 ----------
Cytat:
Napisał ela-k
Elirena - boskie! :love::love: Co Ty tak dajesz, że się tak pięknie mienią? :huh: zołzella - strołki pierwsza klasa :ok:
Takie moje, trochę stare, trochę jare...
mieszam pył ( bardzo wydajny :D ) z żelem i nakładam cienką warstwę,
można go kupić jako sypki cień do powiek -najlepiej biała perła, lub po prostu jako pył, gnieciona perła.
02-06-2011, 18:28
kath82
Elirena doskonałe french'e:ok:. zołzella prześliczne pazurki i rewelacyjne strołki:love:. ela-k bardzo ładne paznokcie:ok:.
02-06-2011, 20:03
samaron
To teraz czas na moje:
ślubne na szerokiej płytce, na zdjęciu jakieś zniekształcone, na żywo wyglądają znacznie smuklej, dziewczyna mimo, że robi sama, powiedziała, że właśnie takie chciała mieć i dała napiwek :D:D
02-06-2011, 20:32
rudzielec
samaron - marzenie normalnie;) bardzo ładne no i skromniutkie;)