Zołzella - ciekawe zdobienie :ok: chociaż ja na miejscu klientki zażyczyłabym sobie jasne cyrkonie do tego :D ale jak to mówią: "Klient nasz Pan" :P
Printable View
Zołzella - ciekawe zdobienie :ok: chociaż ja na miejscu klientki zażyczyłabym sobie jasne cyrkonie do tego :D ale jak to mówią: "Klient nasz Pan" :P
zołzella bardzo fajne-oryginalnie zdobione:ok:
edyta te ostatnie śliczne...jakoś przegapiłam twoje pazurki wcześniej...
luśka super kolorki!!
Edyta Wybór jak ta lala, śliczne zdobienia. :)
Luska świetne pazurki i kwiatuchy też :)
Zołzella Ciekawie to wygląda :)
Edyta wszystkie są piękne ale te drugie i czwarte są prze rewelacyjne :)
luska piękne kwiaty, ach takie wiosenne:)
zolzella ciekawe zdobienie :)
Zołzelka, uwielbiam migdałki pokryte coverem, sama niedawno takie miałam :love: No i są teraz bardzo modne!! :D
zołzella świetne pazurki :ok: teraz jak to dziewczyny pisały jest moda na same coverkowe pazurki :)
luska normalnie wiosna!! az mi się skojarzyło jak u mnie drzewa kwitną ach:buja:
edytko piękny secik :ok:co jedne to ładniejsze...a te ostatnie takie delikatne :love:
zołzella bardzo naturale, delikatne :)
Emilio :love:
Edytko piękna wrzuta ostatnie mi się podobają najbardziej :love:
http://img192.imageshack.us/img192/5636/77528262.jpg
Zosiu!! przepiękne!! :slina::slina::slina: zakochałam się w nich!!:love::love::love:
Zosia - cudeńka :skacze: takie delikatne :love::love::love::love:
Emilio piękności!!
Edyta 1064 piękny secik, a te ostatnie:love:.
luska102 bardzo ładne:).
zołzella śliczne pazurki:ok:.
zosia_29 prześliczne, delikatne, no i ten zatopiony kwiatek:love: rewelacja.
Zosiu przepiekne:)
Zasiu przepiękne!! delikatne ale rzucające się w oczy- zatopione kwiatuszki sa cudne :love:
Zosiu, piękne!!
Zosiu jakie cudne pazurki :) jeeej. :kwiatek: przepiękne.
przesliczne sa Zosiu
zołzella - super :ok: chociaż ja też wybrałabym jakiś delikatniejszy odcień cyrkonii, ale forma i pomysł - git :D
zosia_29 - idealne! będą mi się śniły... :love:
Są niedociągnięcia, ale sama sobie nie umiem robić zbytnio paznokci.
http://images38.fotosik.pl/636/fd77c55a386a5a82med.jpg
Zosia :love::love: Kocham takie delikatne pazurki .. Dziewczyny jesteście boskie z tymi pazurkami..
Pumcia :love::love: Kocham takie delikatne pazurki .. Dziewczyny jesteście boskie z tymi pazurkami..
Ps. Przepraszam że obie dostałyście ten sam komentarz ale jedne i drugie są boskie :D
Zosia zakochałam się w nich:love:
malutkapumcia-ja tam nic nie widzę złego.Mi się bardzo podobają:)
Pumcia, uwielbiam takie delikatne, śliczne pazurki! ;)
Akryl i akwarele
http://img52.imageshack.us/img52/3048/1003133z.jpg
Uploaded with ImageShack.us
niesamowite:wow: Sliczne!!
Kaminia śliczne,urzekły mnie:) To czerwone to liście?Tak coś mi na jednym pazurku wygląda jakby liście suszone.
ja tez bym woląła srebrne :P w ogóle do mnie to zdobienie nie przemawia...pierwszy raz robiłąm cos takiego ale ona gdzies na necie to znalazła i cós tak jak piszesz "Klient nasz Pan" a ja mówię : klient płaci - klient żąda " :skacze:
Emilia B. no wąłsnie zauwazyłam mode na cover bo juz mam 3 takie klientki...ale jakos tak pusto to wygląda :]
zosia_29, malutkapumcia, Kaminia śliczne pazurki :ok:
i dziękuję wszystkim za słowa uznania - skonczyły mi się ptaszki ;)