Majka koniecznie zdaj recenzję po tym laserowym cudzie :)
Printable View
Majka koniecznie zdaj recenzję po tym laserowym cudzie :)
na palcu targowym u jakiegoś turka.... pierwszy raz go widziałąm u siebie w Kątach:)
a to moja wczorajsza sukienka tez na placu kupiona w okazyjnej cenie 32zł.... wyprzedaże we wrocku sie już zaczeły a ja nie mam nawet jak jechac wiec sie pocieszyłam tą sukieneczką:)
a kolejne zdjecia to dzisiejsza paczka:)
ooo super zakupki, sukieneczka :D
Lena sukienka wypasiona ;)
sukienka ma mega kolor <3
a mi chłop sprawił o to takie...
uparł się skubany. :P
Załącznik 43933
super buciki Germana:D ja tez musze swojego naciągnąc:D
rudzielec no butki są piękne, ja mojej chrześnicy sprawiłam taki prezencik, jak zobaczyłam cene nie moglam sie oprzeć- 50 zł :D
Co do philipsa lumea dzisiaj zaczynam sie naswietlac, wczesniej jakos nie mialam czasu, ale probowalam na rece i powiem Wam, ze to wcale nie jest bezbolesne (bo czuc takie szczypanie) aczkolwiek jak dla mnie ten ,,ból,, jest o 100% lepszy od tego ktory zadaje mi depilator :D:D
Na instrukcji jest napisane zeby zabieg powtarzac co dwa tygodnie na rekach, bikini, pachach i co 4 na nogach. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie :) No dobra, zamiast pisac ide sie naswietlac :)
Ja dzisiaj upolowałam dwie koszule :D
Germana super butki
gattina boskie bluzki:) eh:D
moje zakupiory : z ARSTYLE.PL - Produkty do stylizacji paznokci, ozdoby, żel, akryl, cyrkonie i misteromilano ;)
oo ja też teraz zbieram na trochę produktów z mistero milano oraz poluję na nowy nr lne&spa i akademii, ale tu coś czuję że bez empiku się nie obejdzie:)
no i upatrzoną mam też książkę o dermatologii, ale to za miesiąc może:)
no zakupy wypasione, nie ma co ;)
ja dzisiaj ide kupić wielką żabę dla J.J-a
ja tak skromniutko, ale w sobotę zaszalałam w centrum handlowym jak zrobię foty to wrzucę:]
evelyn co to za ozdoby takie rozowe??i co to za szpileczka zakrecona, wyhglada jak haczyk na ryby:D
tez mialam zapytac o ten haczyk, ale uznalam ze moze tylko ja nie wiem co to jest, a powinnam wiedziec :huh: :skacze:
ja tez nie wiem i pytam bom ciekawa, nawet jk powinnam wiedziec o, kto pyta nie bladzi:P
Mi się wydaje, że to jakiś kolczyk:) Może do nosa? hmmm :)
Evelin śliczne zakupki, ja też nie wiem co to;).
A ja tyle kasy udałam na zakupy, że wstyd. Pójdę z torbami:/: za to pełnymi:torba:. Kupiłam 2 pary jeansów, 2 pary butów, spodnie dla córci długie i krótkie, spodenki krótkie, bokserkę, bluzeczkę, pompkę do dmuchania materaca, firankę, pokrowiec na telefon, lakiery do paznokci i kremik;].
dziewczynki... ale zrobiłam zadymkę:D
tak to tytanowy kolczyk do nosa, bardzo trudno się go zakłada... choć akurat ten udało mi się szybciutko założyć klientce....
to różowe to rybki fimo, czy japan style...kupiony u DR:]
ja sobie jeszcze kupiłam w sobotę w galerii:
*stanik taki jak na foto tylko wybrałam czarny- fotka ze strony Triumpha,
*spodnie H&M
*i memu mężu czapkę- fotkę pożyczyłam z allegro (CZAPKA PUMA CZARNA NOWA KOLEKCJA od SPORTIVE (1717887172) - Aukcje internetowe Allegro)
*puder brązujący w douglasie... bez foto...
i te rybki fotka ze strony dobrej rady
ja sie napaliłam na te ozdoby bo myslalam ze to jakies super motylki a tu rybki, smiechowe sa:)
Moje zakupy :D
Dziś kupiłam sukienkę na wesele kuzyna :)
A ostatnio buciki :) Już trochę wychodzone ale nie zrobiłam wcześniej zdjęcia :D
śliczny róż :love:
i bardzo zgrabny krój :ok:
a dzisiaj przyszły moje maleństwa :skacze:
kupione za 49 zł na allegro xD
Załącznik 44077