Samaron - bardzo ładny i schludny frenchyk :) na ślub jak znalazł :D
Printable View
Samaron - bardzo ładny i schludny frenchyk :) na ślub jak znalazł :D
shola82, wisienkakwspz dziękuję :)
samaron bardzo ładne pazurki :) i tunel super :D
jak dla mnie są śliczne:ok:
Sami cóż to za piękny kamuflażyk :)
pokażę wam co wczoraj robiłam , jak zobaczyłam te pazury to myślałam że oszaleję, pani nie chciała żeby były szczupłe to raz chciała łopatki i tak troszkę je zwęziłam :( chciała się ze mną o to kłócić, po drugie pracowałam na kolanach bo nie miałam nawet na czym usiąść ;(,nawet lampki porządnej nie miała i wyszło jak wyszło, ja nie jestem zadowolona, po trzecie miała tak brudne paznokcie że rzygać mi się chciało nie czyściłam ich bo myślałam że padnę to co przebija pod pazurkiem to właśnie brud... o losie ,karygodne. Ale najważniejsze że jej się podobały .Fotka troszkę zniekształcona przez aparat nie wiem czemu
Nie wyobrażam sobie nawet jak te paznokcie wyglądały przed Twoją stylizacją, ale teraz są naprawdę śliczne! :kwiatek:
kasandra262 no teraz sa ładne :)
i wiem co to znaczy brudna klientka :/
kasandra, współczuję I jestem pełna podziwu, pradziłaś sobie świetnie biorąc pod uwagę, że robiłaś je na kolanach, a kwiaty pierwsza klasa! Brawo :brawa:
Samiśka śliczne pazureczki:ok:.
Kasandra rewelacyjnie sobie poradziłaś, zuch kobitka;).
ela-k, sami, kasandra bardzo ładne frenche:)
Kasandra french śliczny i te zdobienie rewelacja :slina:
Kasandra najważniejsze że dałaś radę :ok: brawo!! współczuję! ale właśnie tak to jest gdy dojeżdża się do klientki... Lampy nie ma, stołki nie wygodne albo robi się przy ławie o wysokości 45 cm i siedzisz na kanapie tak jak ja miałam :/:
kasandra fajne są nie widać że są łopatowate :) wiadomo jak by podpiłować było by ładnej ale tragedii nie ma :) Mi sie podobają :) Mogłaś wysłać ją umyć łapki w ramach dezynfekcji :) troche brudu zawsze by się zmyło :)
ja to nie wiem jak można z brudnymi rękami funkcjonować :/ nawet jak ze wsi wracam i sie troche uzbiera to nie wyciągam rąk z kieszeni :) a jak u dziecka zobaczę że ma czarnego frencha to sie bordowa ze wstydu robie :) no ale dziecku nie przetłumaczysz :/
ale zeby do stylistki iść z brudem za pazurami to naprawdę przegięcie :/ nie wiem czy bym sie podjęła tego :/
Kasandra bardzo ładne, ja tam nie wiedzę, że są łopatki :) też kiedyś miałam taką panią..blee ale zrobić trzeba, też nie powiesz jej, żeby poszła je umyć.
Dziękuję dziewczynki za tyle miłych opinii nie pomyślałabym że mogą się komuś podobać, kofffam was:love:
przepraszam.. musze ;] ...
Tak dawno nie robilam frencha (prawie pół roku - łooo matko, teraz sie doliczylam), ze przy tym siedzialam tyle czasu, ze az wstyd, cale szczescie ze to moje a nie klientki...
Załącznik 42151 Załącznik 42152
natalia268 sliczne te zeberowe frenczyki:)
Nalatia Przepiękny frenchos :D :love: A co do tej dziewczyny to pewnie postąpiłabym tak samo :o:zab:
Natalia, frenczos cudny, mi też długo schodzi, no ale ja to ogólnie w pazurkach się dopiero wyrabiam ^_^
Co do historyjki, ja bym chyba zwymiotowała :/:
Natalka, wow jaki duży postęp! Piękny frenczos :)
Natalia piękne pazurki, co ty chcesz :D
natalia bardzo ładne :D ja najczęściej robie frencha ale wiele mi brakuje do takich jak twoje :D wiecznie coś sie rozmazuje albo przebarwienia jakieś.
natalia przepiękny french, linia uśmiechu rewelka, a zdobienie prześliczne:love:.
kasandra262 super sobie poradziłaś!! :ok: A klientce trzeba było delikatnie napomknąć, że przed stylizacją pasowałoby rączki umyć ;) A tak swoją drogą to osobiście bym się ze wstydu spaliła na miejscu tej klientki ;)
natalia268 śliczne :wow:
natalia piękny french z zeberka:love:
klientkowe
moje pierwsze panterki :) proszę się nie śmiać ;p
poradźcie mi.... jak malować, żeby one takie mniejsze fajne były ;p bo mi za nic nie chcą wyjść :(
Renia a czym robisz ?
Ja bym kropeczki dawala mala kuleczka od sondy a linie na okolo cieniutenskim pedzelkiem :)
Za to frenczyki piekne :)
kasandra piękny równiuteńki french mmm poezja:)
renatka śliczne frenchydla coż za szaleństwo:)
renatka świetne frencze
rudzia1985 - linerkami robię... następnym razem spróbuje tą sondą ;)
i dzisiejsze :)
6 i pół tyg :D
renatka gratuluje odrostu
bardzo fajne kolorystycznie
dziewczynki piękne pazurkasy!!!!
a to moje wypociny dzisiejsze
Renia i to kolejny przyklad, ze z frenczami radzisz sobie znakomicie :) :ok:
Ten roz jest w deche :slina:
Renia - świetna zmiana! Piękny french no i jaki odrost!! :D
renia - swietneee i te kolory.
ja dzis tez cos tam próbowałam z frenchem na zdjeciu wygladaja o wiele gorzej. standard.