świetnie ci wyszła ;)
Printable View
świetnie ci wyszła ;)
piękna metamorfoza :)
Kobieta z pazurkiem-No ,metamorfoza naprawde fajna:)Kurcze a ja ostatnio same ogryzki mam:(
Załącznik 13628
Syiwka przynajmniej dojdziesz do takiej wprawy, że żadne pazury nie będą dla Ciebie straszne :)
kobietazpazurem dałaś radę :)
syiwka bosko!
No i nastepna z ogryzkami:) Juz u mnie byla ta kobitka i tym razem zrobilysmy blekitne:)
Załącznik 13737
o matko , zmieniłaś je całkowicie, a te kwiatki sa cudne, ja nie mam smykałki do akrylu.. :)
bardzo Ladnie wyszly :)
Dzieki dziewczyny: Chciala kwiatka na kazadym palcu bo mowi , ze to ja powstrzymuje od obgryzywania:/:, a najlepsze jest to , ze jak przyszla do mnie z osdrostem to ten najbardziej zdeformowany to juz wyzerala od gory , tam gdzie bym odrost:o Masakra normalnie:)
no świetna ta metamorfoza szok:)
ja pierniczę szkoda zębów ! Sywika ! Scenka opada gratulacje :)
KOBIETO piekne
Moje pierwsze zelowe pazurki stopkowe:skacze::skacze::skacze:
syiwka jesteś niesamowita :wow:, pięknie sobie poradziłaś kobieto BRAWO :good:
zgadzam się z Anikol:) rewelacja!!
świetna przemiana!
syiwka-jak mozna tak obgryzac pazury? ale zrobilas je swietnie!! Brawo!!
natalia-sliczne stopki
Dzieki dziewczyny:) Natalio- sliczna przemiana stopek:)Pozdrowionka dla wszystkich:*
NataliaNY te twoje stópki bardzo ładnie wyglądają po przeróbce.... no ale przed to była masakra :)
Nie byly takie najgorsze, tyle, ze bardzo przebarwione od ciemnego lakieru. Jakos udalo mi sie troche je "upiejszyc":skacze:
Ja mam taki odrost po 5 tygodniach:)Załącznik 13997
syiwka- te z tym kwiatkiem różowiutkiem, o matko... zakochałam się w nich!!!! piękne :)
syiwka przepiekne metamorfozy zwlaszcza ta z niebieskimi kwiatuszkami , gratulacje!!
french na tipsie
pani ma bardzo duże i zniszczone dłonie:(