Kasiaczek - przecudne Twoje kociaki i jakie ogromne :wow: jedzą chyba tyle co dwa duże psy co? hehehe...
A to synek mojej Lunki :) jeszcze ślepy, ma 9 dni dopiero:D
Printable View
Kasiaczek - przecudne Twoje kociaki i jakie ogromne :wow: jedzą chyba tyle co dwa duże psy co? hehehe...
A to synek mojej Lunki :) jeszcze ślepy, ma 9 dni dopiero:D
A tu moja psinka ktorą mam od 3 dni...:D niestety chorusi;(
Załącznik 21576
Załącznik 21577
Belunia no jedza jedza hehe :P ale ten Twoj malutki slodziak :D Pazurkomania bardzo fajna psinka, mam nadzieje ze szysbciutko wyzdrowieje :)
mój jak go wzięłam też chorował mi bardzo..;/ ale teraz taki łobuz z niego że szok...
twój słodziak:)
Pazurku ale masz śliczną psine :D:skacze:
Pazurku a co dolega Twojemu pieskowi? oby to nie było nic powaznego. Śliczna psinka :)
male szczeniaki sa milusie :)
ja pamietam jak moj Ciapek byl taki jak dlon, a teraz wazy 12 kg :o
Pazurek - ale fajny piesio :)
belunia słodka klusia :)
pazurku piękny wilczurek :) na pewno wyzdrowieje ;)
PIESIO OBECNIE OD DZISIAJ W HODOWLI ..;( ZAWIOZŁAM GO PO 15 ROZKŁADAŁAM RECE...STAN SIE POGORSZYŁ I MASAKRA..NIEWIEM CO ROBIC..:( JAK DO JUTRA HODOWCY CZEGOS NIE WYMYSLA..SPROBUJE DALE GO GDZIES LECZYC;( WIEC JEZELI ZNACIE JAKIES DOBRE LECZNICE NA TERENIE SLASKA..PROSZE O NAMIARY:placz:
Nie piszemy dużymi literami ( Caps Lock ). /plushak
ja mam kotkę Manię jest śliczna:)
gdybyście widziały jak wczoraj dała czadu...pogoniła obcego kocura
wszedł na jej teren!!
nie spodziewałam się,że jest do tego zdolna:))
zwierzaki są bardzo mądre ,czasami mądrzejsze od nas:)
Pazurku-przykro mi bardzo:(((
sliczne te wasze zwierzaczki,,,ojejku co sie dzieje z psiakiem?
ale kociaki!! ten rudy boski :)
Pazurkomania- a co się dzieje tak dokłaniej Twojemu pieskowi ? czu to możliwe że choruje np. z tesknoty za swoja mamą ? a może nie daj Boże ma nosówkę ? opisz prosze objawy.
Mam PIC :):)
Albin, mój kotek :)
boski :) jakie oczętka ma :D
jedno oko wyszło czerwone i wygląda śmiesznie :P:P
Bo mój Albnin jest albinosem :D I nei ma pigmentu ;>
i dlatemu tak. ;)
Śliczny białasek :) a to oczko czerwone to tylko wyszło na zdjęciu czy ma takie orginalne?
na zdjęciu tak :P Pigmentu mu brak :P Dla spostrzegawczych : na zielonym oku .. na źrenicy jest zielony odblask :D, mało Tu widać, ale zwylke tak jest
:)
DZIEKUJE:) Piesek pomalu dochodzi do zdrowia...juz jest naprawde dobrze...:D Niestety chorował na parwowiroze:( nie zycze nikomu tej choroby u swojego pupila...
Na szczescie udało sie go z tego wyciagnac:D
Dziewczyny dziekuje za rady i podtrzymanie na duchu,,:)
Jotka cudny kotek:) te oczka na zdjeciuwyszły mu nieziemsko:D
jootka ten kocurek ma takie oczka czy tak wyszlo ?:)
Pazurkomania - ale się cieszę, że piesek wraca do zdrowia całe szczęście, że udało się go uratować..jest już w domku ?
mojej cioci piesek miał nosówke ale na szczęście też wyzdrowiał i nic mu nie jest:)
PAZURKOMANIA super że psiak wyzdrowiał :ok: