no co...powiesz że czekasz na truskawki... :p ja zaraz ide odwiedzic kolezanke bo dzidziusia urodzila... :)
Printable View
no co...powiesz że czekasz na truskawki... :p ja zaraz ide odwiedzic kolezanke bo dzidziusia urodzila... :)
A ja chciałam się pochwalić, że ZDAŁAM EGZAMIN z wizażu i stylizacji. I jestem narąbana, bo byłam to uczcić z całą grupą hi hi hi. Oczywiście ocena bardzo dobra, bo innej bym nie przyjęła:skacze:
No ivonna GRATULUJĘ!!!!! :win::win::win::win::win::brawa::brawa::brawa::bra wa::brawa::ave:
Dzięki kochana:*
Gratuluję Ivonna !! :przytul:Ja właśnie zaraz wychodzę na wieczó panieński :) A jutro ósma rano egzaminy. Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem jak dam radę .;(
nono ivonka zasługujesz na nowy medal :P
:uklon::win::win::win::win::wykrz::wykrz::wykrz::w ykrz::wykrz::wykrz::wykrz:gratuluję:)
a to tak. co dwie godziny postój robią i dlatego wszystko się przeciąga. tylko ze już bardzo się za nim stęskniłam,i chciałabym żeby juz był w domku. a rodzeństwo też już nie może się doczekać.
Iwonko gratuluje serdecznie !! :) :kwiatek:
Zizia im dłużej będzie jechał, tym bardziej się stęsknicie i tym bardziej będziecie szczęśliwi z jego powrotu :)
też prawda.ale i tak już nie mogę się doczekać. a jeszcze dodatkowo dotarła dzisiaj laurka na dzień matki. no i się pobeczałam. bo to było takie miłe i w dodatku niespodzianka:)
to udały Ci się dzieciaczki Zizi :) :good:
Ivonko gratulacje :* :* jestem z Ciebie dumna :) a prace egzaminacyjne boskie! najbardziej podoba mi się ta z dziewczyną z kolczykiem w brwi :) świetnie połączyłaś kolory :) :*
Zizi napewno synuś wróci cały i zdrowy :) bedziecie mieli caaały weekend dla siebie :)
Jeszcze raz dzięki, ale skończyły mi się na dzisiaj podziękowania.
a tam podziękowania nie są ważne :P
a ja z nudów spiłowałam swoje pazurki i zmieniłam wzorek.. teraz mam coś na kształt migdałków.. tzn sama nie wiem co mi to wyszło :D zaraz wstawie zdjęcie to mi powiecie co jest z nimi nie tak :)
Ja tez sie doklejam do Gratulacji!!!Makijaze super!!!Gratuluje z calego serducha!!!:)
Jeszcze raz wielkie dzięki.:*
Ivonne,oczywiscie gratuluje....:),ja nie mialam okazji tego uczcic bo za duzo na glowie...
ja dzisiaj odpoczywam po ciezkim tygodniu..nie lada to wyzwanie prowadzic taka grupe,a juz Mi zapowiedzieli ze beda nastepne...no i dziewczyny z tej grupy beda rowniez tu na wzorkach niebawem...a ja zaczelam rowniez jednak uczyc sie tego jezyka migowego,myslalam ze to trudne ale to cos nowego i napewno motywujacego..i nie az tak trudne...
ivonna GRATULUJĘ!!!!!! :win::win::win: A makijaż piękny:love::love:
jejc jak ja tesknilam
staram sie nadrobic zaleglosci alekiedy je nadrobie to nie wiem
chyba za rok
mała a co tu nadrabiać grunt żebyś teraz była z nami na bieżąco ;)