serdeczne gratulacje!!!!!!
Printable View
serdeczne gratulacje!!!!!!
Piekności te pazurki ,gratki dla wszystkich dziewczyn ,czekam na następny konkursik :):):):)
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców oraz wyróżnionych :)
Wygrała przepiękna praca, moja faworytka od samego początku :D
Dziękuję Wam pięknie dziewczyny za głosy :D no i oczywiście organizatorom :D
Wielki całus :*
Gratuluję dziewczyny :D
Również gratuluję, moje faworytki na podium, i wyróżnione super prace dziewczyny:kwiatek:
Gratulacje!!!
Gratuluje dziewczyny tak jak glosowalam trzy prcae na ktore oddalam glosy stanely na podium!!!!Gratulacje dla wyroznionych!!!!!
Gratuluje pozostałym dziewczynom na podium.
Gratuluje wszystkim wyróżnionym.
Z mojej strony bardzo dziękuję Jury za docenienie mojej pracy, jestem nadal w szoku, gdyż kompletnie nie spodziewałam się, że zajmę jakiekolwiek miejsce.
Dziękuję wszystkim za oddanie na mnie głosów.
Jestem przeszczęśliwa.
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratuluję kochane, nagrody w pełni zasłużone:*
Ja rowniez gratuluje wszystkim ktorzy otrzymali nagrody i wyroznienia a rowniez wszystkim dziewczyna ktore wziely udzial w konkursie bo prace byly wspaniale, az trudno bylo wybrac :D
Gratuluje serdecznie wygranym:)
Gratuluję dziewczyny :) Wybrano prześliczne prace :)
jezuuuu poryczalam sie :D jaka cudna niespodzianka :D dziekuje za wyroznienie to dla mnie duuuuzo znaczy :placz::placz::placz:;(;(;(:yess:
aj mowic nie moge pisac nie mogę... hormonki mi nawalają :D
no zyzka- należało się, no i Twoja metoda autosugestii działa, muszę spróbować:D
Gratuluję!!!
Gratuluje dziewczynki :D prace swietne i wybor trudny :D :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Zyza nie wyj :P
Dziewczyny gratulacje! Piekne i pracochlonne prace, widac ze macie bujna wyobraznie, ktora w polaczeniu z Waszymi zdolnosciami daje niesamowity efekt :respekt:
No moje gratulacje dziewczyny :) świetna robota :good:
Emilka bardzo spodobała mi się techniczna strona Twojej pracy, naprawdę kawał dobrej roboty :respekt:
Dziewczyny serdecznie gratuluje :D
Jeszcze raz bardzo wam wszystkim dziękuje :* Szczerze-nie spodziewałam się... jak zobaczyłam wyniki to oczywiście poryczałam się ze szczęścia he he Do tego emocje związane z moją małą nominacją...szczyt radość :) Jak tak dalej będzie to wykituje na serce :haha: za dużo tego dobrego :D
Wszystkie prace były piękne i mi samej ciężko było się zdecydować, poziom wysoki.
Wasze uznanie na prawdę wiele dla mnie znaczy... Buziaki dla Was :* :serce:
PS.Wrzuciłam dla Was kpk ;)
Dziewczyny GRATULACJE :kwiatek::respekt:
gratulacje
gratulacje babeczki:D
na Zyzę jak i na Emilię oddałam głosy :D
serdecznie gratuluję :kwiatek:
Wszystkim gratulujeeeeeeeeeeeeeeeee :*
Kleo nie wiem czemu ale jak tylko zobaczylam Twoja prace jak byly wystawione to od razu poznalam ze to Twoja :)
Zyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem pod wielkimmmmmmmmmmmmm wrazeniem Twojej pracy ale dalas czadu :) masakra