na cieiowanie trzeba posiadać grubsze wloski. ale efekt świetny nie powiem
Printable View
na cieiowanie trzeba posiadać grubsze wloski. ale efekt świetny nie powiem
musze cos w końcu zmienić, bo ciągle wyglądam tak samo...tylko nie moge znaleźć juz więcej fotek takiej fryzury
Agus fajnie tak wyglada jak masz teraz :)
ale jak mowisz, ze juz dlugo tak masz to zmien :P
hahahahah nie doczytalam, ze tak chcesz miec jak na focie, myslalam, ze to Ty :D
ale mozesz sprobowac tak sie sciac...a wlosy odrosna w razie niepowodzenia :)
aga mnie się wydaje, ze jak pocieniujesz sobie włosy to nic złego im się nie stanie a optycznie będzie ich więcej:] bo uniosą sie do góry....tylko poszukaj dobrego fryzjera i będzie miodzio:D
aga - ja jestem za scieniowaniem :D
probuj jak masz ochote :) wlosami sie nie przejmuj- odrosna :) a przeciez nie scinasz ich na krociutko ;) tylko scieniujesz ;)
No toczekamy na foto ścieniowanych włosków :)
jak bym mogła to bym wszystkie po kolei chciała mieć te fryzurki hehe :D No kurcze szkoda, że nie mamy czarodziejskiej różdżki :D
Tu ja z nowym kolorkiem:)
A jaki to kolorek? Bo tak na foto pod rudawy wpada może akurat tak światło padało, jaka farba ?
Pewnie że trzeba coś mieniać :) Moja zmiana była diametralna i obawiałam się reakcji innych ale nie potrzebnie :) Więc się nie obawiaj :) Proponuje wydrukować kilka zdjęć pójść do fryzjera i skonsultować to z nim on doradzi czy bedzie pasować ja tak właśnie zrobiłam :D I życzę powodzenia ;)
mnie właśnie tak fryzjerka potraktowała :) więc się zastanów czy chcesz tak ściąć. I polecam dobrego fryzjera !!
ja teraz zapuszczam a te krótkie już odrosły :) powiem szczerze że mimo wszystko lubię swoje włosy :P
A ja chciałabym się obciąc lecz mój kochany małżonek uwielbia długie włosy.....tak więc myśle że dopiero kiedy zajdę w ciąże to zetne włosy bo wtedy bede miała konkrety pretekst)))a obecnie mam długie włosy z blond pasemkami ale ciekawa jestem jaki inny kolor by mi pasował bo te blond pasemka juz mi sie nudzą (((
Słyszałam że jest podobno w katowicach gdzies fryzjer który robi zdjęcie i dopasowuje fryzurke i kolor do twarzy .... ale podobno jest drogi , wiecie może cos na ten temat?
Świataczek naprawdę masz piękne długie włosy:)
Znalazłam wiecej fryzurek:) ale do fryzjera ide dopiero w połowie maja ale do dobrej fryzjerki wiec mam nadzieje, ze mi nie zepsuje:)
Chodzi mi o takie cos, ze jakbym związała te włosy od spodu miałabym "krótką "fryzurkę( 2 w 1) :D
Jeszcze chciałabym na tych długich turkusowe pasemko:) dobry pomysł?
powiem Ci ze w takim stylu emo rzadko fryzjerzy chcą obcinać... ja byłam u 2 różnych fryzjerek i nie chciały bo mówiły ze takich wystrzepionych nie zostawią...
Aga jak już pójdziesz to tego fryzjera, to słowem nie wspominaj, że chcesz pocieniować włosy,
bo zrobi Ci się siano, wyjaśnij jej, że zależy Ci na wystopniowanej fryzurze, dopiero wtedy zajarzy o co kaman:D
mi sie marzy pare pasemek granatowych ale nie moge znalesc szamponetki,ani farby
Kup sobie ten kolorowy toner do włosów:) ja miałam różowy:)
Ja jak taką emo fryzure pokazałam mojego kolegi mamie ktora jest fryzjerką to się śmiać zaczęła i powiedziała ze to wygląda jakby jej szczur powygryzał te włosy...:D
co to jest toner???
Ale ja w zadnym wypadku nie chce emo:) chce po prostu obciac sie tak jakbym miała włosy do ramion ale zeby zostało troche długich włosów od dołu..2 fryzura chyba najbardziej to oddaje.... chodzi żebym miała dwie fryzury w jednym i mieć raz krotka a raz długą :)
Sam dzięki nie wspomnę nic o cieniowaniu:D
no te które wstawiłaś to są takie emo właśnie tylko nie natapirowane bardzo:)