ja mam nawet w cyc,,:/:
Printable View
ja mam nawet w cyc,,:/:
we wszystkim jest wszystko tak to juz skonstruowane:D
ja sie nie znam na tych specyfikach, ale koleżanka z pracy mojego jechala na jakimś chińskim badziewiu i miała problemy ze zdrowiem
ja je mam, ale dzięki ,że mi o nich przypomniałaś:)
skóra bardzo się w nich poci,najlepiej gdy gimnastykujemy się w nich ale można też wykonywać codzienne obowiązki
wiadomo,że jak sie pocimy wydalamy zbędne produkty przemiany materii ze skóry i poprawia się jej stan jest bardziej napięta
Kasiu przeczytaj uważnie nie tylko są tam przepisy na PW ,są też na fazę P chlebek a raczej placek fajny przepis ,ja go piekłam i wiesz co,mąż mi go zjadł bo myślał ,że to ciasto:))
ja gdzieś miałam kilka przepisów na fazę Protein muszę poszukać ,jakbyś chciała to napisz:)
żeby tak na diecie cyc nie chudnął :D
hehehehe :D a najlepszym filmem pokazującym tabletki odchudzające jest 'reqiuem dla snu' drastyczne ale prawdziwe :D
chlebek tez jast w pozniejszych fazach,a za tabletkami nigdy nie jestem,nie popieram,moja kolezanka bierzemeridie,pisalam juz o tym,blado to widze,juz bez niej zyc nie moze
oj ciezko mi na te powtorke ... ^^
slodziutkie... slodziutkie....:love::love::love::love:
mi niestety też wróciła chęc na słodkie :D cos czuje że ja sporo przytyje w tej ciązy :D
Zyziu ja w ciazy tez nie jadlam slodkiego,ale to dobre minelo
ja też jestem od dzisiaj na diecie..
postanowiłam ograniczyć jedzenie i wyeliminować słodycze..
no i 10 km dziennie na rowerku..
zobaczymy co z tego wyjdzie :)
to trzymam kciuki, bo ja nie potrafię sobie odmówić właśnie słodyczy
a u mnie DUPCIA!!!!!!!!! z odchudzania :[
dlaczego dupcia,ja nagrzeszylam troche dlatego narazie sie nie waze,chce mi sie normalnie zjesc a slodycze to juz o nich mam sny
z tymi owocami to fakt działa, ale kurcze teraz zima nie ma dobrych owoców
ja nie lubie rowerka stacjonarnego:/:
tusia ja też nie;p szczerze to wole wyciągnąć swoj rower i i jeździć na normalnym no ale teraz to nie da rady ;p
no i właśnie teraz idę na rowerek pojeździć 30min i 8min abs tak jak Dymcia podpowiedziała i się kąpać ;]
;p
ja tez bym poszla na silownie pocwiczyc,ale narazie funduszy brak,jestem juz miesiac na diecie,to cud ze wytrzymalam
kasias a ja sie codziennie waze :P zeby tylko kg mi nie przybyly :P
ale nie moge sie ZNÓW zebrac i zaczac dietowac sie...
znow musi mi przyjsc odpowiedni czas.. sam od siebie bo ja na mus nie dam rady :/ mam za slabą "silna wole".. :/
ja znowu mam akcesoria do cwiczen:D a jakoś sie zebrac nie moge:]najlepiej mi sie cwiczyło w grupie jak chodziłam na aerobic i chyba wróce tam spowrotem:]
ja wczoraj weszłam na wage u mojej gin i pokazało 88kg... ja się załamię :D ja dla tego małego potworka co mnie tuczy się odchudzałam :D
hehehehehehe :D
kochane potworki,dla nich gotowe jestesmy przytyc,na odchudzanie pzryjdzie czas:)
a ja mam kolejne podejscie ;p
2gi dzien ;]
61,5 kg. (rano)
chce dojsc do 59 ;d
mysle ze w miesiac spokojnie dam rade :)
zobaczymy ile wytrwam... ^^
Dymciu oczywiscie ze dasz rade,wyzwanie dla mnieja chce schudnac ponad 10 kg to jest dopiero
a co myślicie o saunie?
ona rzeczywiście tak dużo daje?
któraś z dziewczyn chodziła na saune?