nanami7 moja mama używa go na przebarwienia i jest zadowolona:) i na to już nie daje żadnego podkładu ani pudru, po prostu sam kamuflaż:)
Printable View
nanami7 moja mama używa go na przebarwienia i jest zadowolona:) i na to już nie daje żadnego podkładu ani pudru, po prostu sam kamuflaż:)
jeśli masz przebarwienia i kłopoty z cera polecam maść z witaminą A
kosztuje w aptece 2zł a czyni naprawdę cuda:)
ja miałam strasznie widoczne pory, zaczerwienienia na policzkach i jakąś alegrie... smarowałam tą maścią na noc i cere mam w dużo lepszym stanie. tą maść można kłaść nawet pod oczy wtedy znikają sińce i zmarszczki:) lepsza od tych kremów wszystkich z górnych półek:)
Milenko to ja ją też wypróbuję bo mam straszne pory:/: a ma ona jakąś dokładną nazwe?:D i po jakim czasie zauważyłaś efekty?:D
efekty to ja już po 3 dniach widziałam:)
Powiedz w aptece że chcesz maść z wit. A
Tylko radze stosować ją tylko na noc bo jest strasznie tłusta....
o to super, więc ją wypróbuję:D mam nadzieję, że chociaż ona polepszy mi cere jeśli chodzi o pory:D
powiem Ci że ja miałam okropne pory zwłaszcza rano... to była tragedia... cały nos i policzki... a teraz jak patrze w lustro to nic nie widzę:)
ja mam ślady po trądziku ... jak nie zapomnę jutro to zrobię zdjęcie twarzy bez podkładu i wrzucę to zobaczycie.
Muszę wypróbować maść. Mam ją w domu nawet :P
A ja mam napiętą strasznie skórę z suchymi skórkami i z trądzikiem... i już nie mam pojęcia czym ją smarować :(
smaruj też tą maścią:):) ona jest dobra na wszystko naprawdę.
jest też boska na pięty, suche dłonie, skórki koło paznokci, usta a nawet na końcówki włosów:)
byłam dziś na zakupach, minęłam apteke i przypomniałam sobie żeby kupic masc, wchodze i pytam się o masc z witaminą A, babka mówi: "a jaka nazwa?" to ja mówie, że nie wiem jaka, że po prostu z witaminą A za 2-3zł, ona mówi, że takiej nie ma, że mają od 7zł i to jakieś przeróżne z nazwami więc nie wzięłam bo nie wiedziałam którą:/: ale moja mama idzie jutro do centrum handlowego i wejdzie tam do apteki i kupi bo w tej to w ogóle babka jakaś nie miła, patrzy się na mnie jakbym otruła jej rodzine grzybami:/: jak ja nie lubię takich wrednych ludzi wrr:/:
U mnie to ja się tylko pytam czy jest maść z wit. A i mówią że jest i mi dają... różni producenci są ale cena nie więcej jak 3 zł...
no ale w niektórych aptekach takie wredne baby ze jak by mogły to zamiast w czym mogę pomóc to by się wydarły czego tu chciała.... ale tak niestety jest...
ja też zawsze za dużą tubke płaciłam ok2zł. Na tubce jest napisane po prostu: maść z witaminą A:D więc jakaś głupia ta baba
ehh szkoda gadac... Miała szczęście, że czegoś głupio nie powiedziała bo bym jej syfu tam narobiła;] jak nie potrafi rozmawiac z ludźmi to niech szuka pracy w zoo:pies:
Dziewczyny a jakie polecacie bazy pod makijaż?:D ja mam taką tanią z Ingrid i jak dla mnie jest bardzo dobra ale szukam czegoś lepszego;) Ładnie trzyma mi się na niej makijaż, świetna jest również na powieki pod cienie:) Dzisiaj w tym upale byłam mocno pomalowana a dzięki niej NIC mi nie spłynęło, makijaż cały dzień świeży:D także ją polecam:)
Uciekam spac bo jestem padnięta po dzisiejszym upalnym dniu:D dotego buty mnie obdarły:/: jak pech to pech:zab:
Dobranoc Wszystkim:*:macham:
Sylwia polecam bazę uniwersalną Kryolan :D jak dla mnie jest to numer 1 wśród baz!
Godna polecenia jest także baza z dax cosmetics ;)
RoksiSK jeśli myślimy o tym samym (czyli ten 'biały' z czarnymi napisami i czarną zakrętką) to tak miałam i mam nadal :D super matuje, efekt długotrwały. doskonale sprawdza się także podczas malowania smoky eye czy malowania bardzo osypującymi się cieniami (grubą warstwą nakładany pod oczy by później zesypać warstwę pudru wraz z oprószonymi cieniami)
u mnie ogólnie króluje kryolan :D
bozena wrzuc jakąs fotkę albo link:D chętnie bym sobie taki zakupila
patrzyłam na allegro PUDER TRANSPARENTNY KRYOLAN 20 gr. 5703. (1006760569) - Aukcje internetowe Allegro ten puder ma tyle odcieni jaki sobie wybrac nie ma pojęcia:blink:
tusia ja go miałam:D te większe opakowanie:P i w ogóle nie było go widac na twarzy bo w końcu jest transparentny:P używałam go jako wykończenie makijażu (w sumie do tego on jest:D) tylko, że po 4 miesiącach używania zaczęły pojawiac mi się na czole i nosie skórki:/: mnóstwo ich było:/: zrezygnowałam z niego i już skórek nie mam, także ten transparentny nie jest mi jakoś super potrzebny;) to już wolę i kocham mineralny z Loreala:D coś cudownego:D cera jak z photoshopa:skacze:
Bożenko baze z Kryolanu też już miałam ale nadal to nie jest to czego szukam:D wiadomo, każda cera inna:P ogólnie uwielbiam firme Kryolan i ArtDeco chociaż nie wszystkie ich kosmetyki są super;)
miałam na myśli ten puder:
Kryolan - HALLOWEEN - sklep internetowy - Puder matujący ;)
tusia tego pudru co podałaś linka nie używam. Najbezpieczniejszy jest puder transparentny w jasnych odcieniach - na skórze i tak on później jest przezroczysty, niewidoczny :)
super dziewczyny dzięki za rady:D jak wrócą mi podziękowania to ich uzyje;)
sylwia zakupilam sobie ten kamuflaz art deco:D juz mi go wysłali mam nadzieje ze w ten dlugi weekend nigdzie nie zaginie...tfu tfu
hehe napewno nie zaginie:D tylko pamiętaj, wklepuj go palcem a nie rozcieraj:P nawet mój chłopak go używa jak mu jakiś pryszcz wyskoczy, już kilka osób nim zaraziłam:haha:
dax cosmetics jest świetna.
kurcze jak tak polecacie tą z Dax Cosmetics to może ją wypróbuję jak ta moja się skończy:D
Sylwus piekne makijaze no i oczywiscie z Ciebie rowniez sliczna laseczka :) pozdrawiam