-
Odp: Twój paznokciowy kącik
Bardzo ładny kącik :) czysto,schludnie i przyjemnie ;)
-
dzieki.....
Iza no cos Ty ja mam kazdy dyplomik....tyylko jeszcze nie wszystkie wisza...bo najpierw musze tam wmontowac polke....i dopiero obklejac sciane dalej hyyy....
oj przydalyby sie takie klientki przynajmniej 1 dziennie :D:D:D:D
-
Nnisiu, malutki ale schludny, ładny i wszystko pod ręką a to najważniejsze, nie trzeba składać, rozkładać! Zazdraszczam!:ok:
-
Ninisia fajoski kocik,dużo klientek życze
-
Nisiu, jest slodki :D Bardzo mi sie podoba! :))
-
Nnisiaa bardzo milutki kącik, bardzo przytulny no i co najważniejsze własny :)
-
Nisiak piekny kącik:brawa::D
-
Odp: Zdjęcia naszych gabinetów kosmetycznych
wiesz co ja mam tylko stylizację paznokci i pedicure także miejsce gdzie robię stópki mam oddzielone parawanem. Nie wiem jak to wygląda z zabiegami na twarz czy potrzebne są dwa osobne miejsca
-
Ninisia bardzo fajny kącik;) powodzenia:ok:
-
no no całkiem ładny salonik Paula
zgadzam sie z dziewczynami ze parawanik pierwsza klasa,a i foteliki bardzo wygodne,
-
Paula piękny salonik! A parawan cudny... Życzę duużo klientek!
-
Cytat:
Napisał
paula211
wiesz co ja mam tylko stylizację paznokci i pedicure także miejsce gdzie robię stópki mam oddzielone parawanem. Nie wiem jak to wygląda z zabiegami na twarz czy potrzebne są dwa osobne miejsca
Oki dzieki :) ja bede miala jeszcze zabiegi na twarz takze musze miec dwa oddzielone miejsca i tez wlasnie myslalam nad takimi slicznymi parawanikami jak u Ciebie tylko boje sie bo moj gabinet ma 19 m2 i chce jeszcze wcisnac mala recepcja i mala sofke dla kleintow i biurko do manicure i zeby nie bylo ze nie bedzie to fajnie wygladalo ... :/: bo jednak sporo tego a miejsca nie za duzo :( jak myslicie??
-
Paula salonik śliczny, i ja mam pytanko, czy te fotele do stylizacji to masz zielone?? bo ja poszukuje zioelonych i nigdzie nie mogę znależć:(
-
-
Aniu przepiękny kącik :) elegancko ;)
-
-
Dziękuję dziewczyny cieszę się że salon się podoba :)
Carolla foteliki mam beżowe. Są naprawdę wygodne kupiłam przez Allegro więc musiałabyś popatrzeć ale nie widziałam zielonych ;)
Melka ja mam 22m2 mam stanowisko do pedicure poczekalnie i stanowisko do paznokci i nic więcej chyba bym tam nie wcisnęła bo też myślałam nad recepcją ale stwierdziłam że szkoda miejsca no i nie chciałam wciskać na siłę :)
-
Musze chyba sobie rozrysowac plan ;) jakby to mialo wygladac :)
anka 85 sliczny salonik :)
laseczki a jak myslicie turkusik na kolor scian bylby dobry dla gabinetu nie chodzi mi o wszystkie sciany ale moze jedna :)
-
turkusik??jak najbardziej!!:) sam kolor koajrzy się z estetyką i czystością, do tego morskie motywy, dodatki:love:
-
Melka jak najbardziej ! (Mój w przyszłości będzie prawdopodobnie turkusowy:D)
Mi osobiście podoba się jeszcze połączenie turkusu z brązem(ale będzie dość ciemno) oraz połączenie turkusu z limonką
-
anka 85 śliszny salonik:kwiatek: uwielbiam brązy + turkusik jak mówi aga super:)
-
Znalazłam taką inspirację, tylko dałabym bardziej intensywny turkus
albo turkus z kremowym :love:
-
Dziekuje bardzo za te zdjecia :) mi wlasnie tez podoba sie turkus z brazem i chyba wlasnie tak zrobie :) mam dosyc jasne pomieszczenie wiec troszke ciemniej moze byc a planuje sofke dla klientow miec moze cos w bezu i jasniejsze meble takze to rozjasni :) elementy morskie super pomysl :) moze jakas zlota rybka ;p
-
paula hehe to ja mam jakios dziwnie kolorki ustawione w kompie bo ja widze jasnoe zielone:D hihi
kupiłam wczoraj rózowe wiec tez beda ok:D jak trafie na takie zielone to są moje hihi:)
-
Paula Ania saloniki macie superaśne!!!!!!!!! gratuluję!!!