-
Odp: Opinie o produktach INDIGO Nails Lab
ok, po kolei :)
Nilvena- jeśli to jest nasza folia to najprawdopodobniej za długo go utwardzasz. Jeśli to nie jest nasza folia... "obce" produkty nie zawsze spełniają nasze oczekiwania.
Alexandra, ja pisałam to w tym dziale chyba z 5 razy;) Szczerze mowiąc wolałabym byś do mnie osobiście zadzwoniła i Ci wszystko wyjaśnie bo za dużo pisania..;) 609087882
Sylwuś co do katalogow. Dziewczyny zwróćcie uwagę, że kilka razy w miesiącu wchodzi u nas jakaś nowość.. Wyobraźcie sobie że zamawiamy kilka tysięcy katalogów (mniej sie nie opłaca), a po miesiącu one sa nieaktualne bo mamy kolejne nowosci... i tak co miesiąc. Więc albo wprowadzamy katalogi przestajemy się rozwijać, albo dalej zaskakujemy Was nowościami. A dodam, że już wkrótce....będzie szał!
-
No właśnie ! Zgadzam się z Kasią w 100%...co prawda kupuje z Indigo dopiero od kilku miesięcy ale od tego czasu weszło bardzo dużo nowości a poza tym co to za różnica czy sprawdzimy kolor w katalogu czy w necie..najlepiej jak koś ma możliwość to iść do dystrybutorów i osobiście wybrac ale nie każdy ma taką możliwość..np tak jak ja....i zamawiam przez net.
-
Kajka z jakiego miasta jestes??
-
Świętokrzyskie- Sędziszów takie tam małe miastko...
-
Ok moze i jest duzo ciaglych nowosci, ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat :-) ja zamawiam u dystrybutorki :-)
-
No to niestety, u Ciebie nie ma, ale za to masz wybór w razie czego, bo możesz udezyć do mikolowa, rzeszowa, warszawy i..... do łodzi do naszego boskiego show roomu :)))
-
Polecam rzeszow bardzo mila obsluga i super Pani doradza :-)
-
Ja myślę że w dobie internetu katalogi to raczej nie problem....
-
Problem-nie problem. ja sama ubolewam nad tym okropnie, no ale ciągle się rozwijamy... Na wiosnę to nowości chyba będą co tydzień. Więc łączę się w bólu, ale nie jesteśmy w stanie w tej chwili zrobic katalogów :(
-
Kasiu co do paint żelu to mam waszą folię. Ile powinnam utwardzać paint żel? 2 min?
-
wiesz co..no zalezy jakie masz żarowki, weź tipsa i spróbuj czy lepiej 1:30 czy 2:00. I pamiętaj by ta szarą stroną do żelu odbijac, nie odwrotnie ;)
-
ech no wlasnie robilam roznie i przy 2 min najlepiej chwyta.ale i tak malo co odbija. klade folie tak jak piszesz. tylko odbijać ją ruchem kolyski czy moze prostopadle do plytki klasc i odrywac?nie wiem czy mnie rozumiesz :D
-
Ja przykładam, pocieram kciukiem i odklejam albo tylko przykładam i odrywam, zalezy co robię.. Kurcze nie mam pojęcia co Ci jeszcze doradzić. Spotkałam się z tym, że nie wszystkie folie sie odbijaja, ale nasza jest bez zarzutów.
a jeszcze taka myśl mnie przeszła;) Nie przemywasz utwardzonego żelu?
-
Ja ubolewam bardzo nad brakiem katalogow a czy mozna z indigo otrzymac przynajmniej wzorniki albo cos, bo bez obrazy ale kolory z internetu nie raz roznia sie ciut od rzeczywistosci i tak to musze latac do mojej Pani dystrybutorki i zamawiac :-) Pani Kasiu moze Pani mogla Pani zdradzic co za nowosci beda :-p
-
Kasiu, nie przemywam żelu :) no nic pozostaje mi tylko ćwiczyć może błąd jest w sposobie odrywania.
-
ćwicz, ćwicz, wypracuj swój sposób, musi byc wszystko dobrze:)
Sylwuś ale w katalogach będą dokładnie takie same kolory jak w komputerze;)
Jesli chodzi o wzorniki to raczej nie ma takiej możliwości, ale moi klienci (moi, tzn stąd --> Lavie ) jak chcą to w miarę możliwości do zamówień dołączam tipsy pomalowane danym kolorem.
I dementuję- nie jestem właścicielem Indigo ;) Dziś słyszałam to już 3krotnie. Jestem pierwszym dystrybutorem i szkoleniowcem tej marki (pierwszym nie w sensie najlepszym tylko najdłużej w firmie, żeby to też było jasne ;) ), jednak mój sklep a sklep Indigo to dwie różne firmy ;)
Myślę, że przez częste udzielanie się na formach jestem brana za założyciela Indigo. Bardzo bym chciała, jednak taki łeb jak sklep ma Darek Malaczynski i to jemu należa sie gratulacje, które dostaję w mailach, wiadomościach, itp ;)
-
Nie pomyslalam o tym ale ma Pani racje :-) mnie troszeczke hybrydy illumination zrazily bo na internecie ciut roznily sie od rzeczywistosci :-( ale mimo to Indigo gora a opakowania sa sliczne ! Maz smieje sie ze najbardziej to opakowania kocham w Indigo, marka, jakosc super :-) a zeby otrzymac takie tipsiki wzorki musiala bym u Pani zrobic zakupy? :-)
-
Jasne, pod warunkiem, że nie ma dystrybutora w Pani województwie. Jesli jest- sprobowac poprosić jego ;) jesli nie ma, śmiało mozna uderzać do La Vie ;)
-
Mam dystrybutora :-) maja wzorniki ale brak zeli kolorowych:-
-
Witam Pani Kasiu!Mam pytanie odnośnie x white.W jaki sposób zrobić ładną linię uśmiechu używając tego żeliku bo na opracowanym pazurku troszku ciężko zrobić to idealnie dlatego bardzo proszę o jakąś wskazówkę!Będę wdzięczna za odpowiedz!!!
-
Witam Pani Kasiu czy sa zele neonowe ?:-)
-
Kamilko połóż sobie cienką warstwę bazy jak Ci nie wygodnie na macie :) Nie powinna zmienic grubosci :)
Neonki mamy w wersji hybrydowej, ale można ich uzywac także jako żeli kolorowych :) I na prawdę dają po oczach ;)
-
Hybrydowej to wim juz zamowione sa :-p ale myslalam ze moze zeliki sa tez ale skoro nie ma to trudno zadowole sie hybrydkami :-) a co z zelami point ? Jak narazie na stronie widze tylko czerwony :-(
-
Dołączam do fanek Indigo:) Żele dotarły, powoli tworzę pazurki. Bardzo fajnie się na nich pracuje, zobaczymy jak z trwałością( widzę ,że żadnych skarg nigdy nie było)Jestem bardzo, bardzo zakochana....Pani Kasiu dziękuję za realizację zamówienia i extra gratis:)
-
Pani Kasiu!czyli na opracowany pazurek nakładam bazę utwardzam, x white i nabłyszczacz? czy może bez utwardzenia bazy i nabłyszczacz?kurcze ale jak nabłyszczacz na warstwę dyspersyjną?czy muszę po utwardzeniu przemyć.Już sama nie wiem,pogubiłam się przy tym żelu.