zawsze mozecie isc do kierownika sklepu albo napisac skarge na www. rossnet,moze to cos da
Printable View
zawsze mozecie isc do kierownika sklepu albo napisac skarge na www. rossnet,moze to cos da
jak ja odbierałam to próbowały mi wkręcić że nie mają tych prezentów... ale byłam twarda:)
ja na przykład brałam próbki z yves i jeden z zapachów szczególnie mi się spodobał, podobny do mojego light blue i zostałam ich klientką:)
Asiu Light blue-Dolce&Gabbana? O ten perfum Ci chodzi? A Yves Rocher to na prawde fajna firma.Ja już pare lat od nich zamawiam.Zawsze dodają jakieś prezenty itd :good:
tak o te. nie mówię że są takie same, ale w tym stylu, taki cytrusik z początku, fajne. mam tylko opakowanie po chusteczce zapachowej, bo w ofercie powitalnej ich nie było, ale zamwię je za następnym razem, przez net może. oni tam mają dużo różnych kombinacji zamówienia, teraz czekam na paczuszkę, głownie z mydełkami itp
Od tego roku przez internet,a tak to z gazetki :]
---------- Dodano o godzinie 15:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:03 ----------
Ja uwielbiam Light Blue :love: :) A jak się nazywają te z Yves co mówisz,że podobne?
tylko ja mówię, zę to nie pachnie tak samo, tzn podróba, ale w podobnym stylu jest, mi się bardzo spodobał:) robiliśmy przemeblowanie kilka dni temu i muszę to znależć b jeszcze szpargały nie są na swoim miejscu, ale to był zapach z verbeną, a na listku miał dodatkowo coś napisane, wieczorem to znajdę i zrobię fotkę, a jak nie znjdę to pójdę do galerii do sklepu yves po próbkę
Dziś dostałam próbki tkanin oto strona z której zamawiałamSTYLUS.PL - Próbki Tkanin - Sklep Internetowy
Nie jestem zbytnio zadowolona ,myślałam,że będą większe te próbki:(
do mnie przyszly z zent decor, ok 7x7 cm, 4, chociaż zamówiłam 5, muszę wam powiedzieć że jeden ze wzorów ładny, chociaz duuuużo za duży na pazurki, z jednego ze wzorow przysłali czarny kwadrat.
mam coś dla was, jak wiecie jesteśmy w streetcom, teraz testujemy papierosy davidoff super slims. same papierosy w cenie naszych marlboro, więc miłe zaskoczenie, jednak są mocniejsze niż tradycyjne slimy davidoffa. tu jest konkurs dla was:
Konkurs Davidoff
Może to nie jest na temat,ale jak ktoś by chciał pomóc-Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. Pajacyk
dostałam dzisiaj paczke od whiskasa z jedzonkiem dla mojego kota:D
a wiecie moze jak jest z tym testowaniem na streetcom.pl ?? na jakiej zasadzie to sie odbywa w rzeczywistosci. przysylaja produkt,trzeba go przetestowac i wystawic iles opini?? nic wiecej? o co tu chodzi : "Przykładamy dużą uwagę do edukacji Ekspertów Streetcom. To jeden z najistotniejszych elementów wpływających na efektywność naszych działań."
http://forum.wzorki.info/kosmetyki/1...-za-darmo.html poczytaj w tym temacie tam pisze o streetcom
ja testowalam i pisalam raport z rozmow z osobami ktore takze uzywaly tego produktu,ktory obecnie testuje
aha. czyli zadnych ofert ze szkoleniami nie przysylaja? bo wyczytalam ze przykladaja uwage do edukacji ekspertow. dzieki:)
ja już bardzo długo jestem zarejestrowana na streetcom i jeszcze nic nie dostałam do testowania :(
ja od razu po zarejestrowaniu testowalam pampersy
konkurs, można też dostać nagrodę za samo głosowanie: Rimmel-eko - konkurs
natalia268 no fajna paczuszka;) a jaki kot zadowolony;]
kociak jest po takim czymś bardzo zadowolony mój też dostał kiedyś i się nauczył i nic innego jeść nie chce